På grund av EU toppmötet har jag börjat arbetsdagarna väldigt tidigt, omänskligt tidigt. Så den här veckan har jag nästan bara sett mörker, eftersom jag har varit inne större delen av dagarna. I torsdags var vi även och såg Five Finger Death Punch och In Flames, så upp klockan 5:15 och i säng 00:30, för att gå upp igen 05:15. Inte mycket sömn där inte! 5FDP var riktigt bra, In Flames var det inte. Jäklar va trött stämning det var inne på Scandinavium. Folk lämnade arenan i strömmar hela tiden, vi gick en timme in i konserten. Det är ett jäkla tempo i deras låtar, men energin lämnar inte scenen. Så mycket konstiga låtar! Jag kan och gillar mest det gamla In Flames och deras hits.

Bröstsmärtorna känns mer hanterbara nu, det gör ont ibland. Har slutat äta tabletter, för de gör ingen skillnad nu efter en och en halv vecka.

Vattenläckan i badrummet är under kontroll, men den ställer till mycket. Det finns fukt i väggarna iaf en meter upp. Det har runnit ut från badrummet till hallen och in i vårt sovrum. Där är det lagt nytt golv, så det är extra irriterande! Beskedet är att golvet måste rivas ut så de kan torka väggar och golv. Det kommer ta ett tag och det kommer inte vara klart innan jul. Så vi måste tömma sovrummet och flytta ut i vardagsrummet. Jag hoppas verkligen inte att vår stora garderob är blöt och skadad på undersidan. Men vi tvingas ställa in julfesten, det fungerar inte att ha en fest när sovrummet står i vardagsrummet. Vattnet är avstängt och pluggat in till lilla badrummet och det är ju det badrummet vi oftast använder. Det ligger vid sovrummet och det är där duschen finns. Riktigt riktigt jobbigt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Trött på att konstant ha ont i bröstet! Det är sjukt irriterande och hindrar mig på många sätt. Nu har det gått en vecka och det håller fortfarande på. Suck! Ser fram emot kommande dagar, fullt upp och mycket skoj!

Likes

Comments

Det är fredag och jag har suttit i morgonrock hela veckan. Det känns bättre i bröstet, fast det gör ont ibland. Men det börjar kännas att det är påväg åt rätt håll. Det blir väldigt lugnt även under helgen och jag hoppas på att kunna arbeta på måndag.

Sover dåligt och blir väckt på morgonen. Nog bra, annars hade jag vänt på dygnet för mycket

Likes

Comments

Det har varit intressanta dagar för mig. I måndags så var jag på jobbet som vanligt, men fick ett tryck över bröstet och fick svårt att andas. Jag fick hjälp att ringa efter ambulans och de kom och tog blodtryck och EKG på mig. Allt såg bra ut och det var alltså inga fel på mig. Skönt att kriskedjan fungerar på jobbet! Både chefen, maken och mamma släppte sina arbeten för att komma och hämta mig. Jag blev körd hem och har varit hemma sen dess. Till och från har det känts som en träningsvärk i bröstet. Igår kväll började trycket byggas upp igen och jag ringde 1177, som tyckte att jag skulle åka in. Maken körde mig till akuten och jag fick komma in direkt. Återigen EKG, blodtryck och syresättning i kroppen. Allt så fortfarande fantastiskt bra ut! Fick mycket frågor om stress, om jag är ledsen/deprimerad, mycket saker runt omkring.

Läkaren kom och tittade på mig och petade lite på mig. Tydligen är risken för en hjärtinfarkt lika med noll på mig. Antagligen har jag en inflammation i bröstmusklerna och det kan vara därför det trycker och gör ont. Så rådet blev att äta Ipren, vila, inte bära tungt och inte anstränga mig.

Men det är ändå obehagligt när det händer och händer helt utan förvarning!

Likes

Comments

Idag behövde jag bara vara själv och kände verkligen för att spendera en hel dag vid datorn. Sagt och gjort så fick det bli! Jag behövde det verkligen! Behövde bara släppa allt runtomkring och bara vara.

