Hallå där!

Det var länge sen jag bloggade, har haft så mycket att tänka på dom här sista veckorna. Men ska försöka bli bättre på att blogga! Vad gör ni idag? Själv ligger jag hemma och har en sån otroligt mensvärk :( ouff så himla ont. Jag satte mig och spelade GTA V för 1h sen men klarade inte av att sitta uppe så länge. Jag ligger iaf i sängen nu och ska välja en film/serie som jag och pojkvännen kan kolla på, det blir mycket mys idag hihi. Hoppas ni har haft en bra helg, xx!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

• Jag sminkar mig sällan för att jag tycker naturligt är fint.

• Jag älskar att sova middag eftersom man mår så bra efter man har vaknat och kroppen blir utvilad.

• Jag har mycket självförtroende och självkänsla.

• Jag har dåligt tålamod och blir ofta irriterad på saker som går långsamt.

• Jag älskar min familj mest av allt.

• Jag blir väldigt arg och bitter när jag är hungrig.

• Jag har svårt att lita på människor.

• Jag är en öppen person och kan prata om allt.

• Jag har fantasi och tänker mycket på saker.

• Jag tror på det övernaturliga.


Likes

Comments

It's friday! Skönaste dagen på hela veckan. Jag slutade skolan kl. 11 idag (varje fredagar). Så skönt när det äntligen är helg och t.o.m snart jullov. Efter skolan åkte jag hem bara och lagade lunch till mig själv, gick upp och satt mig framför datorn & kollade på Arrow. Asså guuud jag har blivit så beroende av denna serien, så mycket action som händer hela tiden och man kan ej sluta kolla, iaf inte jag haha. Jag rekommenderar er att se den, om ni inte redan har gjort det förstås.

Själv så ska jag väl inte göra så mycket mer nu när det är helg, älskar att bara ta det lugnt, kolla på nån mysig film (kanske t.o.m en julfilm) och bara mysa med katten. Hoppas ni haft en bra dag & får en trevlig helg! xx

Likes

Comments

Idag har jag haft en helt ok dag. Vaknade upp lite deprimerad och hade ångest (somnade sent igår). Gick upp ändå och gjorde mig iordning för att åka till skolan. Men... problemet är att jag får alltid ångest när jag är i skolan, pga att jag är så skoltrött. Har bara 3-4 lektioner varje dag och då tänker ni säkert "hur kan man va skoltrött om man har så lite ämne att plugga". Jo, jag har varit skoltrött sen jag gick i 7an, allting gick snett på den tiden och det gjorde så att jag tappade koncentration på allt och strunta i att gå till skolan. Det blev då istället en vana för mig att stanna hemma och det suger rätt hårt. Ja, skolan är ju en plats som man alltid kan komma tillbaka till men desto längre tid det tar, kommer det att blir jobbigare i framtiden. Man kommer skaffa familj och man behöver en stadig inkomst för att försörja sig själv eller familjen. Ibland är det inte så lätt. Skolan är as drygt för folk som är skoltrötta och man ser inte igenom det, men det är en sak som man måste göra. Hoppas att ni har haft en bra dag! xx

Likes

Comments

​1. Jag är född i Thailand, flyttade hit till Sverige 2010 pga att mina föräldrar skiljde sig när jag var 5 år.

2. Jag har haft en väldigt tufft uppväxt, allt började sen när jag var 7-15 år.

3. Jag är 1.53 cm lång (ganska kort haha).

4. Jag är mörkrädd och speciellt på vinter, börja alltid inbillar mig när jag är ute och åker bil eller på en promenad. 

5. Jag shoppar kläder, smink och accessoarer väldigt sällan, är en sparsam person.

6. Är väldigt skoltrött av mig just nu, har tappat all motivation.

7. Jag har spindelfobi, minns när jag var liten och bodde i Thailand och det var stora spindlar överallt. Börja gråta hela tiden så fort jag såg en. 

8. Jag hatar lögner, det är de värsta jag vet när folk ljuger rätt upp i mitt ansikte. Ärlighet varar längst.

9. Flyttade från mina föräldrar när jag var 14 år (familjehem) och nu bor jag tsm med min kille.

10. Jag gillar dataspel och spelar cs go. 

Likes

Comments