Det var återigen ett bra tag sen jag kikade in här och skrev av mig lite. Hoppas allt är bra med er. Mina veckor är just nu fullproppade med saker som måste bli klara och dagarna består mest av samma sak: Vara i skolan från tidig morgon till eftermiddag och möjligtvis hitta på något som får hjärnan att gå på stand-by-läge ett tag.

Men jag ska inte klaga, tiden går snabbt när man har att göra. Jag ser fram emot helgen som kommer. Det ska bli välbehövligt att få ta det lugnt och hitta på lite andra saker. Vi har tänkt se Solsidan-filmen som jag har längtat till i flera veckor nu, sen tänkte jag kika på stan och köpa lite saker som vi behöver ha med oss till Kuba (bara 2 veckor kvar nu!!!!!) och på söndag ska jag på loppis på folkparken.

Två tidigare helger har jag haft min lägenhet i Luleå att städa ur. Första gången blev besiktningen inte godkänd, så det var bara att bita i det sura äpplet och åka tillbaka. Så ni förstår nog att en ”vanlig” helg är efterlängtad.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon! Har haft lite svårt att sova inatt, typiskt. Men istället gick jag upp just innan 07 och ligger nu i soffan och kollar på Jul med Astrid Lindgren och gamla julkalendrar. En väldigt lugn morgon med andra ord😊

Likes

Comments

Hej på er! Nu var det ett tag sen jag tittade in här, men jag gissar att jag kan skylla på att jag har haft mycket att göra och mycket att tänka på. I vanliga fall brukar jag kunna hantera högt tempo rätt bra, men under dom senaste veckorna har det varit så många olika saker att hålla reda på så min stress-tröskel har fått sättas på prov😉

Men nu är halva veckan gjord, Henrik kommer hem imorgon och det är snart helg vilket känns så bra!

Likes

Comments

Godmorgon! Måndagmorgon igen och den här helgen har bara sprungit förbi. I fredags inledde jag helgen med att både träffa Frida på dagen och sen Emma på kvällen för middag ute. Vilken lyx att få umgås med två saknade vänner under samma dag.

Resten av helgen har jag varit rätt trött och slut så vi har mest tagit det lugnt här hemma.

Likes

Comments

Efter några timmar på skolan och lite plugg hemma gick jag ner till stan. Jag och tjejerna från min grupp firade att förra lösperioden och tentorna är över med hamburgare och öl på Bishops. Det var såå kul och speciellt att göra något sånt på en tråkig tisdag😊

Likes

Comments

Måndag och en ny vecka. Startade morgonen med en morgonpromenad i solen innan jag cyklade iväg till skolan. Vi hade en introduktion idag då våra nya kurser börjar. Ingen lugn stund, men samtidigt skönt att beta av kurserna en efter en😊
Efter det träffade jag Emma på stan för fika och nu tänkte jag kolla ikapp missade tv-program!

Likes

Comments

Under veckan har Henrik överraskat mig med att beställa hem två paket. I dom låg en vas och en ljusstake från Klong. Jag kommer inte ens försöka förklara hur glad, rörd, överlycklig, tacksam jag blev över dom. Det var alldeles alldeles för mycket och ja, som jag skrev så blev jag så överraskad och sååå glad😀. Nu pryder dom soffbordet så fint!

Likes

Comments

Å vilken lycka. Nu är skolveckan som jag fasat för äntligen över. Dom två tentorna för den här läsperioden är skrivna och jag kan pusta ut.

Imorgon tänkte jag ta en sovmorgon, titta runt på stan med mamma och på kvällen hämta Henrik på flyget(!!!). Med andra ord blir det en väldigt lugn helg😊

Likes

Comments

Idag firar jag och Henrik två år tillsammans. Två väldigt, väldigt fina år. Jag hittade en text som jag skrev någon månad efter att vi träffats och nu ett bra tag efter det så känner jag samma tacksamhet över att få dela allt med just honom. Han är det bästa som finns!

Slutet på september träffade jag en kille. Tog allt som det kom. Gick runt och var extra glad. Visste inte riktigt vad som skulle bli av det hela men det visade sig bli det bästa någonsin. Henrik var pusselbiten som saknades och tacksam över att ha fått träffa honom är väl bara förnamnet.

Likes

Comments