Hade spelat ett tag till om inte spelet hade kraschat....😡😥😥😥

Likes

Comments

Dagen började tidigt eftersom Johan hade bestämt sig för att gå upp tidigt. Jag vaknade innan och gick upp och hämtade kaffe och tårtan jag gjorde i torsdags. Sjöng otroligt vackert för min älskade make!

Dagen flöt på smidigt och snabbt och äntligen blev det dags för helg. Det har varit en tuff vecka med långa dagar för mig.

Kom hem och städade, diskade och fixade. För inte ska make behöva göra det på sin födelsedag! Eftersom det är fredag så bjöd vi självklart familjen på tacos. Det var många här och jag hade jättetrevligt! Mutade Astrid med lite grädde så vi kan bli kompisar ❤️

Tårtan var jättegod! Men kladdkakan blev lite för torr. Jaja sådant som händer! En mycket trevlig kväll blev det i alla fall!

Idag åker make på all in beer och jag ska vara hemma. Behöver lite egentid idag!

Likes

Comments

Kände för att jobba över idag. Behövde få massor gjort och jag hade ett gött flyt! Kändes bra. Så kom hem sent och åkte och handlade. Har köpt massor till kalaset på fredag, maken fyller 35! ❤️ det ska bli kul!

Kom hem och gjorde mat, diskade och städade köket. Höll på och städade köket fram till 21-tiden (roligare kan man ju ha på en onsdag) kände att jag behövde varva ner lite så det fick bli dataspel.

Ändå en bra och trevlig dag!

Likes

Comments

Idag var en intressant dag på jobbet. Satt på kontoret och gick igenom saker med kollegan, när jag hör sirener närma sig. Det var inte så länge sedan som en ambulans kom in på området och hämtade någon som mådde dåligt. Så jag hoppades att det inte var något sådant igen, det var det inte det var brandrök. Vinden låg rakt på så det gick inte att vara på kontoret. Aldrig kul när sådant händer! Det händer även för ofta! Men det verkar gått bra iaf och det verkar inte som att någon blev skadad.

Efter jobbet kom jag hem och gjorde typiska hemmafru saker, tittade på Paradise Hotel! Shit, galen säsong! Maken tog hand om både middag och tvätt ❤️ samt installerade den där knäppa saken från Comhem som tar upp all plats på tv-bänken. Tivo?! Var inte det stort i USA på 90-talet? Verkar helt omöjligt att förstå hur det där fungerade och jag missade lyxfällan *attans otur*

Tydligen hade jag även glömt att jag var inbokad på ett träningspass idag. Skönt att det blev inställt, annars hade jag fått straffavgifter! Fast Cardio Walking låter konstigt. Åker jag till gymmet för att gå? Mamma säger att det är jättebra träning och mamma har alltid rätt!

Likes

Comments

Om två månader är vi på en solig strand i Vietnam och jag är tjock. Igen! Hatar att det bara händer! Sa till chefen idag vad jag väger och hon vägrade tro mig. "Men du är så lång! Och det syns inte på dig" tack snälla du! Men tyvärr så är jag inte 2,4 meter.

Så jag har bestämt mig för att ta tag i detta. I söndags körde jag body pump och igår simmade jag med mamma. Tog en vilodag idag, men imorgon blir det träning igen, då ska jag dansa.

Sötsuget är enormt just nu! Snälla skjut mig 😝

Likes

Comments

Vilken match! Vilken stämning! Ett nästan fullsatt Scandinavium och en intensiv match. Frölunda missade många chanser i första perioden, men det ordnade till sig till slut ändå. Matchen avgjordes i sudden death efter domaravgörande om godkänt mål! Det var ju ett klockrent mål! Säger hon som har svårt att se ordentligt från läktaren....

Det ringer lite lätt i öronen, kanske borde ha hörselskydd på mig under matcherna? Som alla andra småbarn!

Likes

Comments