Header

Äntligen har tiden kommit då jag slutar 9:an! Slutade grundskolan för gott i fredags och som jag har längtat till denna dag. Nu efter 3 långa år går jag vidare mot nya äventyr på bland annat gymnasiet. Även om det var en sorglig avslutning när jag behövde ta farväl så känns det på något sätt ändå bra att testa på något nytt. Därför har uppdateringen varit sämre senaste veckan just på grund av detta. Ska iväg igen i tre hela veckor om 14 dagar till Spanien, så ni förstår att under denna sommar kommer jag inte skriva lika mycket som vanligt här. Ville bara ge er en liten update på vad som händer. Tycker även att de senaste SSO-uppdateringarna har varit tråkiga, speciellt för spelare som har spelat ett längre tag som jag. Därför kommer det för mesta delen postas bland annat Aliciainlägg eller andra nya spel som jag provar på.

Juste, vill också nämna att jag för ett litet tag sen spelade klart ett OTROLIGT BRA spel. Nämligen, Life is strange. Herre, vilken kreativ storyline det är. Däremot skulle jag inte rekommendera det för personer under 13, enligt mig, då det innehåller lite grovt språk, blod, osv. Den riktiga åldersgränsen är satt på 16, som jag själv är, men kan nog tycka att det är lite väl högt. Om man känner sig tillräckligt mogen för ett sådant sorts spel ska man själv avgöra vare sig man vill testa på det eller inte. Iallafall, så rekommenderar jag starkt Life is strange. Finns att köpa på Steam.

Avrundar inlägget här innan det blir alldeles för långt. Vill också bara säga tack till de få personer som läser bloggen! <3

Nu ska jag ta och checka ut den nya updaten som släpptes idag på Alicia.
Ses i nästa inlägg!

Äventyr i Firgrove med Spirit och Lea

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hey!

Har på senaste tiden haft svårt att komma med bra idéer till min Youtubekanal och därför behöver jag hjälp! Just nu har jag redan tänkt och kommit på några, men vill gärna ha en lång lista som jag kan använda varje gång jag verkligen inte kommer på något användbart eller intressant.

Jag har faktiskt tänkt på att filma en liten "Ranch tour" på Minecraft, då jag har haft den idén i huvudet ett tag nu plus att hade det inte varit kul att se en sådan video? Förutom det så vill jag fortsätta min serie där jag skapar Simmar, har bara inte så mycket fantasi i nuläget till Sims. När det kommer till SSO-videos så har jag faktiskt redan påbörjat en liten collab med Lovisa Shortforest som jag hoppas ska släppas inom snar framtid och jag vill så himla gärna göra en "Mina hästar" video. Jag vet att de är rätt så uttjatade, men personligen har jag velat skapa en sådan länge, så det är det jag jobbar på nu. Förutom detta har jag inga fler bra och nya idéer som jag vill skapa, så det hade varit superkul om ni vill kommentera olika sorters videos ni vill se på kanalen.

Om ni är nyfikna på min kanal så finns den att hitta i sidopanelen! 😊

Likes

Comments

Välkomna tillbaka till bloggen!

Vill bara börja detta inlägg med att detta är endast mina åsikter och jag vill inte skapa bråk angående detta ämnet.

Såg nyligen en video på YT som främst fokuseras på hur SSO som företag sätter högre priser i vissa länder för SR och SC, medan ett land som Sverige får ett lägre och mer rättvist pris. Större delen av klippet består av personen som beskriver problemet, men i kommentarerna läste jag däremot en mer intressant och inte minst viktig text som Dextra Nightstorm i Sverige hade skrivit om hennes upplevelser med SSO-teamet. Det hela inleddes med att SSO hotade Dextra att stänga ner hennes SSOkonto om hon inte raderar sin video "How to create accounts on other countries server". Redan där blev jag förvånad hur SSO som företag ens vågar hota en BETALANDE spelare, som inte ens har brutit mot spelets policy. Dessutom har SSO i vissa fall inte gett spelare Starrider eller Starcoins man har betalat en ganska stor summa för. Enligt Dextra måste man själv som person hota SSO för att de ens ska ge en Starcoinsen. Jag, personligen som har spelat Starsable sedan 2012 hade ingen aning de hade blivit ett företag som lurar människor på pengar och som dessutom hotar spelare.

