Idag har bror och Madde varit på besök och vi har spelat Pandemic Legacy hela dagen. Vi började köra två partier vanligt Pandemic för att brorsan skulle hänga med på strategier och spelmekaniken. Vi har haft en riktigt bra dag med mycket skratt och nervositet. Speciellt för min egen del, jag blir så nervös när jag spelar detta! Legacy är ett riktigt kul spelkoncept och det är roligt att regler ändras och läggs till. Kul att fysiskt riva sönder kort och att nya läggs till!

Vi har just nu klarat 3 månader av 12 och det känns lite enkelt. Vi är helt enkelt jäkligt grymma!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Efter en lång vecka har vi gjort oss förtjänta av lite vila. Maken har varit ute på jobb i Danmark och det är skönt att han är hemma igen. Älskar att han väljer film och inom 5 minuter snarkar han. Jag har bakat en kladdkaka och vi tänker ta det riktigt passivt idag!

Likes

Comments

Riktigt lång och kämpig dag idag. Mycket tänka och leta, så när jag väl kom hem så kände jag att jag måste göra något totalt intelligensbefriat. Så nu är jag ikapp med årets säsong av Paradise Hotel. Helt klockren säsong och de gamla goa gubbarna är tillbaka. Jäklar va det är knäppt, men jag bara älskar att titta på det där. För det är helt galet!

Snart kommer min make hem igen och jag längtar till helgen!

Likes

Comments

Idag på morgonen åkte maken till Köpenhamn för att leka grovarbetare och arbeta med kroppen på verkstad. Haha den där pappersvändaren till kontorsråtta som mest sitter i möten hela dagarna, kommer vara så trött på fredag när han kommer hem.

Så jag har en plan! Jag ska flyttstäda huset. Jag har ju flyttat 20 gånger i mitt (unga) liv och vid varje flytt blev jag så trött på att säga "gud va fint det är nu!" Så runt 2012 började jag flyttstäda mina lägenheter två gånger per år. Jag tänkte att jag skulle göra det innan semestern här i huset. Men det var onödigt att göra det INNAN en renovering, så jag gör det nu istället. Har ju massa tid över nu när make inte är hemma. Har ju fortfarande ont i knät, så jag kan varken träna eller spela golf. Netflix är avslutat (sparar massa tid) och spelen är klara och jag behöver inte påbörja något nytt just nu.

Känns som en bra plan det här!

Likes

Comments

Har haft en riktigt bra helg på badhotellet The Reef i Fredrikshamn. Där har kompisgänget firat Vickans födelsedag och vi har haft det riktigt riktigt bra! Har haft jättekul och är nu hemma. Man blir riktigt trött av att sitta i en varm bubbelpool hela dagen! Mycket skratt och kärlek blir det när detta otroligt galna gäng möts och spenderar tid ihop.

"Man behöver inte vara galen, men det underlättar!"

Den sista är danskt godis från en tv-reklam på båten hem. Både jag och Simon såg den och tänkte "nä nu får de ge sig" haha

Likes

Comments

Jag har varit så trött idag! Hela dagen har jag gått runt och känt att jag kan somna här och nu utan problem. Är så trött under dagen att jag inte ens orkar äta lunch, ja ni förstår!

När jag kommer hem så äter jag lunch/middag och lägger mig i soffan för att slötitta på serier. Somnar nästan, så bestämmer mig för att jag ska bara duscha och sedan sova. Hur talanglös får jag lov att bli?! Nu ligger jag här och är pigg istället! Helt värdelöst!

Likes

Comments

Igår hade vi vår bröllopsfest. Vi har planerat, fixat och förberett länge och idag var det äntligen dags! Jag var nervös inför kvällen och väldigt taggad. Vi har förberett lokalen i två dagar och vi har fått fantastisk hjälp från många nära och kära! Jag hade förväntat mig en bra fest, men resultatet hade jag aldrig kunnat föreställa mig! Allt flöt på klockrent och jag hade så roligt hela kvällen! Jag skrattade, kramades, berördes till gränsen för tårar och kände bara så mycket kärlek under hela kvällen.

Limousinen hämtade oss vid Tölö kyrka och vi körde runt lite på stan innan vi åkte mot Hanhalsgården. Jag hade förvarnat bror om att vi var på ingång och alla stod och mötte oss på trappen. Vi delade en flaska skumpa i limousinen och jag som inte druckit alkohol på 8 månader kände mig redan dragen. Vi fick en välkomstskål och fick sätta oss till bords. Maten var jätte god, talen var fantastiska! Pappas och svärmors tal berörde mig djupt! Älskar er båda!

Saras dikt var jätte fin och det kändes verkligen att den var från hjärtat. Att makens bestman höll tal förvånade mig och gjorde mig väldigt glad. Han sa så fina saker om Johan och även om mig. Det värmer hjärtat ordentligt!

Morbrors tal innebar lite pinsamheter och roliga händelser från min bardom. Älskar verkligen min morbror, han är så cool!

Alla verkade tycka att min kapning av den traditionella bröllopsvalsen var kul och så oss. Mest av allt älskade Johan den här överraskningen.

Mest av allt är jag överlycklig över att få vara en del av familjen Mäkeläinen nu och för alltid. Kvällen kändes som att jag gifte mig med Johan en gång till! Han är det bästa som hänt mig och det finns inte ord som beskriver hur mycket jag älskar denna underbara man! ❤️

För övrigt har vi så mycket mat och alkohol kvar att vi skulle kunna köra en till fest utan problem!

Tack så mycket till er alla som var med och firade med oss igår! Tack till er som kört hela dagen för att dela detta med oss, det betyder mycket.

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Likes

Comments

Idag har vi fixat inför bröllopsfesten imorgon. Det blir riktigt fint och jag ser verkligen fram emot detta! Jobbigt att fixa med skadat knä, men jag har fått väldigt mycket ovärderlig hjälp. Är väldigt taggad inför morgondagen. Det är lite saker kvar att fixa men det kommer att gå bra! Vi åt tacos med familjen här hemma och det var jätte trevligt och väldigt god mat.

Tack så mycket för all hjälp idag! Ni är så underbara!

Likes

Comments

Det är mycket att göra inför bröllopsfesten på lördag. Men eftersom knät är trasigt så har jag inte kunnat göra så mycket. Har lyckats plocka undan här hemma lite grann och städat. Johan har fått göra mycket. Han har klippt gräs, handlat, dammsugit och fixat. Han är duktig min make!

Har mest suttit och spelat Freeciv idag och har klarat av svårighetsgraden svår nu. Det var första gången!

Ser fram emot lördag, både nervös och förväntansfull.

Likes

Comments

Det var en sjukt dålig ide och nu gör det ont som fasen. Skulle kontrollera en brandsläckare och ur munstycket springer en spindel. Jag ska bara trampa ihjäl den med foten. Trampar snett, hör hur knät knäcks och faller till golvet. Gör ont som fasen, skriker till i fallet, hamnar i chock och börjar kallsvettas med en gång. Ingen hör mig, så ligger och skräpar ett tag. Avbryter kontrollen och haltar därifrån.

Nu på kvällen är knät dubbelt så stort och det gör ont. Det är tredje gången jag lyckas knäcka knät på det här sättet! Så klantigt! Jag vet att inget är av eller så. Det tar en vecka och sedan är det normalt igen. Men det var det sista jag ville ha precis innan bröllopsfesten!

Likes

Comments