Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Likes

Comments

min kära älskling jag saknar dig så mycket.
Jag går till din grav varje dag älskling, ibland flera gånger om dagen.
Du är en ängel älskling.
Du förtjäna inte detta älskling. Det va så mycket du skulle göra i ditt liv. Fan älskling, vill att du ska komma tillbaka i min famn:'( saknar ditt skratt,ditt leende, allt!
du betyder allt för mig älskling!
kom tillbaka :'(
jag önska det va något jag hade kunnat göra så du kom tillbaka:'(
älskar dig min fina prins

Likes

Comments

Idag var det exakt två veckor sen min fina underbara sötaste pojkvän försvann från oss.
Kan fortfarande inte förstå att du är borta.
Är hemma och liksom väntar på att du ska komma. 
Och väntar på att du ska ringa eller smsa eller vad som helst.
Är så van vid att du skriver till mig eller är med mig.
Vi tröttna aldrig på varandra, vi va verkligen som Piff & Puff.
Du o jag älskling vi skulle ha så långt o fint liv tsm. Jag va så säker, det va du med.
Helt galet att du är borta från mig, har aldrig varit borta från dig såhär länge från dig. Det är så ensamt utan dig.
Saknar att få krama om dig, pussa på dig, saknar allt med dig. När du berättar dina roliga skämt o vi skojj boxas o allt.
Älskling jag saknar dig så otroligt mycket. Hade gjort allt för du ska komma tbx, du betyder allt för mig min prins.


Likes

Comments


Likes

Comments

Min fina älskling, jag ber till Gud att du har det bra där du är nu. Det har gått en vecka nu sen du försvann från oss. Det är så hemskt. Jag bara gråter o gråter varje dag. Har ätit knappt en skorpa varje dag för jag är tvungen o äta något. Och jag har knappt sovit, sover max tre timmar sen vaknar jag upp o har så ont i kroppen. Sedan är det nästan omöjligt att somna om. vrider o vänder mig, blir iskall ena stunden o rkt varm andra stunden. Vet inte vart jag ska ta vägen älskling. Det var du som va med i alla mina tankar om framtiden. Du stog framför mig när vi skulle gifta oss, när jag skulle föda våra barn. Allt. Vi skulle ha en sån fin o ljus framtid älskling.och nu är jag helt tom. Kommer ihåg när du berättade för mig att om.det någon gång skulle ta slut mellan oss så skulle du aldrig skaffa en tjej igen för du visste om att du skulle jämnföra alla tjejer med mig och att det fanns ingen annan tjej som mig. Så du skulle aldrig va med någon annan tjej, och det är såhära jag känner nu när du lämna mig. Jag kommer jämnföra alla killar med dig o det kommer aldrig gå älskling. Du är one of a kind. Du va helt perfekt för mig älskling. Fan älskling, jag va så lycklig. Tänkte shit, jag har verkligen träffat min livskärlek, och att det var såhär tidigt i mitt liv. Tänk att jag skulle få vara med min livskärlek sen så tidig ålder.
Älskling jag älskar dig, du är mitt allt

Likes

Comments

Idag är det en minnesstundför Michael, min älskling. Det kommer massa folk som skänker massa tankar till dig.
Tänkte att jag skulle ha  på din favorit klänning idag.
Du bruka alltid tjata på mig att jag skulle ha på mig den haha.
Min kära älskling , jag ber till dig varje dag. Jag hade gjort allt för att du skulle komma tbx. Men det svider så mycket i mitt hjärta att jag inte kan göra något. Jag älskar dig min gullegries

Likes

Comments

Idag så gjorde jag tattueringen jag och min älskling skulle göra tillsammans egentligen. Det står Promise på mitt lillfinger. Vi skulle egenligen göra den tsm och vi skulle hålla varandra i handen när vi skulle göra den.
Jag o Michael tänkte göra denna eftersom vi alltid lova lovar varandra saker med lillfingert. Vi säger lova lova och det är större än att lova något.
Han har tex lova lovat mig att han aldrig skulle lämna mig. För han var så säker på att jag va hans livskärlek och vi skulle göra allt tsm.
Men nu när min ängel är i himlen , så tänkte jag detta är en viktig sak jag ville göra.  SÅ nu idag så har jag tatuerat in Promise på mitt lillfinger för att påminna mig om dig varje dag älskling. Men jag kände att du var där med mig när jag gjorde den.
Älskar dig min prins.


Likes

Comments

Besökte min älskling idag också på Linneskolan. Lämnade tre buketter med röda rosor till min fina o tände flera antal ljus. När jag och min älskling firade vårt halvår tillsammans den 25e juli så åkte vi båt från Helsingborg till Helsingör i Danmark för att äta middag o.s.v. så när vi kommer fram till Helsingör så ser vi massa blommor och så. Han ba oh jag ska köpa röda rosor till dig min älskling jag ba så söt du är min fina men vi kan köpa det när vi ska tillbaks så vi slipper bära på det hela dagen. Men när vi kom tillbaks så hade de tagit bort alla blommor o de va stängt. Det blev alltså inte av. Och nu Älskling så är det jag som köper boketter med röda rosor till dig för att lägga på dina minnesplatser. Min älskling:-( <3 <3 detta är bilder från min o min kärleks halvår.

Likes

Comments