SUMMER OF 12 


Vart ska jag börja? Jag saknar sommaren. Friheten, minnena och världens bästa vänner. Har upplev allt denna sommaren. Svek, lycka, hat och kärlek. Fått hundra nya vänner och även valt bort vissa gamla vänner som inte var bra för mig. BRA GJORT. Jag förlorade personen som var mitt allt samtidigt som jag fick tillbaka honom 2 månader senare. Alexander. Hade en jobbig början på sommarlovet, att försöka komma över en person man fortfarande älskade, men tack vare världens bästa vänner gick det bara bättre och bättre och jag fick en oslagbar sommar tack vare dom. Festat massor, solat och badat i alla tillfällen jag kunnat. Brytit regler, varit i Danmark. Arild, sovit i båten haft sen nätter med mina bruds. Båstad med Fanny som bara var så jäkla oslagbar. Poolhäng hos Henri, fester hos henri, umgåtts med mina grabbs också, flippat ut och valt att inte ångra någonting. Även upplevt hemska saker, blivit förföljd, jagad och följder på det, Inte sovit en blund på ett helt dygn och krängt mc. Picknik på stranden, ätit oförklarigt mycket chokladdoppade jordgubbar. Tältat, varit på bakken och i Spanien. Fått tillbaka min kärlek, alexander. Badat med honom, sovit med honom, myst med honom och spenderat min sista månad av mitt sommarlov med han i mitt liv. Insett hur min bästa killkompis totalt skiter i mig och verkligen inte är den personen jag lärde känna, förändrats åt andra hållet. Har denna sommaren från att ha variit väldigt stark till att dras ner mot marken av personer jag älskar blivit så svag som jag aldrig varit, till att kämpa emot allt och blivit den starkaste personen på denna jord. Precis det som jag strävade efter har jag nått, jag är stark igen. Så in i helvetes jäkla stark. Från att ha mått så dåligt som man kan må till att må så bra man kan, jag älskar mitt liv. Jag älskar min familj, mina vänner och min pojkvän. Fan vad jag älskar livet, kan inte ha det bättre. Sommaren 2012 har förändrat mig som person, mitt sätt att se på saker och kämpa som aldrig förr, för allt jag älskar. Jag har insett saker och lärt känna mig själv 500 gånger bättre, allt på tre månader. Nästa gång jag säger till mig själv att jag inte kommer klara det längre kommer jag ta ett baseboll trä och banka in i mitt huvud att jag är stark och klarar EXAKT allt. Så varsegod haters skriv, säg och kalla mig vad ni vill för ni kommer aldrig lyckas trycka ner mig, aldrig mer inte nu inte sen. Jag tar inte åt mig längre, för jag är så sjukt jäkla stark. WIHOOOOOO  

 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Erkänn att jag börjar bli duktig med  att lägga upp outfiten nu?? Har iallafall chillat runder i skolan idag med dessa kläderna. SLutade halv fyra, lång dag på fredagar men det får man tåla. Avslutade med en utflippad Naturvetenskaps lektion, min klass alltså.. Bäst! Tog bussen hem direkt och nu sitter jag och snackar med finaste henrietta i telefon och kollar oth, som alltid.. HEHEHEE. Hör av mig latero. PUSS

 

Likes

Comments


Dansen gick skitbra och koegrafin satte sig också bra så det var härligt. Var hemma runt halv tio tiden och har duschat + käkat, ligger numera i min säng nyduschad och är på så otroligt dåligt humör. ÅH. Ska hoppa i säng snart och kolla oth, börjar 10.10 imon så det är härligt. Sovgott peoples!

 

Likes

Comments


Tjaaaaaa, slutade redan tolv idag eftersom historien var inställd, klagar ju inte precis. Dagen gick skitsnabbt sommvanligt haha, åkte iallafall hem och chillade lite innan jag åkte in till stan och mötte upp världens bästa vän för en lunch i stan, saknat henne massor!! Umgicks med henne fram till halv sex ungefär och nu är jag på impulse, som alltid! Skulle egentligen dansat hiphop men den var inställd till två veckor så nu sitter jag och kollar dancehall nyb, sen är det bara dans resten av kvällen. GOTT.

 

Likes

Comments



godmorgon alla fina, var uppe i tid idag och käkade frukost och slapp stressa till bussen eftersom pappa körde, gött! Är i skolan nu iallafall, har tyska tyvärr vilket jag verkligen hatar.. Har matte sen. Slutar tio i två så det är skönt. Ska börja nu så hör av mig senare!

 

Likes

Comments


Slutade halv fyra och mötte upp Kajsa och alle direkt, vi käkade subway och sen drog alle hem så jag och Kajsa kollade runder lite i stan, min fina vän. Aja vid halv sex var det dans, är på mon fjärde dans för ikväll alltså fjärde timme. Och ja vad ska jag säga, dessa danserna på tisdagarna är min nya utmaning, helt nya stiler som jag ALDRIG dansat förrut! . Svårt nu i början att komma in i det men det kommer om några gånger, GÖTT. Nej ska dansa mtv nu till halv tio sen hem. ÄLSKA DANS. Puss!!

 

Likes

Comments

Nu pallrar jag mig bort mot bussen för ännu en dag i skolan, möter upp kajsa se för en fiks. Hör av mig under dagen!

 

Likes

Comments


Hej alla fina hade en mysig eftermiddag hos min favvo, låg och snackade, mös och käkade. Vid sju skjutsade Alexander mig hem så bytte jag om så att jag var på impulse runt halv åtta, dansade två timmar ikväll och fysatan vad härligt att vara tillbaka igen, saknat det så extremt och alla mina fina dans vänner, bäst är ni!!! Stannade kvar och snackade lite med gabby innan Alexander kom och hämtade
Mig så vi hann mysa lite hemma hos mig också. Nu har han numera lämnat mig och jag kommer få sova själv i natt.. HATAR ATT SOVA SJÄLV. Saknar sönder honom. Aja börjar halv elva imorgon vilket är så skönt, smen sovgott alla fina!

 

Likes

Comments


Alla lektioner idag gick hyffsat snabbt sen kommer vi till mentors tiden som var så
Otroligt dryg. Usch ja. Varmt och jobbig information hehe. Aja har slutat nu iallafall och sitter på bussen mot min favvo nu, ska av närsom och kränga mat hos honom sen ta en powernap, är så sjukt trött. Dans kväll och jag är inte mer än taggad, finally!

 

Likes

Comments


Dans fem daggar i veckan. Dans 14-15 timmar i veckan. ÄR SÅ OTROLIGT JÄKLA TAGGAD. En massa nya stulet och vi bara köööttar, wehoio!

 

Likes

Comments

Search