I fredags började jag dagen med att få lite info angående jobbet så på tisdag har jag mitt första pass! Vid 12-tiden mötte jag upp Alice i stan för en nostalgisk thaibuffé (vi åt alltid här när det var äcklig mat i skolan under gymnasiet haha). Vi pratade och åt en massa innan jag tog bilen vidare hem till Ogge!

På kvällen fixade vi en god middag, för mig blev det veggo-schnitzel som faktiskt var riktigt god, till detta delade vi på en flaska rött, Mmmm. 20.00 satt vi bänkade framför Idolfinalen, vi har ju faktiskt följt detta hela hösten hehe. Vi somnade tidigt därefter, världens mysigaste fredag.

Lördag=frallor som alltid. Att äntligen få sova utan när klockan ringde var verkligen så efterlängtat. Vi hade en riktig Mysmorgon innan vi stack iväg och tränade båda två. Framåt kvällen tog vi bilen hem till Helsingborg, satt bänkade framför teven och såg Tildis ta JSM-silver i gymnastik. VÄRLDENS BÄSTA.

NU har vi precis vaknat. Söndag, andra advent och vi ska alldeles strax njuta av en god adventsfrulle tillsammans med resten som befinner sig hemma. Hoppas ni får en mysig advent!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Search