Hola bloggen! I helgen åkte vi till Gbg för att gå på wow å de va så sjukt kul. Här är lite bilder. Vi bodde smidigt me spårvagn som bara tog några minuter från hotellet till festivalen. Alla artister som vi såg var så så bra och den bästa konserten måste ha vart Major Laser då alla i publiken dansade. Jag hamnade liksom på marken minst tre gånger då de va så trångt haha men vi hade det så himla kul.

Det bästa me festival var att slippa köa till konserter då artisterna spelade direkt efter varann. När MØ spelade så stog vi nästan längst fram och köade bara i ca 10 min. Vi fick åxå sjukt mycket gratisgrejer.

Tyvärr märkte vi också att göteborgare är så sjukt mycket skönare än stockholmare. Synd men sant.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Idag skulle jag egentligen ha träffat Louise som jag ska dela värdfamilj med i Paris men ligger hemma med feber så det får bli en annan ggn. I Paris ska vi bo i Asniere och min värdmamma sa att det bor minst 5 andra spp-are inom 2 min från mig så det är kul. Det tar bara 10 min in till paris med snabbtåg och ca 30 min med buss till skolan. Min värdfamilj verkar också supergullig och jag kommer bo i en familj med 5 barn (trillingar som är 18) och som har en hund vilket typ är motsatsen mot hur jag har det nu så det blir ju kul.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I måndags flög jag, mamma och Saga ner till Paris en snabbis för att hälsa på svenska skolan där jag snart börjar. Vi inledde med lite shopping och en glass nära La Defence, och på kvällen åt vi på Miss Kô. En ny favorit! Går ni dit måste ni testa deras chokladfondant med matcha.

I tisdags mötte vi en lärare på SSP som visade runt oss och jag är sjukt taggad på att flytta dit nu. För er som inte vet så ska jag gå tvåan på gymnasiet i Paris och bo i värdfamilj. Tänkte blogga lite när jag är där för att komma ihåg allt jag gör.

Biz =)


Likes

Comments