Kvarg med musli och bär tillsammans med två ägg. HUR GOTT?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Eftersom jag är ledig idag bestämde jag mig för ett träningspass ute i det fina vädret.

Blev intervaller och vanlig joggning i både trappor och backe. Att springa har aldrig varit min grej men fyyy så skönt det känns efteråt, detta kommer jag fortsätta med.

Ikväll väntas ett till träningspass fast på gymmet, mage och cx väntar. GRYMT taggad på att verkligen komma igång nu!

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag har jag varit på lite ärenden i stan, en sväng inom gymmet och nu sitter jag och käkar. Ska jobba 16-01 ikväll, inte jättetaggad men det får gå!

 

Likes

Comments

Kollade igenom videon från Rhodos. Det är nu i efterhand jag faktiskt iser vilken lycklig och fantastisk vecka jag hade med världens finaste tjejer där. Är så sjukt glad för allt jag fått uppleva tillsammans med dessa hela sommaren!

 

Likes

Comments

Likes

Comments


Det är sjukt hur mycket muskler jag tappat på magen, har inte alls samma ''linjer'' som innan sommaren, just därför är min motivation för att ta mig tillbaka dit riktigt bra. Dock vilar jag idag för att orka med mitt 9 timmars pass på jobbet som dessutom innebär stängning...

Ser fram emot hösten faktiskt, jobb, träning och massa mys med vännerna och killen. Hoppas dessutom för att ta en paus från Hibbi några veckor för sol och även skidåkning.

Likes

Comments

Igår fick jag till ett helt fantastiskt tränings pass, pw till gymmet, cx och sedan grit på det. Underbart!

Igårkväll var jag och Jojo på meditation, sjukt skönt faktiskt innan vi mötte upp Matte istan för en fika, somnade sedan i min älsklings famn.

IDAG väntas jobb 09-17, har så extremt många arbetstimmar framför mig hela vägen fram till söndagkväll, idag vill jag egentligen bara bädda ner mig i min säng  med killen och mysa framför en film...

Likes

Comments

Finns verkligen ingen bättre frukost, idag prövar jag dessutom vaniljkvarg för första gången!

Har lovat mig själv att försöka ändra på mina matvanor för att nå tillbaka till den kroppen jag hade innan... Bara att kämpa!

Likes

Comments


Yes jag lever!

Jobb, träning, pojkvän, vänner och familj är det som tar upp alla mina 7 dagar i veckan. Har äntligen kommit igång med träningen igen och just därför bestämde jag mig ännu en gång för att ge bloggen en chans!

Är ledig idag och just därför ska jag nu njuta av världens bästa frulle framför en mysig film.

Likes

Comments

Search