Absolut finast var du på balen syrran, så otroligt grymt vacker. Har så mycket bilder att visa er!! Sitter nu med Jesper och några andra på dunkers och ska snart ta bussen till Julia, dans ikväll awesomeeeee!!!

 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dessa två tjejerna vill jag träffa nu. De två bästa tjejrna i världen, våra barndoms minnen vi har tillsammans är helt fruktansvärt oslagbara, dessa två gjorde hela min barndom i skolan och utanför den. Världens bästa tjejer. Vi hinner aldrig träffas nu förtiden eftersom vi går på två olika skoloroch plugget förstör hela tidne, sorligt men sant. Oavsätt vad är Lisa och olivia mina allra bästa vänner, bäst är ni.

 

Likes

Comments


Dansen var hur awesome som helst fick en lång prat stund med fina Molly och FIXK träffa världens bästa Julia igen. Vi satt först i två timmar och pratade ned Minkg, intressant samtal hade vi tycker jag..!! Dansade igenom de flesta danserna till showen men felle hur grymt som helst och sen kom Jesper så jag och jullan och han drog oss ner till Gröningen och låg på bryggan och ja nu överdrivet jag inte vi gapflabbade verkligen, shit som vi skrattade. Åh så bäst kväll. Guldvärda människor är ni!! Nu ligger jag hemma och ska sova, torsdag imon går hem efter lunch så det är ingen jobbig dag. Gött. Sovgott, godnatt!

 

Likes

Comments

Mina rädslor? Jag har många rädslor inom mig som verkligen oroar mig. En rädsla är att jag eller någon i min familj ska få en sjukdom som kan kosta livet, är så rädd för att någon av mina nära ska råka ut för något sånt här för jag vet att det hade tagit så hårt på alla, Det är nog min största rädsla. En annan rädsla jag har är att bli sviken, vilket jag dock precis blivit för andra gången i mitt liv, första gången var förra våren och senaste var nu med Alexander och Gry vilket är ett otroligt äckligt svek, hataar svek finns inget värre. ÄEn annan rädla jag även är att bli så sårad att jag ligger där på botten och aldrig kommer kunna resa mig upp igen, har alltid varit stark coh det är jag nu med men jag är rädd för att det en gång i framtiden inte kommer funka mer. Har varit med om så otroligt stora saker under min uppväxt och en människa klarar inte av att ta för mycket skit, men jag vet att jag klarar vad som helst och just därför är jag rädd för att det kanske kommer en dag då allt krossas, mitt självfötroende och allt.. Ussh blä får aldrig hända. Nu ska jag snart dansa, älskade dans som hjälper mig genom allt. Bäst.

 

Likes

Comments


Sitter på bussen nu in mot stan med Isabelle och några andra från klassen, vi ska på studiebesök hos en sjukgymnast och äter sen i stan. Har haft slöjd nu, min allra sista slöjdlektion i mitt liv, kan man mer ön älska livet eller??? Har musik i eftermiddag sen sista lektionen har jag ingen aning. Hör av nig senare. Puss på er

 

Likes

Comments


Var ute en sväng ned världens finaste isse, vi gick runder och snackade och det slutade med att vi satte oss på taket vid Hemköp och skrattade så mycket så vi dig, precis som alltid. Vi fick sällskap utav Johan och Jacob också någon timme, åh älskar lugna ute kvällar med fina vänner. Kom hem precis och ska numera sova, börjar med slöjd imon. Oj vad kul. Hörs mer då. Sovgott!

 

Likes

Comments


Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta

Dag 2 - Mina rädslor

Dag 3 - En person jag vill träffa just nu

Dag 4 - Berätta om din första kärlek

Dag 5 - Mina största misstag

Dag 6 - Min favoritplats

Dag 7 - En person som kommit mig närma på kort tid och varför

Dag 8 - Vad jag tycker om min kropp

Dag 9 - Min favoritbutik

Dag 11 - Någonstans jag vill åka

Dag 12 - En blogg jag nyligen börjat läsa

Dag 13 - Vad jag vill med min framtid

Dag 14 - Berätta om din familj

Dag 14 - Något som gör mig glad

Dag 15 - Bild på mig från ett år tillbaka

Dag 16 - Min favoritdag på året

Dag 17 - Hur jag sköter mig i skolan

Dag 18 - Vad jag tycker om storbloggarna

Dag 19 - Ditt bästa minne

Dag 20 - En vän jag inte skulle klara mig utan

Dag 21 - Det värsta du varit med om 

Dag 22 - Visa mitt favoritplagg

Dag 23 - Berätta om en rolig resa jag varit med om

Dag 24 - En person jag skulle vilja byta liv med för 1 dag & varför

Dag 25 - Något jag är beroende av

Dag 26 - Vem jag smsar eller ringer när jag är nere

Dag 27 - Saker jag vill ändra med mitt utseende

Dag 27 - Ett ämne jag är lite sämre på

Dag 28 - En av mina favoritbilder som jag själv tagit

Dag 29 - Hur du är som person 

Dag 30 - Något som ändrat mig


Bara för att hålla igång bloggandet, börjar i nästa inlägg. Tjarråå!
 

Likes

Comments

Jag trodde ALDRIG att jag skulle säga detta efter så kort tid men jag mår bra. Jag mår verkligen bra. Stod och dansade framför min spegel igår och kunde inte sluta le, fan vad jag älskar det. LIvet rullar på så ordetnligt och mot rätt håll, alltså uppåt, fattar ni raka vägen upp? Mitt självfötreonde är riktigt bra för tillfället och hela jag känner mig starkare, detta kommer fixa sig jag bara vet det. tack för att ni två är såna svin, min såkallade ''vän'' och ex, det gör saken tusen gånger lättare, ni kommer alltid ligga nere på botten för mig längst där nere, så långt ner man kan sjunka för det förtjänar fan ni. Kan inte bli bättre, sommaren närmar sig och vi slutar om exakt två veckor. Åh vad livet rullar på bra nu!

 

Likes

Comments


Riktigt chill dag i skolan slutade efter spexet som var runt ett, shit som vi var grymma hela klassen! Åkte ner till fria bad och nu är jag och världens bästa Julia här nere på stranden med ett gott gäng killar, kör lite handboll, äter och njuter av set fina vädret. Ska njuta som datan nu, puss på er

 

Likes

Comments

Search