Det blev inte som vi tänkte igår, hon som skulle fläta mig kunde inte :/. Men hoppas att det går snart. Men iallafall  har det varit en okej dag. Jag gjorde kemiprov och vi såg på Harry potter på engelskan, normall dag. Men imorgon efter al-tiden när vi har långrast så ska jag till ica och köpa godis (jag är beroende vad?). Och sen ska vi filma allt vi hinner på våran film. Men skypar med Besse sen ska jag sova tror jag. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Igår var jag på söder och hjälpte pappa, det blåste väldigt mycket och det var kallt. Efter det åkte vi för att kolla på några i våran släkts nya lägenhet, den var skit cool man kunde ändra färg i taket, den hade fyra badrum, tre terrasserar o.s.v. Men det var skitkul att se den iallafalll. Sen åkte vi hem, och kollade på så mycket bättre. Och dom kollade på en tråkig film sen så jag gick och skypade med Lina hela kvällen.
Idag vaknade jag vid 10.00 och börja kolla på lite vinterjackor, sen kollade jag på something borrowed för jag såg aldrig klart på den igår när den gick på 4:an. Nu ska jag börja städa sen kl.14.00 ska på träning. Efter träningen drar jag och Lina till stan för att köpa små gummisnoddar (vet inte vad dom heter), för jag skafläta håret med hårförlängningar, jag längtar!Likes

Comments

Var tvungen att gå 2 km ut till busshållplatsen och sen när bussen kom så körde den förbi mig. Jag stod ute när det snöade i en timme sen gick jag hem och så körde pappa mig till skolan. Men ikväll vid 6 tiden ska jag, Maja, Loova och Besse till pizzerian ock käka sen ska vi se på skräckfilm! (Jag hatar skräckfilmer.) Bloggar sen bye.

Likes

Comments

Tjoo. Vi har haft friluftsdag idag, vi skulle gå två varv runt årundan(ca 2 km), men vi behövde bara gå två för det regnade. Sen kollade vi på Happy Gillmore med klassen. Efter filmen blev jag fett trött och hes, det lät som jag hade kommit in i målbrottet eller nånting. Men sen hade vi dans, vi dansade en skitrolig dans, fast jag hängde typ inte med :/. Vi slutade två, då tog ja bussen hem. Det var någon störd person på bussen som tryckte oavbrutet på stoppknappen och chauffören var så dum att han stannade varje gång, sen fick han damp och kallade oss för massa saker(typ idiot, ungjävlar, muppar osv). Men kollade på Disaster Movie när jag kom hem.Sitter nu och äter upp all chocklad i min julkalender. Ska göra mig i ordning iför träning nu. Byealll!
P.S kolla in Shirins blogg nu! : http://www.nattstad.se/shirinanoushe

http://www.nattstad.se/shirinanoushe

Likes

Comments

Godmorgon

Jag vaknade 06.20 va skittrött för hade varit uppe sent inatt. Men har precis fixat mig ska gå och ätafrukost nu. Sen ska jag gå till bussen. Glömde min cyckel vid hållplatsen. Men efer skolan taggar jag plugga och träning.


~Random bild~

Likes

Comments

Hej. Vart ett tag sen jag bloggade nu, men tänkte hålla mig updaterad nu.
Idag har typ inget hänt, förutom att det var några som gjorde en lista där alla som ville fick skriva på om dom ville att våran rektor skulle sluta, fett chill. Nästan alla på skolan hatar honom, nu ska en av skolans bästa lärare sluta p.g.a honom. (härligt).
Men hade träning efter skolan vi va bara fyra stycken.
Det var väl många som hade omprov. Men nu sitter jag och skypar med Lina. Adjos.Likes

Comments

Var runt på stan och letade efter en vinterjacka men hittade ingen snygg.
Har kollat på en som jag ska köpa. Det finns inte så bra affärer i Nyköping, som alla vet!
Imorgon
om ni i skolan undrar vart jag är. Ska jag till sthlm på begravning, det är min gammelmormor som gick bort för inte så längesen. Så jag köpte skor till begravningen idag.
Om ni undrar när jag ska lägga ut videon på svaren till frågorna kommer jag att lägga ut videon imorgon när jag kommer hem.
Just nu
sitter jag och lyssnar på Neon lights och What now.

Likes

Comments

Hej tänkte köra att alla ska fråga mig frågor på ask eller här nere i kommentarerna,
så svarar jag i en video här på bloggen.
Det kan vara vilka frågor som helst, bara fråga på. jalla.

Ask: http://ask.fm/Denise1502

Likes

Comments

Måste plugga till spanska provet på tisdag idag är typ enda dagen jag kan göra spanskan för har fullt upp,
på fredag och lördag ska jag va med kompis och ska göra nått på söndag :/
Men drar snart till träning, vi håller på med en sak som heter super handels på basketen vi har gjort det i typ tre veckor nu, börjar bli bra på det. Lägger ut en video på olika super handels. (asso den killen är fett tung!)

Likes

Comments

c Har tråkigt så lyssnar på musik.
Delar två bra låtar som jag lyssnar på nu.
(Orkar inte skriva så långt nu)

Likes

Comments