Allt handlar om synvinklar. Ditt liv hittills har säkert varit underbart! Men du har gått igenom mycket, grejer som en 17 årig tjej inte ska ha behövt uppleva. Så du har kanske inte ett fläckfritt förflutet, men du har en framtid som är helt ren. Hundratals vita blad som kan fyllas av vilken historia som helst. Det är ditt eget val att skriva din livs historia. Du kommer liksom bära med dig boken där detta dåliga står skrivet, men det är ditt eget val att läsa det om och om igen eller inte. Du kan inte ta bort det och det har påverkat och kanske t.o.m förändrat dig för livet, men du är fortfarande Frida. Frida som är så extremt härligt down to earth, vacker, rolig och omtänksam. DU är DET. Du består inte av din dåliga upplevelse. Du är fortfarande du även fast just ditt riktiga jag är lite frånvarande. Men snälla ge inte upp på dig själv. Föreställ dig själv när du var 3, förväntade sig den lilla 3 åriga Fridan att hon skulle förlora sig själv innan hon ens fyllt 18? Försök finna styrka i den tanken. Föreställ dig när du är 25. Du jobbar med ditt drömyrke, du bor någonstans, kanske med ditt LIVS stora kärlek! Vill du svika den Fridan?
Och Frida hur kan du tycka att du är betydelselös? Du har gjort så mycket för mig, för Kajsa, för Alma, Johanna osv osv! Du har varit en klippa, du ÄR en klippa. En som har tagit emot en när man hat fallit. Du är en STOOOR förebild för många tjejer i denna staden. Det vet jag om eftersom många av mina vänner tycker att du är så rätt. Din kropp, din styrka i det med Alle, att ditt värde inte visas med en LV väska utan med ett par goa röda converse! Frida du är så unik. Jag menar verkligen det. DU ÄR UNIK. DU ÄR VÄRDEFULL. OCH DU ÄR DEN SISTA I HELA VÄRLDSHISTORIAN SOM ÄR ÄCKLIG.
Det kanske inte biter på dig och du kanske har invändningar i det jag skriver, men i slutändan vet jag att jag har rätt. För det är inget fel på dig. Du är inte skyldig för det som har hänt dig. Det är inte ditt fel.
Du är ljuset. Du lyser fortfarande. Du står bara i mörkret just nu och kan därför inte se det själv.
Men är jag ett hus för jag står i huset? Nej!! Därför är du inte mörkret för att du just nu står i det. Du är Frida. Underbart fina Frida. Du KOMMER fixa det, du kanske inte kan få det ogjort, men du kommer så småningom må bättre. Så försök att inte låta det dåliga ta över helt och hållet. Svik inte 3 och 25 åriga Frida.
Du kommer fixa det❤

 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

CommentsGodkväll på er, rolig upptaderingen idag känner jag men har helt enkelt glömt bort bloggen. Imorse när jag vakna drog jag till Alme direkt med issa, vi kolla film och kollade boende till magaluf.. Alldeles för lång tid dit. Är hemma nu iallafall, ska bädda ner mig i mitt nya favorit mjukis ställ framför solsidan och senare kanske jag får sällskap av issa. Imorgon väntas jobb och innan dess vill jag hinna med att träffa Henri och träna. Saknar träningen något extremt.

 

Likes

CommentsSitter på bussen med hörlurarna långt intryckta i öronen och magaluf låtarna på repeat. Just i detta tillfället drömmer jag mig tillbaka till världens bästa ställe, lyckorusen som känns i min kropp bara genom att tänka på det får mig att aldrig vilja öppna ögonen igen. Fan vad lycklig jag var där.

 

Likes

Comments


Nu har jag äntligen slutat för dagen, slutade två timmar tidigare än vad jag egentligen skulle göra men fyfasiken vad det satt fint. Nu befinner jag mig hos issa, ska duscha och vid halv åtta ska vi möta upp Alice och Alma för käk nere i stan. Sen sover jag borta ikväll, så skönt med lov!!

 

Likes

Comments
Såhär ser min morgon ut hemma hos världens bästa isse. Kom till henne rätt sent igår och numera är vi vakna. Ska jobba 12.30 så hela min dag går t att jobba, ikväll är planerna osäkra får se var jag hamnar.

 

Likes

Comments


Godmorgon på er, efter en god frulle med
Jojo imorse sitter jag numera på bussen påväg till jobbet. Börjar 11 men har faktiskt ingen aning om
När jag slutar. Tänkte gymma och sen kolla efter min jacka efter jobb så där ser ni mina planer för dagen änsålänge!

 

Likes

Comments

Några gg avsnitt senare så ska jag numera röra mig in till stan för att möta upp jojo på hemmakväll för att handla massa gotte. Ikväll blir det ännu en skräckfilmskväll fast med mina favvo classmates. Vi älskar lov somsagt.

 

Likes

Comments

Val thorens vi e på g. Spååååååååååra /  F, O, M ,J 

 

 

Likes

Comments

Och på ett ögonblick ändrades min lördag då numera 4 proccekidzz e på g hem till mig för lite jacuzzimys och gottekräng. Stolt olympiakid här bakom skärmen.

 

Likes

Comments

Search