Header

Godmorgon!

Jag börjar min söndagsmorgon med let's dance och bananpannkakor, lyxfrukost!!
Sen får vi se vad resten av dagen bjuder på, har inget planerat ännu.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Blev inte soffan hela dagen för mig ändå idag, en kompis skrev och fråga om jag vill hänga med till Gekås en sväng och trotts att jag inte har några pengar så tackar jag aldrig nej till Gekås!!
Fick handlat lite åt mamma när jag ändå var där.
Kom hem igen för en liten stund sedan och tog tag i disken och vattnade lite blommor och nu ska jag packa in mig, hunden och mammas varor och åka hem till mamma en stund och hjälpa henne att färga håret!

Likes

Comments

Godmorgon, eller Godförmiddag kanske man ska säga!
Har varit vaken ett tag, hunnit rasta hunden och ätit frukost och nu ligger jag på soffan och kollar på film och jag tror att jag ska ligga här hela dagen och inte göra ett skit!
Eller kanske åker hem till mamma och hämtar min post och kollar vad dom ska äta idag, blir det något gott så kanske jag blir kvar på middag, haha.

Förresten så vill jag ha sommar typ NU så att man kan gå runt såhär hela dagarna!

Likes

Comments

Jag är nog sämst på det här med att uppdatera, haha.

Har haft några dåliga dagar men idag har varit en ganska bra dag, har städat lägenheten, bäddat rent i sängen, tagit ut sopor, tagit en lång promenad i solen med vovven och nu sitter jag och kollar på Alvin och gänget och äter choklad, bra avslut på dagen!

Och detta gjorde slutet på denna dag ännu bättre, så vackert!!

Likes

Comments

Äntligen lite rast, har vart i full gång ända sen kl 07.00 imorse. Mycket att göra idag och ganska så stressigt så det ska bli väldigt skönt att komma hem om några timmar!!

Nu var rasten slut och det är dags att återgå till jobbet.

Likes

Comments

Jag har exakt 47,79kr på mitt konto, som jag ska klara mig på resten av denna månad, känns lite sådär faktiskt om jag ska vara helt ärlig.. Men men det får gå.

Just nu håller jag på med matlådor för några dagar framåt, ska försöka fixa ihop någon egen slags pastasås med champinjoner och gräddfil, vi får väl se hur det går, det kanske blir jätte äckligt 😂

Likes

Comments

Godeftermiddag!

Kom hem för ca en timme sen. Har ätit lite och skruvat upp några hyllor, och nu sitter jag och kollar på ung och bortskämd.

Lyckades även smälta en hel matlåda och rökfylla HELA lägenheten, tur att jag inte har någon brandvarnare här alltså 😂 haha

Likes

Comments


Better Blogging Nouw