Heej !

Fredag igen , känns som det bara är fredag och måndagar som existerar. Veckorna går så fort. Har denna vecka gått brevid på nya jobbet. Har gått väldigt bra , dock är jag genom förkyld. Det vägrar verkligen ge med sig , så tog beslutet att va hemma från jobbet under helgen. Känns piss när jag precis börjat där , men men. Hälsa går före , vill inte riskera att de ska bli lunginflammation eller att jag tappar rösten.
Nä åter vila och dricka massa vätska.

Tjaooo !

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Hej Fredag .. 

Jobb helg väntas runt hörnet. Sista helgen i denna grupp , ska börja nytt jobb nästa vecka. Samma sak fast ett annat ställe helt enkelt. Ett eget beslut som jag valt att ta. Då jag kände att jag va klar där , och att jag inte redigt trivdes till 100 procent , kan inte sätta ord redigt på vad det är som gör att jag ej trivs , har bara den känslan. Så nu ser jag fram emot en nystart i en ny grupp och annan ort , nämligen Påskallavik. Det känns bra och jag tror och hoppas att det ska bli bra. Har även fått min egna tjänst i kommunen , känns helt okej. Bättre sent än aldrig ;) 
Uppdaterar snart igen , som sagt helgen spenderas på jobbet.. 

Tjaooo !

Likes

Comments

Jaha , torsdag idag. Har bestämt mig för att börja blogga igen. Denna blogg kommer handla om mig och mitt liv i största allmänhet. Tankar och funderingar kring saker och ting. Jag är en tänkare och grubblare , som vandrar i väg till en annan plats många gånger , som inte alls alltid är med på plats. Ju stökigare det är ju mer flyr jag iväg i tankarna. Som sagt , för dryga året sen fick jag min diagnos ADHD , inte helt oväntat. Har alltid känt mig annorlunda , inte som alla andra. Ofta känt mig ensam även om jag haft massa personer runt omkring mig , det är något jag aldrig kommer kunna sätta ord på , hur man kan känna sig ensam bland så många människor. I början gick jag på medicin , men slutade efter några månader , jag kände inte igen mig själv. Jag tog inte tag i saker , jag bara va. Gick runt som en zombie , det va väldigt jobbigt då jag alltid haft många bollar i luften , och inte en sekund still. Men det funkar inte i längden heller , det är en balansgång det där. Har idag tagit mig väldigt långt , även om resan inte är slut på långa vägar. Denna diagnos kommer jag ju ha  med mig i graven , och det kommer va många motgångar och medgångar på denna väg. Men försöker alltid att vända det negativa till något positivt. Allt går om man bara vill , för att nå till himlen får man sikta efter trätopparna. Lite snabbt om mig , kommer uppdatera inom kort.


tjaooo !

Likes

Comments