Ska närsom helst kila bort mot IP för att titta på när mina fina tjejer spelar match, mot KDFF tror jag är inte 100% säker om man lutardet åt det hållet. Tar iallafall med kameran ska få in några feta närbilder på domsån snäll.

Menmen bloggar mer senare.

PÖSS

 

 

 

älskar dig.

 

Likes

Comments

Sticker till skolan inom de senaste fem minuterna, orkar inte komma typ sist till bussenoch ha typ lite småttpanik, lite halft pinsamt. Tar cykeln såjag är där på en minut, är ju rätt snabb! Dagens outfit hann jag fotta men hinner inte lägga upp utan detfår ni senare,  Vi hörs under dagen ska kolla när mina tjejer spela match sen ikväll, tagga nu tjejer!

PÖSSPÖSS

 

 

 

Likes

Comments

Godmorgon! Jag kan säga  direkt att jag har SÅHÄR mycket damp på min mobil idag, har fått en massa sms som jag inte kan öppnaa och dessutom inte svara på.. Misstänker att jag måste pptadera telefonen, men lösenordet har mamma och hon är på jobbet bra det här! smidigt.

Jaja, vädret idag är inte vackert, regn. Får slita påmina hunterstövlar och cykla bort mot skolan vid tio kvart över, har somsagt HK heladagen idag hoppas vi lagar något riktigt gott, är taggad för det. Menmen ska käka frulle nu bloggar innan jag lämnar huset.

PÖSS!

 

 

 

Likes

Comments

 

 

 

Likes

Comments

Har varit hemma i ungefär två timmar, men fastnade framför några avsnitt av andra avenyn, jag och tilda ser om på alla avsnitt och ja man fastnar helt enkelt framför det. Ridningen gick iallafall super, jankebubbisen gick iallafall jättefint, han blev lite pigg rammåt andraa galoppen  men han varså grymt duktigså fin!

Har Hk hela dagen imorgon , noogchill hoppas vilagar något riktigt gott, är taggad till tusen. Menmen jag har annars otroligt damp på minmobil som laggar som satan när det gäller mina meddelande, kan inte svara på smsa ROLIGT.

Men snart helg, taggad?Ohja!

menmen skla duscha sen fastna framför fler avsnitt, hörs senare.

PÖSS

 

Finfina janke, min lilla bubbie
Lånade bilden från ---> http://linamathildas.blogg.se/

 

Likes

Comments

Efter att ha suttit i nästan tre timmar uppe på Espresso house med en chailatte och chokladboll tillsammans med steff, michelle, johanna, isabelle och Hannah, grymt stort gäng! Ska jag iallafall bege mig till ridningen, börjar lektionen om 20 minuter och jag måste ta på mig, bra det här! Slutade somsagt tolv, då blev det direkt ner till stan och sätta oss på EH. Återupplivade en massa gamla minnen eftersom att Hannah och Steffi också var med, saknat er tjejer! Blev en massa skrattanfall och en jädra massa snack mysigt!

Menmen drar till stallet nu, bloggar latero.

PÖSS!

 

 

jag älskar dig!

 

Likes

Comments

Hemma, slutade somsagt tolv idag så skolan var grymt chill idag, hade projekt en timme imorse har bara några få saker innan min rapport är klar, hade sen matteprov som jag fick starkt VG på och sen hade jag en chill engelska lektion i 20 minuter, ingen lärare där så vi kollade film men jag satt och jobbade istället så flitigt så. Slutade efter lunch somsagt. Väntar på att issa ska komma itll mig och att min lillasyster  ska komma hem, hon har mitt busskort ochjag ska in till stan med michelle och isabelle!

Ridning vid halv sex,har Jankes så vi får väll hoppas på att det går bra! Menmen ska sluta babbla nu och göa ordning mig. vi hörs senare.

PÖSS!

 

 

Likes

Comments

Search