View tracker

Hej igen...

Blev visst ett tag mellan detta inlägg och det förra.. inte hänt så mycket. Jobbat mest känns de som, haft möte på jobbet. Pratade mycket om stress, många som känner sig stressade på jobbet, jag själv har inte gjort de förens igår kväll när jag svart på vitt kände att jag hade klockan emot mig, lika så halkan. Snacka om att de bara slog till och blev halt som tusan. Men vi tog oss igenom kvällen med bravur skulle jag vilja påstå.. men när man kommer hem, det är då tankarna kommer har jag gjort allt har den fått sin medicin, eller har den där borta fått sin medicin. Har jag vart trevlig mot alla, frågat hur dom mår. Ja många tankar snurrar, jag älskar mitt jobb verkligen. Men under omständigheter som dessa börjar man fundera. Jag vill absolut inte byta yrke, men tankarna att är de värt de? Vissa dagar känns de som att ingen tackar än och då menar jag inte di äldre utan dom som sitter på högre makter... det är dags att vakna och inse att detta inte är hållbart. Man ska vara rädd om dom som verkligen vill jobba inom vården anser jag, det är redan brist på vikarier, folk väljer att gå till industrier. Nä det är dags att sätta ner foten.. helst igår!! 

Livet i övrigt flyter på, hoppas mamma ska få bli bra snart att dom hittar en lösning. Tycker så synd om henne 💕

Nu är det december månad, och julen står runt hörnet. Hoppas på en lika bra jul som förra året. Tacksam för min sambo och hans fina familj. Och min egna familj med så klart.

/N.

Likes

Comments

Hej!! 

Upptäckte att de va ett tag sen man va här inne.. helt glömt bort min blogg. Har nog varit för mycket av annat som tagit upp tiden..  Vet bara att sist jag skrev så var jag påväg till ett nytt jobb, eller ah samma jobb men ett annat ställe. Frågar mig ibland om jag verkligen gjorde rätt, sen slår jag bort den tanken. Inget att grunna på antar jag. Får se vad som händer med tiden ;)

Nu är vi inne i november, min månad. Fyller ju snart år. Just nu är jag sjukskriven, tagit bort en knöl i ena bröstet. Så nu är det bara att vänta på svaret som dimper ner i lådan..
hoppas att de bara var en knöl. Har haft rätt ont sen operationen, men de blir bättre och bättre. Idag fick jag äntligen klippa trådarna som stack ur, skönt. Tack plutt för hjälpen.

Blev även faster för ett tag sen till världens sötaste Nemo. På onsdag är han redan en månad, fy va tiden går fort.

det va lite för denna gång, ska inte dröja lika länge till nästa inlägg.

/ n

- va rädd om det du har, för de kan försvinna snabbare än du anar -

Likes

Comments

Heej !

Fredag igen , känns som det bara är fredag och måndagar som existerar. Veckorna går så fort. Har denna vecka gått brevid på nya jobbet. Har gått väldigt bra , dock är jag genom förkyld. Det vägrar verkligen ge med sig , så tog beslutet att va hemma från jobbet under helgen. Känns piss när jag precis börjat där , men men. Hälsa går före , vill inte riskera att de ska bli lunginflammation eller att jag tappar rösten.
Nä åter vila och dricka massa vätska.

Tjaooo !

Likes

Comments

​Hej Fredag .. 

Jobb helg väntas runt hörnet. Sista helgen i denna grupp , ska börja nytt jobb nästa vecka. Samma sak fast ett annat ställe helt enkelt. Ett eget beslut som jag valt att ta. Då jag kände att jag va klar där , och att jag inte redigt trivdes till 100 procent , kan inte sätta ord redigt på vad det är som gör att jag ej trivs , har bara den känslan. Så nu ser jag fram emot en nystart i en ny grupp och annan ort , nämligen Påskallavik. Det känns bra och jag tror och hoppas att det ska bli bra. Har även fått min egna tjänst i kommunen , känns helt okej. Bättre sent än aldrig ;) 
Uppdaterar snart igen , som sagt helgen spenderas på jobbet.. 

Tjaooo !

Likes

Comments

Jaha , torsdag idag. Har bestämt mig för att börja blogga igen. Denna blogg kommer handla om mig och mitt liv i största allmänhet. Tankar och funderingar kring saker och ting. Jag är en tänkare och grubblare , som vandrar i väg till en annan plats många gånger , som inte alls alltid är med på plats. Ju stökigare det är ju mer flyr jag iväg i tankarna. Som sagt , för dryga året sen fick jag min diagnos ADHD , inte helt oväntat. Har alltid känt mig annorlunda , inte som alla andra. Ofta känt mig ensam även om jag haft massa personer runt omkring mig , det är något jag aldrig kommer kunna sätta ord på , hur man kan känna sig ensam bland så många människor. I början gick jag på medicin , men slutade efter några månader , jag kände inte igen mig själv. Jag tog inte tag i saker , jag bara va. Gick runt som en zombie , det va väldigt jobbigt då jag alltid haft många bollar i luften , och inte en sekund still. Men det funkar inte i längden heller , det är en balansgång det där. Har idag tagit mig väldigt långt , även om resan inte är slut på långa vägar. Denna diagnos kommer jag ju ha  med mig i graven , och det kommer va många motgångar och medgångar på denna väg. Men försöker alltid att vända det negativa till något positivt. Allt går om man bara vill , för att nå till himlen får man sikta efter trätopparna. Lite snabbt om mig , kommer uppdatera inom kort.


tjaooo !

Likes

Comments

View tracker