Efter detta som jag nu har läst funderar jag på om jag ens ska fortsätta spela deras spel och vara en del av "communityt"...

Länkar videon här och Dextras text finns längst upp i kommentarerna på den videon:

https://www.youtube.com/watch?v=GKsQ_OZs58o

Hoppas på ändring fort från SSO-teamets sida, annars kommer de förlora spelare med tidens gång.

Jag & Lovisa efter en intensiv levlingsrunda.

Likes

Comments

Hej igen!

Som ni kanske vet kom den efterlängtade uppdaterade versionen av de arabiska fullbloden igår. Något som jag personligen hade höga förväntningar på, då det brukade vara en av mina favoritraser. Däremot så levde tyvärr inte de nya fullbloden upp till det jag förväntade mig. Benen ser, i mina ögon ut fortfarande väldigt stela när de rör sig och om man ställer hästen bredvid en liten ponny är det inte stor skillnad på storleken. Kände väl att jag trodde det skulle bli ståtliga vackra hästar precis som i verkligheten. Färgerna var förmodligen det enda som jag verkligen föll för. Den vackra rödbruna med en stor lykta som sträcker sig runt ansiktet. Sååå vacker! Innan jag loggade in på spelet var det den jag hade fastnat på och var så taggad på att köpa den, men blev besviken på allt annat istället som det arabiska fullblodet hade att erbjuda. Denna uppdaterade rasen känns som ännu ett projekt SSO-teamet har stressat på för att släppa det så snart som möjligt.

Min slutsats blir nog att antingen vänta och se om nya färger släpps som gör att jag verkligen måste skaffa mig en eller att jag tar med mig hem en söt liten haflinger. Hade dessutom ingen aning att haflingerrasen i SSO är köldtålig plus är snabba som storhästar. Blev definitivt en liten överraskning när jag fick reda på det!

Om ni är intresserade av att se noga hur de rör sig är denna videon tydlig och bra:

https://www.youtube.com/watch?v=v28ZJajFRLY&t=0s

#AwesomeArabians

Bild lånad från Starstables hemsida

Kommentera gärna vad era tankar är om den senaste uppdateringen.

Likes

Comments

Heej!

Förutom SSO spelar jag nämligen ett annat otroligt bra hästspel, Alicia Online. Spelet som förut endast var möjligt att spela i Sydkorea, men återskapas nu av ett engelskt företag. Jag har totalt fallit för spelet. Karaktärerna, hästarna, omgivningen, allt är vackert. Älskar just att grafiken har ett "manga" tema. Måste nog säga att för mig personligen, så är stämningen bättre än på SSO och gillar även att tävlingarna har sådan action i sig.

Just nu har jag spelat i två år, har nått level 22 och har tre hästar på min ranch. Det jag jobbar på nu är att förbättra mina tävlingskunskaper, speciellt inom magi. Om ni letar efter ett annat spel än SSO, som innehåller mer action skulle jag definitivt rekommendera Alicia. Vi kanske till och med ses!


Jag och Foxy myser på ranchen

Fina Oscar...

Falcor, min senaste häst

Förresten, mitt användarnamn är Graybee!

Likes

Comments

Hejsan allihopa!

Jag är mycket väl medveten om att det nästan gått ett år sedan ett inlägg har publicerats här, men min YT-kanal har till viss del iallafall varit aktiv. Känner att jag inte vill dra hela "anledningar till att jag inte har varit aktiv" inlägget och därför drar jag igång bloggen igen med en, WANTIES! Älskar att både göra sådana här inlägg och läsa dem. Så här bjuder jag på allt jag vill ha nuuu på spelet.

