När jag gick på brandmansutbildningen tränade jag minst ett träningspass per dag. Vi snackar alltså ordentlig träning, att bli riktigt trött. Jag har efter utbildningen aldrig varit i samma fysiska form som jag var då. Inte nog med att jag hade ett pass per dag, vi hade ju oftast fysiska lektioner hela dagarna. En trafikolycka på 3-4 timmar på förmiddagen avslutades med rökdykning på eftermiddagen. Då var jag aldrig sjuk eller hade träningsvärk.

Efter body pumpen i söndags har jag haft en sådan sinnessjuk träningsvärk, ni anar inte hur orörlig/stel/ plågad jag har varit. Ikväll hade jag cardio step (step blandat med styrka) trodde aldrig att jag skulle orka att ens cykla till gymmet, än mindre klara av passet. Men det gjorde jag! Status just nu, 0 träningsvärk fullt mobil och smidigare än innan passet. Helt fantastiskt! Känner mig även piggare och gladare (det här förbannade mörkret tar kål på mig)

Jag borde veta att det är såhär, men latheten tar över. Äh jag skiter i det här, jag kan ju inte ens ta mig ner för en trappa.

Nu vill jag att make ska komma hem så vi kan fortsätta titta på Avengersfilmerna i kronologisk ordning. Ikväll Iron man 2 (japp vi har ca 100 timmar av film framför oss)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har haft en lugn och trevlig helg med familj och vänner. Spelat mycket brädspel, haft trevligt och ätit god mat. Klippte halva gräsmattan (batteriet dog pga högt gräs) och tittat på film.

Lyckades även komma iväg på body pump vilket resulterat i en intensiv träningsvärk som hindrar mig från att gå ner för trappor som normalt folk! Ska iväg och simma idag och hoppas att träningsvärken släpper från worst till bad.

Vi spelade Pandemic Legacy i lördag och i söndags spelade vi Power Grind. Jag ledde ett tag iaf men maken seglade förbi på ett räkskal och gick och vann. Han låg större delen av tiden som nummer två i budgivningen och det resulterade i att jag fick köpa alla kraftverk dyrt. Sen var han nummer 1 för att köpa resurser och då blev hans resurser billigare än mina. Så jag hade konstant brist på pengar, vilket gjorde att jag inte hade råd att köpa städer. Men kul spel! Blev framröstat som årets familjespel 😃

Likes

Comments

Idag efter jobbet spenderade jag tid med Lena och pappa hemma hos dem. Det var riktigt skönt att göra det och det var helt klart något jag behövde. Jag är glad och tacksam för att jag har världens bästa familj som alltid ställer upp och finns tillgängliga. Jag älskar er alla så mycket!

Min underbara och älskade make är världens bästa!

Jag vet att jag är stark, så allt kommer bli bra igen!

Likes

Comments

Idag är det ingen vanlig måndag, idag är det lilla Kajs födelsedag! 20 år, det känns som att hon var 4 år igår. Är så stolt över min älskade syster! Hon är finast, stark, underbar och bäst. Vi träffades hela familjen på Hello monkey på Linnegatan för att överraska henne. Hon trodde att hon bara skulle äta med Mickis. Det var riktigt god mat och det blev en väldigt trevlig kväll!

Lilla Astrid var med och hon är så söt! Hon charmar alla!

Likes

Comments

Segern är vår, vi har vunnit segern är vår! Jag visste att vi skulle vinna mot Luleå på hemmaplan! Äntligen fick jag se en seger i Scandinavium! Kommer inte ihåg att jag gjort det tidigare, så därför var det extra kul! Har iaf inte sett en vinst som vuxen, det är jag säker på. Men det var en nagelbitare! 6 minuter kvar Luleå kvitterar 3-3 och med 3 sekunder (3 sekunder!!!!!) gör Frölunda det fjärde och avgörande målet. Då kändes det ganska safe att sjunga segern är vår!

