Mötte upp jojjo, ogge och Erik på donken för bage mat, alla lika sletna.. Krängde iallafall innnan jag åkte hem igen för kvällsmat, har nog gått upp 7,32 kg under denna veckan känns de som hahaha. Ligger utsliten i soffan just nu, är uttråkad så ligger och tar en massa ego bilder, ganska kul faktiskt! Väntar på att Wallander ska börja men känns som jag lär däcka eftersom jag är så trött efter det senaste dygnet. Helt underbart ha de varit!

 

Likes

CommentsTvå bilder ifrån igår, kvällen var hel lyckad. God mat, dricka och människorna var helt underbara. Ogge löste det där bra måste jag säga, dansade en massa och sprang runder, spårade lite men sen gick de över och vid två hamnade jag och issa i viken haha fråga mig inte hur.. Träffade en massa gamla godingar pch vid sex tiden var vi hemma igen. Sjukt lyckad kväll, nu ska jag försöka ta mig upp ur sängen hur det nu ska gå. Godmorgon på er också!

 

Likes

Comments


Dags att fira OGGEEE WEHEEEEY. Käk på g och senare kommer lite människor. Tjaaaaaa

 

Likes

CommentsGodmorgon på er, såhär ser det ut just nu i min säng. Sociala va? Igår hamnade jag, ogge, jojjo och Erik i min båt. Hade jättemysigt och jag och ogge klassade ut de andra på kotte!! Aja är vaken nu iallafall. När Emma vaknar ska vi väll ära frulle och sen hoppas jag på fint väder så jag kan sola hela dagen.. Ikväll är det först mys i båten med Lisa och Olivia för femte året i rad sen ikväll väntad festligheter!

 

Likes

Comments
Tre bilder ifrån igårkväll, var hur lugnt och trevligt som helst ett långt tag i början men framåt slutet spårade det då walle körde en riktigt intensiv lapdance på Lovisa och grannarna klagade som jag vet inte vad. Kom hem runt två tiden och däckade direkt i min säng. Är vaken nu, ska fixa frulle och ta det lugnt. Vid två väntas gymmet och återigen ikväll väntas festligheter!

 

Likes

CommentsRullar in mot stan för att möta upp Lovisa och sen rulla hem till sebbe för lite chillkrök med ett gott gäng grabbs. Hoppas ni får en fin kväll!

 

Likes

Comments


ÄLSKAR verkligen min motivation till träningen just nu!!! Så satans härligt att tillbringa den tid jag gör på gymmet just nu, helt underbart!! Är hemma nu iallafall från gymmet, ska käka snart sen ska jag kolla film hela kvällen. Vädret suger ju så vad annars ska man göra...

 

Likes

CommentsGodmorgon på er, ligger och myser med min bebis vovve som alltid. Finns ingen mysigare än henne.. Igårkväll träffade jag först Lisa och Olivia, vi hade som alltid lika myclet att prata om och satan vad jag älskar de två!! Efter det rullade jag till stan och mötte upp favvo Emms på mezo, en massa välbehövligt snack innan jag åkte hem och däckade i min säng. Nu ska jag äta frulle!

 

Likes

Comments


Sitter på bussen påväg till gymmet just nu, ska kötta mage, ben och rumpa tror jag eller bara mage får se vilket humör jag är på! Är för den delen sååå trött på vädret, all färg eller den lilla färg man fixade när solen var framme har försvunnit och jag vill bara ha solsolsol... Åh utomlands skulle suttit fint.

 

Likes

Comments

Search