Ikväll ska jag ha kul


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Hur jag spenderade nyår för ett år sedan!

Likes

Comments


januari: levde  för träning och sund mat, längtan efter Val thorens fanns även med dagligen. 


Februari: Val thorens var höjdpunkten + min 18 årsdag. 


Mars: Val d'isere tar hem priset + alla galna utgångar jag numera börjat med som 18 åring. 


April: utgångarna fortsatte, en sjuk valborg, våren började komma OCH påsklovet såklart. 


Maj: Nationella proven tog slut, eftermiddagarna bestod utav picknik med Jojo och Alma, båtturerna blev allt fler och fler och vi ägde som domare nere på beachhandbollen. 


Juni: Sommarlov, grymt rolig utgång på studenten, Stockholm med Ems, summerburst och självfallet midsommar fögyllade Juli månad. 


Juli: Jobbade sista veckan och fick sommarlov på riktigt, fest, fest och ännu mer fest kombinerat med mysiga dagar ute i solen. Överlevde även Magaluf för andra gången i mitt liv tillsammans med Issa. Denna månaden njöt jag till 100 av mitt sommarlov. 


Augusti: Spenderade jag de flesta dagarna tillsammans med Alle, hann med några gympass och började trean.  


September: Norge med klassen, roliga förfester hemma hos mig och såklart många dagar med Alle. 


Oktober: Hösten kom, plugget dränkte oss, SOS festen och lite cabaret med tjejerna från klassen!


November: Mysiga kvällar med mina tjejer, tränade så mycket jag orkade utifrån allt plugg som hängde på axlarna och vi hade ett händelserikt FN- rollspel.

 
December: Roliga festligheter där jag träffade massa nya människor bl.a Matilda :P, massa luncher som fick en att få någon slags paus ifrån plugget som i denna månaden bokstavligen dödade en och en grym julshow med våra små dansare. 

 

 

Likes

Comments


Njutit av den godaste brunchen på länge hemma hos mig med alla favoriter.
Detta resulterar till att vi alla ligger inne med en REJÄL matkoma. 

Likes

Comments


När man mådde som bäst

Likes

Comments

Efter att ha myst hemma hela dagen samt ätit en grymt god middag gjord av min syster ska jag rulla vidare hem till Matilda för en myskväll. Vi ska köpa godis och kränga allt vi får tag i bara för att vi kan. Ingen söndagsångest här inte.

Likes

Comments

Igår hade jag trevligt, sköna människor och avslutade kvällen bredvid Gry och Kajsa efter lite nattamat. Idag ska jag softa hela dagen, är så trött på festligheter just nu att jag längtar extra mycket tills jag börjar med mitt träningsschema!

Likes

Comments

Igår hade jag en grym kväll med de bästa personerna jag vet. Är så sjukt tacksam över att ha dom i mitt liv! Idag mår jag mindre bra och ska snart fixa något att käka till mig, hur det nu ska gå. Ikväll ska vi fira jul hos pappi med hela släkten, flera julklappar och kalkon står på schemat!

Likes

Comments

Efter världens mysigaste julafton där jag bl.a blev uppvaktad med 50 rosor utanför dörren går det inte att inte somna med ett leende på läpparna. Jag är SÅ nöjd med hela denna dagen.

Likes

Comments

Årets mysigaste dag är kommen och den firas med släkt och familj. Åh vad jag älskar att vara omringad utav nära och kära!!

Likes

Comments

Search