Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

 

Likes

Comments

Godmorgon, vaknade eller ja fick tvinga upp m ig i sängen för att  inte göra pappa hes så vid halv åtta satt jag nere vid frukostbordet fick i mig två mackor och lite juice.. hatar att äta på morgonen har verkligen ingen matlust. Hemkunskapsbussen går iallafall om tio minuter så får börja traska mig ut om fem. Har prov somsagt idag, kommer inte gå såbra dock men får göra sågott jag kan. Har moppekurs efterskolan sen vid fyra, och prov då med för den delen sen gympaträning ikväll, wiho! Aja ska dra mig ut, ha en fin dag!

 

 

Likes

Comments

detta blir mitt imorgon.. aja ska plugga!

 

Likes

Comments

tunnika från gina

Jeans -i märket nudie 

halsband från diddi

Armband från gina, Barcelona, diddi och pearlsforgirls. 

 

Likes

Comments

Fysatan vad jag hatar hemkunskap, skiter serriöst i det satans provet. 


 

Likes

Comments

Gud vad det är gott med mat, finns inget godare än när man är vrålhungrig, äeh där lät jag som en redig tjockis, men mat är livet! Är på så himla dåligt humör och verkligen supertrött och bättre blir det inte när jag måste sätta mig med Hemkunskapsboken, moppeteorin och engelskagramatiken.. helvetesveckan framför mig. Aja vi hörs senare helt enkelt. och ja jag vet att min fotografering ligger dåligt till, men som ni säkert också märkt har vädret varit SÅHÄR dåligt och kameran legat hemma hos pappa.. bytar som sagt imorgon och vi hörs heltenkelt latero. poss

 

sommaar.

 

Likes

Comments

Sådär slängde på mig ett par shorts, linne, ringar & armband + min hatt beger mig till kyrkan nu så vi hörs när vi hörs. POSS!

 

LOVE

 

Likes

Comments

Search