Lite kassa mobilbilder har ju alla bra bilder på kameran. Har även igår kväll varit och kollat min första NHL hockey match som är ett måste i livet!! new york rangers spelade mot någon stad från canada, en äkta upplevelse , trycket där inne var sjukt och hela Madison square garden var fullsatt, 20 000 människor, inser ni hur mycket det är? Justin har dessutom haft konsert där, Michael jackson och Madonna, och jag har varit där ih!!! Nu ska jag ut i stan, älskade new york.

 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Cream cheese bagle à la USA. ÄLSKA. Sitter på starbucks och käkar frukost precis som igår haha. Idag är det mulet så idag blir det shopping dag nummer 1, var på brooklyn bridge igår och silken utsikt!! Vi var även på minnes vattenfallen av world trade center, såg frihetsgudinnan och överallt i hela NY kändes det som. Gick i 5 h åt ett håll, inser ni hur mycket det är??? Nä nu ska jag äta upp så jag kan göra av med mina pengar, ha det gött!!

 

Likes

Comments

Sitter på starbucks just nu och äter frukost samtidigt som vi ser 100000 olika människor gå förbi. Fyfasiken vilken stad NY är, så stort och då enormt!!! Precis som man sett på film åhhhh vill aldrig hör ifrån!! Mina pengar lär ryka inne på a&f för jäklar vad snygga kläder det finns där, ihh!! Nä ska käka klart nu sen beger vi oss ut i det fina vädret. Ha det fint!!

 

Likes

Comments

Sitter på tåget just nu, är påväg till flygplatsen och jag kan inte mer än säga att jag är SÅ SATANS JÄVLA TAGGAD. Vid halv tio ikväll är jag framme, är hemma om en bevakningen och ja jag kommer upptadera så fort jag har internet, ha set super tills dess för det kommer jag ha, pusss!!!

 

Likes

Comments

Köttade på ordentligt på dansen, var redan helt slut efter första zumba passet dog så jobbigt det var men så jäkla kul!! Körde på med reggaeton X2 sen, supersuper. Är hemma nu har käkat och duschat. Ska fixa mig nu, även fixa mitt handbagage för imorgon flyger jag vidare till NY. WIHOOOO är så taggad, ska upp tidigt tåget går tio över åtta och flyget halv ett. Bloggar innan jag är över i Danmark. Puss på er!

 

Likes

Comments

Godmorgon på er. Sitter numera och käkar frukost och insåg precis att jag har extrem träningsvärk i min rumpa, åh så härligt älskar träningsvärk för då vet man att man att man jobbat bra!! Alexander ligger och sover där uppe och om en kvart ska jag bege mig till bussen. Sista skoldagen idag sen är jag fri 1,5 vecka fram. Älska! Ska fortsätta äta nu hör av mig senare. Pusss

 

Likes

Comments

Ligger och lyssnar på min pojkvän som ligger och snarkar förfullt brevid mig, charmigt? Har övat lite på min bokredovisning imorgon så den sitter lite iAllafall. Börjar tio över åtta imorgon med slöjd, engelska, matteprov och so redovisning.. KUL. Blir hem och packa sen innan jag sticker in till stan och växlar pengar innan dansen!! Ska krypa ner brevid Alexander nu, sovgott!!

 

Likes

Comments

Klarade det, kondisen sitter kvar där fortfarande!! Har dessutom för den delen bestämt mig för att power walka eller jogga till dansen varje dag framöver, så jäkla härligt!
Står ute på altanen nu och stretchar, vädret är super härligt och jag ska snart sätta igång och hjälpa pappa i trädgården innan en lång dusch väntar. Älskar mitt liv det är så jäkla bra och jag själv mår skitbra!!!

 

Likes

Comments

Nu sticker jag ut och springer, här ska det springas!! Så ser ni mig på vägen är det bara tuta och vinka! Hör av mig senare.

 

Likes

Comments

Lyckades försova mig imorse så dålig som jag är, tänkte att det var måndag och vi började nio men nej.. Har iallafall fixar min labb i nationella gick faktiskt bra tror jag. Har tyska nu sen avslutar jag ned engelska. Riktigt chill dag faktiskt. Blir hem städa och sedan ut och springa en sväng sen kommer Alexander. Ganska bra tisdag tycker jag. Ska jobba nu hör av mig senare. Pusss

 

Likes

Comments

Search