1. HAFLINGER! Brukar alltid köpa iallafall en häst av en hästras, men har inte gjort det än, då jag just såg en teaser på nya arabiska fullblod? Därför väntar jag och ser om det är värt att köpa en haflinger eller en ny arab. Men vill fortfarande supergärna köpa denna sötnosen!

Bildresultat för haflinger starstable

2. Ekorrar? Några uppdateringar sedan släpptes ännu ett husdjur på Jorvik, nämligen ekorrar. Har ännu inte tagit chansen att ta hem en av dem, plus att jag velar fram och tillbaka om jag ska köpa den vita med enorma öron eller en vanlig liten svart. De är supersöta!

Bildresultat för squirrel starstable

3. Beanies :D Dessa har varit ute i spelet ett tag nu och jag har inte riktigt varit i behov av en, men jag tycker de är jättesnygga och de gör en outfit helt enkelt mer cool. Beanin på bilden är min absoluta favorit!

Detta är några få saker jag önskar mig just nu. Finns självklart många fler hästar jag vill köpa, men det känns tillslut som man bara samlar sig på hästar, vilket jag inte tycker om. En stor önskan jag har är att få början om från 0 med alla mina hästar, alltså att jag inte har några och får tillbaka alla Starcoins jag spenderat på dem och köper endast de hästar jag verkligen gillar. Det hade definitivt varit något!

Ses!

(Jag äger inga av bilderna. Allt cred går till ägaren!)

Likes

Comments

Welshponnyerna är ju to die 4! De är såååå söta. Köpte den här sötnosen för ungefär 2 veckor sedan. Tog ett tag för mig att förbättra mitt rykte med Emeriten, men det var värt det. När jag väl kunde köpa en av dem så kände jag direkt att denna var den rätta. Var verkligen ett enkelt val. Wishpearl eller Pärlan som han kallas är den goaste killen av alla mina hästar. Kommer även snart info om honom på "mina hästar" sidan. So stay tuned... 😏

Rider genom den vackra Sydhoven...

Godnatt från mig och Pärlan! 💤

Likes

Comments

Hejsan!

Det var ett tag sen jag skrev ett inlägg här eller på någon annan social medie. Om ni har glömt vem jag är (vilket jag hoppas ni inte gjort, hehe) så är det jag Matilda Nightwater som driver denna bloggen och spelar på Air Star servern.
Ni som fortfarande kikar in på min blogg då och då vill jag bara be om ursäkt till. Jag är helt medveten om att jag hade sagt att denna bloggen skulle INTE bli som de förra gångerna och med det menar jag att jag lägger av efter 2 månader. Jag skäms lite att jag inte uppdaterat och sagt till, men denna gången var inte anledningen att jag inte hade lust eller motivation. Det här har helt och hållet med IRL att göra.
Det senaste inlägget på den här bloggen var i augusti förra året, vilket är nästan 1 år sedan. Runt den tiden var det dags för skolstarten igen. Skulle börja 8:an och två dagar innan hade jag den värsta ångesten. Jag ville inte alls tillbaks. Men såklart var jag ju tvungen, så jag gick till skolan. Den skolan jag gick på ville jag byta från för jag hade bland annat blivit utfryst och vissa snackade illa rykten om mig och redan då ville jag byta. Så efter 1 vecka bestämde vi att jag skulle byta skola. Jag gjorde det och det blev total SKIT rent ut sagt. Nu vill jag inte berätta hela historian, men kortfattat så var jag väldigt deprimerad hela höstterminen. Det började sakta, men det blev värre varenda dag. Den sista veckan gick jag inte alls till skolan. Efter jul tog jag ett moget beslut och bytte tillbaka till gamla skolan för jag tänkte att det kunde väl inte bli värre.

