Träffade jullan Istan för en sub, snackade en massa som vi missat den senaste veckan. Min bästa! Vid sju mötte jag upp resten av mina syskon plus mammas killes barn hemma hos mamma för en fet påskmiddag vilket det också blev, även fått två till påskägg.. Herregud vad man går upp under denna helgen. För den delen har vi cheesecake kvar att äta så jag ska kränga det nu så hör av mig senare, kommer förmodligen rulla hem iallafall!

 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

dans och sommar. oooooooslagbart

 

Likes

Comments


Godmorgon på er, efter helt otroligt mycket skratt och pratande om massa gamla minnen så lämnade världens bästa tjejer mig runt halv tre eller ja halv fyra då eftersom tiden ställdes om.. Jag och Tilda gick upp och däckade direkt, nu har vi precis vaknat, riktigt fint väder ite sund att jag ska plugga då... Nej ska upp och äta frulle nu så vi hörs helt enkelt. Pussar

 

Likes

Comments


Såhär sammanfattar jag min eftermiddag och kväll änsålänge.. God mat och ännu ett påskägg, hårdträning på g efter denna helgen haha. Ikväll ska jag vara hemma med fina vänner eftersom jag måste passa Tildis, imorgon står plugg på schemat..

 

Likes

CommentsSåhär ser jag ut ikväll då vi först ska äta lite påskmiddag med ett par vänner och senare ikväll rullar jag in mot stan för mezomys med mina favoriter, bra fredag!

 

Likes

Comments

För att börja hela mitt sånt här fina inlägg så måste jag börja med att säga att de få vännerna jag har som står mig absolut närmast är de absolut bästa vännerna man kan tänka sig. När jag säger få menar jag få,, jag har lärt mig under hela mitt liv vilka mina riktiga och sanna vänner är, vilka jag kan kalla nära vänner, förrut hade jag hur många närma vänner som helst men där jag står idag ser det totalt annorlunda ut än för ett år sedan

 

En gång i tiden var mitt självförtroende verkligen HÄR nere, mitt humör sög, allt var skit och jag mådde riktigt dåligt, många säger till mig '' ellerhur frida, du om någon kan inte mått så eller tyckt så'' Alla har alltid sett mig som en person med bästa självfötroende och helt problem fri osv. Det är många som inte vet hur jag mått, tekniskt sätt så vet ingen det för jag är en person som håller käft om precis allt, jag berättar knappt aldrig hur jag egentligen mår, vad som tynger mig eller vad jag egentligen gjort. Varför? Jo jag äär en person som hatar att ta ut mina problem på mina vänner och andra människor och under denna perioden var det bara mig själv. Allt exploderade samtidigt, alla känslor, händelser och saker som jag fick reda på kom exakt samtidigt, jag var hemma från skolan flera dagar då jag var '' sjuk'' och grät mig till sömns ungefär varje natt. Var missnöjd med mig själv något otroligt och bara hatade allt. Låg verkligen LÄNGST ner, och nej ingen vet varför förrutom jag. 

 

Nu idag är jag här, precis som dessa bilderna. Har tagit många beslut om vad som är bäst för mig, börjat tänka annorlunda och allt ser tekniskt sätt annorlunda ut i min värld. Har så jäkla bra självförtroende och tar dagen som den kommer. Älskar mig själv för den personen jag blivit då jag inte trivdes med den personen jag en gång var, sjukt jävla stolt över mig själv. Känner mig stark och helt jävla awesome.

 

Jag har verkligen jättemånga fina vänner som jag trivs med, och oavsett hur bra vän jag är med dom så finns den händelsen som aldrig händer, mina vänner och folk i min närhet ser mig som en person som är stark och klarar allt, det är fel för det gör man inte, iallafaall inte på egen hand. Jag har verkligen de finaste vännerna i världen och ajg ger verkligen allt för dom, frågar alltid hur de mår och allt där emellan, det som gör mest ont i mig är att jag aldrig får frågan, oavsett vad jag gör och hur glad jag verkar vara så får jag aldrig frågan, '' frida hur mår du egentligen?''. Har knappt fått den frågan de senaste två månaderna som  jag behövt de som mest, människor i min närhet som säger '' jag finns alltid här frida och lovar att stötta dig igenom detta ''. Oavsett om jag visat mig vara glad, inte skriver emo inlägg på min blogg, inte pratar om mina problem vilket alla vet att jag aldrig tar insiativet till att göra, jag kan inte bara öppna mig sådär. Ha en person som ser på mig direkt, frida du är ledsen, vad har hänt? Som ser på mig vilken otrolig smärta jag har innanför bröstet, klumpen jag har i halsen och allt där emellan. Som lägger sig och håller om mig när den vet om hur krossad och ledsen jag är. Det är det ända jag saknar i mitt liv, bland mina vänner, någon som en gång tar insiativet och frågar hur jag mår. För en gångs skull inser att jag är förstörd innanför mitt leende och som en gång kan se att jag inte klarar allt på egen hand

 

