Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Dansuppvisningen gick bra hade helt sjukt roligt men satan vilken värme det blev, men klagar inte! Efter dansen käkade jag och några Goa brudar på mc såklart och smakade en hel del, samtalsämnet blev ju som vanligt det vi brukar snacka om haha... Mötte upp Fanny och vi köpte glass och satte oss på gröningen och bara snackade, snackade och snackade ännu mer. Nu är vi båda hos mina kusiner i domsten och passar fem barn, är vi duktiga eller???? Fifa turnering och nu se vi fixat mat, ut och spela fotboll står nästa på listan. Gött vi köttar Fanny. Bästa barnvakterna i världen. Hör av nig senare. Puss!

 

Likes

Comments


Godmorgon sovit gott? Jag har iallafall vaknade imorse och då var Julia borta som vanligt.. Hon försvinner alltid på morgonen.. vädret är helt otroligt fint idag, självklart när vi har dansuppvisning göttit, känns som man kommer läka sönder rätt lagom faktiskt! Hör av mig senare. Pusss!

 

Likes

Comments

'' åh Frida visst är det störigt när man verkligen försöker vara arg på en person och sen när man väl ser personen inte kan hålla sig för skratt?'' typiskt oss.. 


Åkte ner till stan för att träffa Julia och lösa ett lite saker vilket gick på två sekunder eftersom när vi väl såg varandra inte kunde hålla oss för skratt, bästa. Vi köpte godsaker och satte oss i hamnen, pratade och mös innan vi tog bussen upp till henne och kollade ännue ett avsnitt av andra avenyn. Är hemma nu och ska käka med min moster och kusin innan jag åker till Julia igen för att spendera min natt där och somna brevid min flickvän. Dansuppvisning imorgon somsagt, YESS. Hör av mig senare. PUSS

 

Likes

Comments

Detta måste nog vara de klokaste inlägg jag någonsin skrivit på min blogg, och så rätt. Så jäkla rätt. 

 

Likes

Comments

A friend is someone who understands your past, believes in your future and accepts you just the way you are.

 

Likes

Comments

Godmorgon sovitgott? Jag kollade färdigt eva och Adam och somnade trött som bara den snabbt där efter. Vaknade av klockan som ringde vid halv tio eftersom det stod att det skulle bli sol idag, kollade ut genom fönstret och självklart gick och la mig så jag somnade om. Äckliga skitväder.. ÅH. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, ikväll ska jag iallafall grilla med mina kusiner och skulle sovit hos Julia men tror inte det blir så. Dansuppvisning imorgon i åstorp, måste älska livet mer nu bara för det. Älskade dans vad du lyser upp mitt liv ♥. Aja hör av mig mer senare. PUSS!

 

Likes

CommentsBJ glass, Eva och Adam och en glad Frida. Kan man avsluta kvällen på ett bättre sätt? Svar nej hehe.. Nej sovgott alla fina så hörs vi imon, Godnatt!

 

Likes

Comments

Bästa ♥

 

Likes

Comments

Search