Skolan börjar och mina kompisar som jag trodde var mina kompisar dissar mig helt. Jag försöker få kontakt, men inget svar. Så kortfattat blev denna vårterminen också skit. Jag försökte få nya vänner, men alla ignorerade mig. HELA denna terminen har jag den mesta av skoltiden gått ensam. Hela 8:an har varit skit. Detta är anledningen till varför jag inte spelat. Jag har varit ledsen nästan hela tiden och det har bara inte gått att spela något. Jag var ledsen och på grund av detta hade jag ingen lust. Nu när det är sommarlov är jag då inte i skolan, vilket gör mig lite gladare och jag känner mig kreativ igen och vill skapa nytt på bloggen, YT och IG.

Bara så att ni vet. Jag har inte struntat i bloggen. Jag har bara haft ett väldigt tufft år, men nu är jag tillbaks med till och med en ny klubb som jag igen driver med Lovisa Shortforest. Förra klubben Jorvik Foals typ drogs ner av det här också plus att många förstörde våran klubbs rykte. Så vi bestämde att vi börjar om på nytt i klubben också. Nya klubben skapades här om dagen och heter Jolly Cats Team. En kattrelaterad kubb med bara kattälskare! Mer om nya klubben i annat inlägg.

Hoppas nu att vi ses mycket mer här på bloggen och kanske även på SSO.

Kram Matilda med nytt smeknamn Fluffy 🐱


Min älskingshäst Xanto ❤

Likes

Comments

För ett tag sen så släpptes det overo, tobiano och appaloosa hästar hos Marley. Då som ni kanske vet så köpte jag min skäckfärgade overo Xanto som jag verkligen gillar. Men det släpptes även en appaloosa häst som är brunsvart med massa vita prickar. Jag tänkte först inte köpa honom för jag tänkte att det kanske är ett onödigt köp, men varje gång jag ser någon rida runt på den tycker jag den är så himla fin och den påminner mig även om en irl häst.

Jag tänker också att jag har precis köpt en Morganhäst och det kanske kommer ännu mer Morganhästar på onsdag. Så jag behöver verkligen era åsikter. Tycker ni det är ett köp jag borde göra eller ska jag vänta och se?

Han är ju också verkligen snygg i rosa! 😍

Bild tagen på min systers konto Lovisa Shortforest

Likes

Comments

I onsdags släpptes det nya former på våra gamla Morganhästar och det släpptes även ett klipp ungefär en vecka innan. Själv tyckte jag gångarterna såg lite failade ut i videon, men sen som quarterhästarna tyckte jag att dem såg mycket bättre ut i spelet.

Gångarterna till Morganhästarna var jättefina, men vissa tyckte jag sådär om. Skritten tycker jag ser lite halt ut, men annars helt ok. Traven liknar Quarterhästarnas ganska mycket. Då menar jag att den är lite studsig och dom går högt med benen som Quarters. Den korta galoppen tycker jag verkligen är den finaste av deras gångarter. Det ser verkligen ut som att den går ner på tygeln och det ser verkligen jättefint ut. Så stor hiss till korta galoppen. Arbetsgaloppen och den snabbaste tyckte såg ganska bra ut förutom att deras huvud typ går fram och tillbaka när dom galopperar. Det är ganska jobbigt. Annars har SSO gjort ett bra jobb, men önskar bara att dom kunde lägga lite mer tid på saker som vi spelare vill ska komma till spelet. Så egentligen tyckte jag att det var lite onödigt att uppdatera Morganhästarnas utseenden.

Ni undrar säkert om jag köpte en av dom och ja, det gjorde jag. I början tvekade jag lite eftersom ingen av färgerna tyckte jag verkligen jättemycket om och jag tänkte att det kanske även kommer komma nya färger nästa onsdag. men sen när jag såg fler och fler rida runt på dem kunde jag inte hindra mig själv från att köpa en. Jag hade svårt att bestämma mellan Cremellon och den mörkbruna, men med hjälp från vänner så hittade jag tillslut vilken som dem tyckte passade mig. Det blev nämligen Cremellon och namnet blev Snowangel aka Quinta. Är supernöjd och tycker verkligen hon är jättefin. Snart kommer hennes info, men så länge bjuder jag på en fin bild på henne och mig.


Likes

Comments