Better Blogging Nouw
Presentation picture
niiisan
Denise Fagerberg, 20 år, Stenungsund

 

niiisan in da house bitches!

Party niiisan is baaack! Har ni saknat mig? Hihi, bilderna tog vi igår på berså men what ever lixsom ;)
idag blir det shopping med natta ska köpa nya kläder! Niiisan need a lot of clothes! Köpte lite toppar igår men har inte lagt upp bilder på de ännu.. Gör det sen! Men behöver nya rosa shorts sen en lång vit klänning iaf ;) såå me style! Den klänningen jag ville ha är slutsåld överallt så ska se om jag kan beställa den ist.. Så är det alltid när jag vill ha något så tar de slut på en gång man bah omg.
 

tagga berså!

Nu blir det berså :D behöver gå ut lite.. Har vart sjuk i en hel fucking vecka nu! Skååål till alla bitches!
See ya at the club


 

Beställt nya sommar kläder!

Såg en sida som sålde sjukt billiga shorts och badkläder så var bara tvungen och klicka hem lite! shortsen kostar bara 199 kr bikinin kostar 249 kr! det är inget för niiisan lixsom ;) älskar trasiga shorts och amerikanska flaggan! såå niiisan style asså!

de finns att köpa på http://www.happitjoppin.com

 

 

 

 

 

niiisan need a totally makeover..?

 

 


 

 

 

 

 

Vad tycker ni om Scandalbeauties?

Varför tycker de flesta brudar att alla scandalbeauties är äckliga? come on ni är bara avis på dom ;-) face it bitches! en sak jag inte fattar är att svenskar hatar människor som ''sticker ut i mängden'' Jag är inte heller som alla andra ni ser i stan.. kanske därför jag är så hatad av alla? i don't know! what ever! jag älskar scandalbeauties tjejerna! De lever sitt liv och de bryr sig inte ett skit om vad alla haters tycker om dom.. såå niiisan style! De alla har ju en snygg kropp så varför inte visa upp den lixsom? det är år 2012 och vi bor i sverige! Det är inte så att vi lever i år 1950 i Irak eller något? shit.. big deal!

Funderar på att börja blogga där vad tycker ni? ;-)

 

copycats..?

Haha rätt åt norge att de kom näst sist.. COPYCATS! ;) get a own style.


 

gått ner 4 kilo på sex dagar?

Är trött på att va sjuk.. Vill bara bli frisk nu! Har legat i min säng i en vecka snart (på måndag) tänk er och ligga i en säng när det är skit fint väder ute med sol och allt.. Tråkigaste ever!! Börjar må lite bättre nu iaf! Så hoppas jag blir frisk snart för jag har fått 2 vip kort till rosebaren på parken den 5 juni. Måste dit :D haha bra att det första jag ska göra efter jag har vart sjuk är att dricka.. Men man kan la ta en eller två glas. Kanske 3 st också hehe (a
Nä men vill inte bli sjuk igen så jag ska verkligen ta hand om min hälsa och inte slarva med den som jag gjorde förr typ.

Det enda som har vart bra med att vara sjuk är att jag inte har vart så matsugen.. Har knappt ätit något. Så har mins gått ner 4 kilo ;)
 

vitare hy, till vilket pris?

Den bilden med den blå reklamkylten är tagen vid asok skytrain station, vaseline gör reklam för sin nya kräm som ger dig vitare hy. Jag vet inte om ni känner till det, men i Asien strävar man efter att ha så vit hy som möjligt. Det är alltså tvärtom mot västerländska världen där vi smörjer oss med brun utan sol, solar solarium och kastar av oss kläderna så fort solen visar sig. I Thailand klär man på sig mer om solen skiner för att skippa solens strålar på huden, man badar kläder och man har paraply för att skydda ansiktet mot solen. Som ni kan se på denna reklampelare får man även med en snurra där man kan jämnföra hur mycket vitare man blir vecka för vecka (retards)

Jag har däremot hört att dessa krämer inte alls är bra mot kroppen då de innehåller krämer som kan vara direkt farliga för hyn, men vad spelar det för roll så länge man ser ut som en geisha?? Jag har läst rapporter där flickor har fått sitt ansikte förstört för krämen fräter och det slutar med att de får en rosa albinoton istället. Speciellt gäller detta personer som inte har råd att köpa vitkräm för flera hundra kronor utan väljer att köpa en billigare kopia istället. Jag vet att solen förstör hyn men jag tror inte att detta alternativet är ett dugg bättre. Här kommer ett citat från en tjej som bor här i Bangkok "It's just better to be white, as a singer, if you're light-skinned, audiences like you better."

Alla flickor i reklamkampanjer, filmer och såpor är väldigt vit i hyn och det är det nästan alla eftersträvar att få barn med en västerländsk man är inte bara bra för ekonomin utan också för att man vet att barnet får en ljusare hudton. Det är som att man blir en bättre person ju vitare hy man har, man är renare om man har porslinhy och har du vit hy kommer resten av ditt liv fyllas med lycka automatiskt. Kanske kommer trenden från Japan/Korea, eller vill man alltid ha det man inte kan få?

Det är väldigt svårt att hitta hudkräm, ansiktskräm och annat som inte har whitening i sig, till och med deodoranterna har whitening effekt här. Tror ni detta kommer komma till den västerländska världen eller kommer vi fortstätta eftersträva det bruna? Så not niiisan style och va vit.. BRUN ska man va bitches ;)
 

5 cm klack är inte killerheels..

Jag såg en tjej som la upp en bild på sina nya skor hon hade köpt och så skrev hon att det var killerheels när klacken lixsom bara var 5-6 cm lågt. Man bah okej.. Det är verkligen INTE killerheels om dom är så låga! Såna skor hittar man bara på skopunkten eller något.. Brukar aldrig handla där för de har så fula skor lixsom så not niiisan style.
Killerheels är när klacken är 15-16 cm lång med 4 cm platå minst. Just so u know! Pinsamt asså.. Till och med min farmor går i högre klackar än 5 cm hahah.