Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


6 snaps från min lördag.
18 års firande för Elin och sedan utgång på det, detta resulterade till att jag tillsammans med min kropp varit heeelt off hela dagen men lyckades trots detta ta mig till jobbat 11 imorse, sen halv två har jag legat ute på altanen med Isse & filippa och chillat iprincip hela vägen fram tills nu då jag närsom ska käka årets första grillade hamburgare, efter det ska jag försöka plugga, hur det nu ska gå..

Likes

Comments

Vad är målet med din träning?
Att trivas med mig själv och min kropp, det är mitt största mål. Att träna för att må bra och känna att jag är nöjd och stolt över både mig själv och min kropp. Men just nu jobbar jag mest på min nedre till utav kroppen. 

Kan du beskriva din drömkropp?? Är den muskulös eller inte?

Min drömkropp? Hmm.. Min drömkropp är att vara lite muskulös och inte bara smal, inte för muskulös med stora armar och för mycket abs utan lagom. Fina linjer som syns på magen, Fasta ben och fast rumpa, inte bara smala ben utan fina benmuskler och lagom stor rumpa. Vet inte riktigt hur jag ska förklara min drömkropp då jag inte har någon direkt förebild jag strävar efter utan jag tränar för att må bra och bli nöjd med mig själv!

Hur är en typisk matdag för dig haha? Typ vilka är dina favoriter?
Mat dag som i att man får äta vad man vill? Brukar vara fredagar för min del, kan taigår som ett exempe. Pizza till kvällsmat följt av bj glass, popcorn, chips och godis. SLÅ DET VA. Favoriter förstår jag tyvärr inte vad du menar med hehe..

Har du någonsin smink? Varför varför inte?
Nej jag använder inte smink, varför? Hmm... trivs inte i det + jag tycker helt enkelt inte jag passar i det!

Vad är ditt bästa minne? Eller typ topp tre?
Åh har så många fina minnen med både min familj och vänner, men om jag ska välja tre riktigt bra så är det Magaluf förra sommaren, både Valle t & D och gothiaaaa.

Har du bra betyg?
Ja, jag har inte dåliga iallafall!


Är du nöjd med dig själv? Typ bra självförtroende och självkänsla osv.
Nja, jag vet inte riktigt hur jag ska svara på den. Den senaste tiden har mitt självfötroende inte varit de bästa, sam självkänsla men det går somsagt upp och ner för mig.

Hur är perfekta dagen?

Upp i hyffsad tid, ut på en löpar runda eller pw, kommer hem till en god frulle som består av två knäckemackor och ägg, fint väder ute så man kan ha ett par slitna shorts, en tisha och solglajjorna medan man glider ner på longboarden till stranden där man möter upp sina vänner. Avslutar dagen med grille ute på altanen på kvällen med vänner, vin och musik. Åhja mega perfekt dag med så mycket sommar inblandat.

Vad är du minst nöjd med dig själv? Både utseende och personlighet.

Utseéndemässigt mina ben och min näsa. Personlighet är e nog att jag förlåter mönniskor för enkelt och att jag ibland gör saker utan att tänka efter. 

Vad är du mest nöjd med?

Hmm.. Den var svår. Får nog säga mitt hår utseéndemässigt oftast iallafall, och någon enstaka gång min mage. Personlighet är det nog att jag alltid är mig själv, ser saker så postivit som möjligt.

hur är du som person? du festar väldigt mycket händer det då att du ligger med killar o så ibland?

Hur jag är som person?? Svårt att säga om man inte känner mig. Men jag kan vara vääldigt svårläst om man träffar mig första gången, människor säger ofta att man måste lära känna mig för att verkligen uppleva mitt rätta goa jag såattsäga. Annars är jag glad, framåt, skämtsam, jag älskar att skratta helt enkelt. OCH som svar på de andra, ja jag festar en hel del ja och brukar spåra då jag brukar ha såå kul när jag dricker med mina vänner, men nej från djupet av mitt hjärta, jag är  absolut inte den personen som går hem med killar hit och dit.

Är du någon gång missnöjd med dig själv? Med kroppen?

