Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Såhär har jag överlevt skoldagen idag men som slutade redan vid halv två tiden. Stack till gymmet och köttade en timme innan de var Bigmac kräng på mc, en Bigmac 5 spänn det erbjudandet kunde man ju inte bara motstå. Krängde iallafall med isse Malin och Emma innan vi kollade runder i några butiker. Hemma nu, ligger i matkoma framför gg och här lär jag spendera hela min kväll..

 

Likes

CommentsNu man inte överlever... Vilka två helvetesveckor jag har framför mig framförallt nästa vecka då tre prov står på schemat onsdag,torsdag och fredag och en inlämning, varav ett av proven är tyska prov. Ni alla vet mycket väl hur bra jag och tyskan klickar. Hmm

 

Likes

Comments

2011, Tiden bara försvinner 

 

Likes

CommentsRör mig vidare ner mot dansen men först ett stopp vid hamnen och havet, en av mina absoluta favoritplatser och med världens bästa musik.

 

Likes

CommentsGodmorgon från mig och världens bästa och trötta vovve som väckte mig imorse och sen själv somnade. min bebis vovve. Igårkväll spenderade jag min kväll med jullan och Emms, jag däckade framför filmen direkt och vid ett drog de hem. Söndag idag, inget direkt som händer förutom ikväll då jag ska påbörja min pole Dance karriär, ojojoj ska bli kul och se hur det kommer gå. Är taggad iallafall wihooo

 

Likes

CommentsTre bilder från en lyckad gårkväll som avslutades med en helt sjukt stort mc kräng innan jag jojo, Emma och Ogge åkte hem till mig och däckade. Kom hem runt halv fyra tiden och vid elva imorse lämnade Ogge och jojo oss. Emma och jag fixade fetaste lördagsfrullen annars bestod vår förmiddag av att ligga i sängen och snacka, finns nog inget bättre än att bara ligga i sängen i flera timmar och bara chilla. Mellan 2 och halv fyra kollade jag Lings 100 års jubileum och nu har jag hamnat hemma i soffan framför gg..

 

Likes

Comments

Search