Dessa två bilderna beskriver EXAKT hur jag känner för folk som kan säga att de hatar mig, prata skit bakom min rygg och helt enkelt störa sig på mig utan att ens känna mig. Jag har de personerna i min närhet som jag behöver, underbara vänner och en underbar familj så varför skulle jag ta åt mig ifall någon jag inte känner påstår att jag är ful? Attention? Äcklig? tror för mycket? Allt där emellan, vill jag dansa på knutan så gör jag det, vill jag sjunga för mig själv så gör jag det, vill jag umgås med mycket killar för jag helt enkelt älskar att umgås med killar och många av mina vänner är killkompisar så låt mig göra det, låt mig dansa i bara sporttopp, låt mig lägga ut bilder i sporttopp, låt mig göra vad fan jag vill med mitt liv. För sen när skulle jag bry mig? Ja för ett tag sen brydde jag mig men idag är jag så långt ifrån att bry mig om vad folk tycker om mig för jag lever mitt liv precis så som jag vill leva det.

 

Jag är rädd för att bli sårad, det är min absolut största rädsla men tyvärr har jag blivit det alldeles för mycket. Sårad på samma sätt av samma människor och av vänner om och om igen. Jag har fått mitt hjärta totalt krossat av en kille flera gånger om, på samma sätt två gånger om så att min kropp och hjärta vant sig vid det, jag är van att bli sårad på det sättet. Jag har blivit totalt sårad av nära vänner till mig, vänner som en gång såg hur sårad jag blev av en händelse och sen gör samma sak själv, nära vänner som gått bakom ryggen på mig, ljugit mig rakt upp i ansiktet och gjort saker som man inte ens trodde man kunde göra mot en person, jag fungerar på så sätt att jag förlåter människor alldeles för lätt vilket människor i min närhet också utnyttjar och det är inte förräns nu jag satt ner foten och tydligt sagt. NEJ så gör man inte. Jag vägrar förlåta människor numera som gör allt för att trycka ner och sårar mig ända ner till grunden. är så jävla trött på det.

 

Jag har gjort mycket i mitt 17 åriga liv som jag ångrar, jag är inte heller perfekt och har gjort misstag jag själv men jag lär mig från dom och gör aldrig om dom igen. Det bästa jag vet är att hjälpa mina vänner, jag försöker alltid få de att må bättre, frågar alltid hur de mår och allt där emellan. Flr att hjälpa människor som står mig närma är det bästa jag vet. Jag har så mycket erfarenheter från alla möjliga sorters svek, vänner och kärlek vilket gör det så himla lätt för människor att prata med mig vilket de själva sagt, och jag blir lika glad varje gång för att hjälpa någon är det bästa jag vet. 

 

Att festa är ett av de bästa sakerna jag vet, att bara flippa ut, dansa och leva är så otroligt jävla kul. Visst man kan ha skämt ut sig ett x antal gånger men och? Man är ung ett gång i livet så varför inte göra det bästa utav det. We are teenagers, we still learn

 Under mitt 17 åriga liv har jag även hunnit bli kär för första gången på riktigt, har verkligen älskat en person så mycket att jag kan gråta, verkligen upplevt äkta kärlek. Jag är så tacksam för de 1,5 år jag har fått göra det. Att kunna somna brevid en person som betyder allt för dig och vakna upp brevid den. Känna att du verkligen älskar en person och upplevt allt där emellan. Oavsett hur ont och hur sårad jag blivit under dessa 1,5 åren så ärr jag tacksam och kan aldrig låta bli att sakna det. 

 

Dansen har räddad mig så otroligt många gånger och jag är så jävla glad att jag började med det för två år sen för jag mår verkligen bra utav det. Och min träning, jag har alltid älskat att träna och hålla igång. Dans och träning saves my life typ haha. När jag känner mig ledsen och drar och dansar så släpper allt, man blir så jävla glad och allt bara släpper under de timmarna du dansar, och min träning. Fan finns inget bättre. 

 

 

Likes

Comments


Enkelt, gott och nyttigt

 

Likes

Comments


Har precis köttat 1,5 timme på mitt favvo gym, pw på bandet i riktigt högt tempo i 40 minuter innan jag manglade på med det mesta mage och rygg idag, sjukt mycket folk på gymmet idag vilket var lite smådrygt dock.. Är påväg hem nu, ska fixa lite lunch och sen bara lägga mig och kolla älskade oc, var alldeles förlängesen nu, puss på er!

 

Likes

Comments


Hade en jättemysig kväll hos Matilda med mina flickor, kollade världens läskigaste film vilket gjorde så att jag ens tvekade på att åka hem. Fett jäkla läskigt var det iallafall att gå till bussen sen på natten, tre vettskrämda brudar är inte att leka med alltså.. Kom hem runt halv ett tiden, tog en banan och sen däckade jag, sovit riktigt gott inatt och vaknade med ett fett leende på läpparna! Om 15 minuter är det påskfrulle, Sviker min kost denna morgon...

 

Likes

Comments

Search