Om jag är ja, just nu är jag inne i en period då jag är väldigt missnöjd med mig själv vilket jag tycker är så jobbigt, men tyvärr kan man inte hjälpa det.

Ska du till magaluf i sommar igen?
Jag vill dit men just nu är det tveksamt.

Har du tyckt om/varit kär någon efter alle?

Nej det har jag inte!

 

 

 

Likes

Comments

Använder du löshår? Om inte hur har du lyckats få så långt och fint hår?
- Tack får jag väll säga men nej jag använder inte löshår och har aldrig gjort. Hur jag fått de så långt vet jag faktiskt inte men ett tips är att klippa sig ofta och lite varje gång!

Har du träffat någon efter alle? Alltså seriöst då?
- Nej det har jag inte gjort. :)

Vilka är dina närmsta vänner? Vilka du litar bäst på?
- jag har många nära vänner framförallt de jag umgås med i min klass och även Issa, Kb och Emma. Litar på bäst, vet jag faktiskt inte då ingen direkt svikit mitt fötroende.

Träffas du och Alle något? eller har ni brytit helt och hållet? Isåfall när?
Jag och Alle träffas då och då, vi har inte brytit någon kontakt mellan oss alls då vi båda vill ha varandra i våra liv.

Kan du inte lägga upp lite mer träningsbilder? Lite inspo-bilder och resultat bilder, mage, rumpa, armar, allt? Hade varit super!
Jo, absolut kan jag göra det om det önskas!! Har lovat många gånger att jag ska ta tag i de här med att dela med mig utav träningen men det har aldrig blivit av, men skaa verkligen jobba på det!

Har du några träningstips?
VAd vill du ha för tips? Rumpa? Mage? Rygg? ben? Kommentera så löser jag det enligt vad jag tycker fungerar bäst på mig!

Vad gör du när du tappar träningsmotviationen?

Usch hatar att tappa den, men jag drar mig ändå till gymmet eller går ut och går. Går in på olika sidor och läser om träning samt kollar olika inspo bilder på exempel tumblr eller we heart it.

Hur många gånger i veckan tränar du?
5-6 gånger i veckan!

Kan du börja säga vad du gör på dina pass typ vilka övningar du kör osv?
Ja absolut kan jag det! Är bara dålig på det hehe men ska absolut bättra mig!

Sen måste jag även fråga, tycker du det kan vara jobbigt att folk fortfarande ser på dig och alle som något, typ som folk inte kan släppa det?
Yes, jag tycker det är jobbigt ja. Det har gått över ett år sen och människor kommenterar fortfarande frågor om honom och mig, kan t.om fortfarande komma till fester eller andra ställen där folk frågar!

 

Likes

Comments


ÄNTLIGEN FREDAG. ord kan inte beskriva hur skönt det ska bli med helg då denna veckan varit så otroligt seg. Igår däckade iallafall jag, jojo & alme i en hög runt elva tiden och var imorse uppe med tuppen. Ska numera ha min sista lektion för dagen och ikväll ska jag och favorittjejerna mysa till det hemma hos moi med gottigheter och skräckfilm.
Svaren på frågorna kommer även upp delvis nu idagarna.

Likes

Comments

Tre snaps från min eftermiddag.
En snabbis till väla och en smoothie på det, rullade vidare till gymmet där 1,5 timmes träning väntade. 30 minuter på crossen och sedan 1 timmes intiensiv pass armar och rygg. Gick faktiskt grymt bra. Kom precis hem och har fixat ihop en god liten tallrik till mig, om 1,5 timme har jag planerat in en joggingtur.
GLÖM INTE STÄLLA FRÅGOR.   

Likes

Comments


Då jag har noll inspo och känner att jag tråkar ut er lite väl mycketh så kör vi nu på en traditionell frågestund. Fråga på, vad ni vill, träning, skola, Frida, vänner. Jag svarar på allt möjligt, avslutar den när jag känner för det, ciaoo. 

Likes

Comments

Tackar Valle D för en helt amazing vecka 

Likes

Comments


YEEEES Idag åker jag återigen iväg till de franska alperna för skidåkning. LIVET PÅ EN PINNE. 

Likes

Comments

Havet, musik, brädan och solnedgång, helt oslagbart bäst.  

Likes

Comments

Search