Hejhej!

Idag är det söndag, stor söndags ångest eftersom det är skola igen och man redan tröttnat på det...

Idag har jag och min syrra åkt runt och tagit lite bilder.
Efter det så åkte vi till BK och käkade lite. Sen drog vi o köpte en sak till min mamma som hon velat ha länge och godis är en självklarhet :D

Vi prövade även ansiktsmask och trodde mitt ansikte skulle gå av (råkade även få i håret och märkte inte det förrän jag drog av ansiktsmasken). Annars har det inte hänt så mycket mer än att min brors lilla dotter var hemma hos oss en stund (gulligaste ungen i världen). Hon tycker även om att studsa runt så om man håller i henne o hon står på golvet så börjar hon hoppa, jätte söt är hon haha!

Nu tänkte jag sova ska upp vid 6 tiden imorgon..

Jag hoppas ni hade en super helg och att veckan fortsätter så! Ha en trevlig kväll o en bra måndag imorgon! <3

Likes

Comments

Godmorgon!

Hoppas ni hade en bra fredag igår!
Idag är det lördag, vi ska passa en hund denna helgen som heter Vera, hon är inte så jätte lek full som min lilla chihuahua/ papillon som bara är några veckor gammal och tycker det är super kul att Vera är här, även hänga efter henne vart hon än går och ska alltid vara där hon är, Vera tycker hon är liiite jobbig!

Idag så ska jag färga håret Blondt eller försöka (för 3 gången) så jag hoppas att det INTE blir orange färgat...
Jag och en av mina systrar ska ha "film kväll" och äta en massa eftersom min pappa ska iväg ikväll så då tänkte vi passa på eftersom hon flyttar om 2 veckor ungefär och kommer bli jätte tomt!

Nu ska jag iallafall gå och duscha innan jag ska hem till en utav mina andra syrror så jag kan följa med o handla lite hårfärg och såå.

Ni får ha en super lördag! Ha det bäst <3

Likes

Comments

Hejhej!

Jag är en 16 årig tjej ifrån Småland!
Kommer att blogga om lite allt möjligt o försöka blogga så mycket som möjligt!

Så jag hoppas ni kommer tycka det är intressant!

Idag har iallafall inte gjort så jätte mycket, vaknade klockan 6 för att åka till Värnamo Sjukhus, kom hem runt 9 tiden och gick o duschade o fixade mig innan jag åkte till skolan.
Just nu så sitter jag i sängen o tänkte försöka plugga lite!

Gjorde matteprov för 2 veckor sen ungefär och fick reda på det idag så jag klarade det (blev överlycklig) matte är inte min starka sida direkt.. tack vare matte så fick jag gå om 1 år och då fick jag gå IM, inget jag skulle vilja göra igen.

Men nu går jag handel och det går väldigt bra och jag är glad att jag tog ett extra år till att bygga upp betygen (även få slippa engelskan) eftersom då hann jag ta betyg i det när jag gick IM. Så är skönt att ha 1 mindre betyg att tänka på!

Nu ska jag iallafall fortsätta lite vid datorn och sen sätta på en film och umgås med min pappa som kommit hem till helgen!

Jag hoppas ni alla får en as grym helg! <3

Likes

Comments