Jag ligger väldigt ofta och tänker på hur allt var förut, hur mycket bättre jag mådde. Allt var perfekt, jag umgicks med vänner och kände att "YES det här är det liv jag vill leva" och sen helt från ingenstans blev jag av med lägenheten och där gick allt i tusen bitar, även mitt hjärta. Så man kan väl säga att jag mådde bra tills jag flyttade hit.

Jag trivs verkligen inte alls men människan som har ansvar för mig förstår inte det, hon påstår att det är jag som behöver ändra på mig. Men helt ärligt nu, varför kan hon inte bara respektera hur jag känner istället för att sitta och försöka intala mig att det är mig problemet sitter i? Om jag inte trivs, så trivs jag inte. Jag säger inte det bara för att människorna här går mig på nerverna, utan för att jag inte trivs! Jag mår inte bra av att behöva bo här, min ork är liksom helt slut. Jag orkar inte göra någonting med mitt liv, jag känner ingen livsgnista, inget driv.

Jag saknar mitt gamla liv, jag skulle ge vad som helst för att få trivas igen för jag klarar inte detta längre. Visst, jag pratar med människor om mitt mående men det hjälper inte, jag måste försöka göra någonting åt saken själv, det enda som förstör för mig när det gäller det är en enda person som sätter stopp för allt. Utan jag har ingen frihet, jag känner mig instängd och det får mig att må supersupersuperdåligt.

Det går inte en dag utan att jag gråter pga att jag vill börja om allting, få en ny chans till ett bra liv. Men ingen ger mig den chansen och jag är så trött, jag har ingen livslust längre, jag känner ingen mening med att leva, jag har inte kul längre, allt är så alldagligt, jag känner ingenting. Jag lever inte för någonting, jag gör ingen nytta, jag får inte visa att jag kan ta ansvar. Det gör ont att veta vad folk tror om mig egentligen, att jag inte klarar någonting. Jag vill inte leva det här livet, jag vill att allt ska vara som förut, jag vill ha en chans till för jag ser helt enkelt ingen mening med ett liv jag inte trivs i när det enda jag gör är att gå till skolan, gå hem, sova, repeat.

Jag har ingen drivkraft, jag är slut.

Likes

Comments