Helgens få bilder men har iaf lyckats skaffa ett gymkort på Neoness (med resten av halva skolan) och börjat ta tag i livet

lite. Har haft en hel del skola men såklart har jag tagit mig in till Parre för lite mat iaf. I fredags testade jag gymmet och sen

åt vi på Cafe des anges i Bastille. Deras aubergine-lasagne var 10/10. Hade aldrig hört om stället förut men det är värt

ett besök. Resten av helgen har jag tränat/pluggat på cafe i Paris/äit/sovit etc. etc.
Sön kväll mötte jag Caroline och 

vi åkte in. Gick längs Seine och 

åt på PNY burger i Marais. En 

lite bättre söndag helt enkelt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Flög hem 22-a med i princip hela skolan och kom hem till övernattning i vårt vardagsrum. Vår mysigaste jultradition. Träffade Beata dagen efter men på julafton vaknade jag upp sjuk. Helt slutkörd efter Paris och skola. Fick sitta med lite ändå när släkten var hos oss.

jjj

25-e tog det av till Espania.

Nu är det tillbax i Paris, värdfamilj och skola med 6 mån kvar.

Likes

Comments

Lucia, Napoleons grav, talangshow me skolan (BAT) och slut på 2017.

Sista torsdagen i Paris firade vi hemma hos Unn och Frida med tacos. Även sista kvällen i Paris för Tove för hon var bara här ett halvår. Lunchade på Pink Flamingo i Marais innan sista hejdå på fredagen.

Likes

Comments

I fredags åkte vi till Davids hus i Étretat. Tog 3 stabila timmar dit men kul att se nått annat än bara Paris hela tiden. Hela grejen kändes som en klassresa till typ fjällen.

De flesta åkte hem i lördags och på kvällen åt jag hos Hanna me Klara, Andrea, Charlie och Linn.

Idag brunchade jag och Tove i Marais på Les Bonnes Sœurs. Sen tog vi en juice på Juice Lab och sen va det Secret Santa på méderic.

Likes

Comments

I måndags kom mamma äntligen hit. Eftersom jag har så bra schema tis/ons så var hon här en snabbis. Vi fikade nära min skola och åt middag på Kong, en asiatisk resturang med en kupol av fönster, me Charlie och hennes mamma som också var här. Ta Kong plate till förrätt och tonfisken med potatismos till huvudrätt. Ekonomin kommer lida men väldigt gott va det. Jag åt deras tryffelpasta.

På tis åt vi frukost på hotellet och efter skolan kl 12 åkte vi hem till min värdfamilj och lämnade av lite pepparkakor. Mamma hade gjort en det stod God Jul på och min värdmamma blev så glad att hon spikade upp en spik på väggen för att kunna hänga upp den. Nu känns det äntligen som jul här.

Eftersom vi bodde ganska nära Operan så gick vi runt där och satte oss sen i en iglo ovanpå Lafayette. Sen blev det en riktigt fransk middag med crêpe på ett supermysigt local ställe. Nu känns det extra jobbigt att vara tillbaka hos värdisarna men snart bär det av mot la Suède. Vi köpte lite saker till mitt rum här så nu har jag fixat det mysigt.

Likes

Comments

Som vanligt är det ganska så väldigt mycket bilder på mat. I helgen åt jag middag på Season med Anna, Tove & Towa. Supergott. Blev förvånad över att Season, som är känt för sin brunch serverade indiskt ish, så jag testade deras naan-wrap. Sen hittade vi en annan mysig resturang och beställde in lite efterrätt och pommes innan vi tog en snabbis förbi Mauri 7. Väl där mötte jag upp några fler och sen ubrade vi vidare. Idag kommer mamma hit.

Likes

Comments

Det snöar i PARIS!!! Sjukaste. Allas snapstories var på snön igårkväll. :)) Är värkligen taggad på julen nu och att få gå på julmarknad här.

Det blev en sjuk dag hos värdis igen och min värdmamma var hur gullig som helst och köpte en pain au chocolat till mig. Vaknade också upp till en julkalenderpresent av Louise. Vi gör vår egna kalender och ger varann en liten grej varje dag fram tills jul.

Likes

Comments

/Oi Sushi/

/Brunch på Season me Tove & Rebecka/

/Mosque de Paris och sen middag på Frog Burger i Latinkvarteren/

Igår satt jag med på uttagningen till BAT (en "talangshow" på Saint Do). De va så kul och hoppas svennarna kmr med. Det va allt ifrån seriösa danser och sånger, till killar dansandes i tutu-kjolar eller halvnakna i armbrytartävlingar.

Likes

Comments

Tillbaka från lovet och allt är ganska återställt. Väl hemma hos värdisarna igen kändes lite deppigt efter Sverige, men det är svårt att tycka synd om sig själv när man bor i Parre. Hade en ganska vanlig vecka. Mottagning på borgmästarhuset i Neuilly, promenader till triumfbågen och hittade ett gym i Asnieres. Sen bröt fredagshelvetet ut.

Allt började bra; jag och Unn åkte hem till Tove efter skolan. Hon bor i Neuilly, ganska nära där skolan ligger. Efter testade jag på skolans kör vid Médéric där svenska grundskolan ligger. När jag kom hem kunde jag äta med Louise, Vendela och Frida som var här och tanken var att se matchen på den svenska baren Njutbar. Ändrade planer och Tove kom hit och vi åkte in till Paris. I en hal trappa, med saker i båda händerna, lyckas jag stuka foten. Det var bara att ubra till sjukhuset innan vi visste om det var värre än så. Tydligen kunde de inte hjälpa mig för jag är under arton men min "kusin" mötte oss och allt löste sig.

Hela helgen var värdisarna borta och Tove sov här till lördag. På lördagskvällen var vi några som åt på Pink Mamma och jag tog tryffelpastan. För en person som inte ens gillar tryffel så kanske det säger nått om hur gott det var. Däremot så köar folk i en timma innan det öppnar för att få bord. Fick låtsas att det va min födelsedag och hela restaurangen sjöng haha. Som vanligt hade mina värdbrorsor en soiree. Älskar att värdisarna skämtar innan de åker bort om att vi har grannar som kommer ringa polisen, men vi har kunnat ha folk här varje helg <3

Nu är min ankel stor som en boll och det tar 1h och 30 min till skolan istället för den vanliga halvtimmen. Värdisarna hämtar påse efter påse is men känns nästan lite skönt att det kanske blir en lugnare helg. Pok

/Morgon här/

Likes

Comments