Innan matchen var vi hemma hos Kaj och Mickis och lämnade Kajs födelsedagspresent. Hon fick en symaskin! Vi gick och åt på Bistro 32 södra, riktigt god mat!

En riktigt bra dag, trots att jag har varit lite bakis.....med betoning på mycket

Likes

Comments

I går skulle Johan ut på aw och jag hängde med Madde. Vi var hos henne och drack drinkar och tjötade. Hade en riktigt trevlig kväll! Behövde verkligen det där! Det blev många drinkar och idag är jag bakfull. Vi avslutade kvällen på Stickys, mest för att det var sjukt längesedan jag var där. Johan mötte upp oss där, men hans sällskap åkte hem. Tråkigt, hade velat träffa er!

Idag blir det en trevlig kväll, fast mer om det senare!

Likes

Comments

4 omgångar Pandemic Legacy. Vi körde först april, där vi förlorade första omgången. Skönt att vi vann andra! Vi sa ju att det verkade lite för enkelt och det uttalandet fick vi ångra. Nu blev det svårt! Utan att spoila så säger jag bara så. Men vi klarade andra försöket och sen blev det på samma sett i maj. Förlora första och vann andra. Jag hade en riktigt kul kväll och timmarna bara flög iväg. Riktigt kul och tacksamt gäng att retas och munhuggas med.

Vi avslutade kvällen med två omgångar av mitt nya spel Give me the Brain. Riktigt kul och enkelt kortspel. Som är ganska snabbspelat när man väl kommer in i tänket.

Tack för ikväll, ser redan fram emot nästa omgång!

Likes

Comments

I fredags var jag ute med mina kollegor och hade en riktigt trevlig kväll. Två av kollegorna hade sin sista arbetsdag i fredags och jag kommer att sakna dem men önskar dem stort lycka till i framtiden. Kollegorna bröt upp tidigt och runt 11 var jag själv på John Scotts, så jag gick och mötte upp make med vänner på Steam Punk. Det var trevligt men blev snabbt för full och ville åka hem. Fick sällskap ner till stationen av makens kollega och tog tåget hem. Var hemma (efter en jätte låg promenad från tåget) strax efter 2 på morgonen. Johan blev bakfull och fast i Göteborg och kom inte hem förrän lördag eftermiddag.

Mamma ringde när jag låg i soffan och var bakfull och sa kom över det finns kaffe. Jag ville väldigt gärna ha kaffe (har inte kommit på att jag kan fixa det själv) Kommer över och då ska bror precis ut med Astrid. Det finns inget kaffe, så jag hänger med ut till lekplatsen. Det var ju ändå Astrid jag mest ville hänga med. Vi hade trevligt! Hon är en modig tjej som åker med pappa i den stora rutschkanan! Fick reda på att Johan var påväg hem, så jag gick hem och fick äntligen mitt kaffe.

Kvällen avslutades med pizza och Final Fantasy 15.

Likes

Comments

Idag har bror och Madde varit på besök och vi har spelat Pandemic Legacy hela dagen. Vi började köra två partier vanligt Pandemic för att brorsan skulle hänga med på strategier och spelmekaniken. Vi har haft en riktigt bra dag med mycket skratt och nervositet. Speciellt för min egen del, jag blir så nervös när jag spelar detta! Legacy är ett riktigt kul spelkoncept och det är roligt att regler ändras och läggs till. Kul att fysiskt riva sönder kort och att nya läggs till!

Vi har just nu klarat 3 månader av 12 och det känns lite enkelt. Vi är helt enkelt jäkligt grymma!

Likes

Comments

Efter en lång vecka har vi gjort oss förtjänta av lite vila. Maken har varit ute på jobb i Danmark och det är skönt att han är hemma igen. Älskar att han väljer film och inom 5 minuter snarkar han. Jag har bakat en kladdkaka och vi tänker ta det riktigt passivt idag!

Likes

Comments