*Tröjja från michelle, plus kameraringen som jag totalt älskar, fick en sak till som jag inte kan berätta utan det får ni se i sommar.

*Britney spears parfym - hidden fantasy

* 500 kr x 2

*Armband från pearls for girls

* ringen då

* Systemkamer, min nya älskling.

* fick även kameraväska och minneskort och världens finaste armband får ma väll säga från min lilla syster men det ligger hemma hos pappa!

 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kvällen har varit underbar, vi käkade en underbart god smörgåstårta, senlarvade vi oss alla med kameran och dansade runder till afterski låtar, tyska låtar är awesame alltså! Sen blev det en otroligt god marsipantårta, jag som valde eftersom jag fyller år, min absolut favorittårta om man säger så. Fick även en parfym, armband och pengar lägger upp bilder på sakerna i nästa inlägg planerade jag!

Tisdag imorgon , har faktist ingen aning om vad jag ska göra vad jag vet är att jag iallafall ska ta ut chiliälskling en runda och fotta lite, min fina lilla vovvis. Sen får jag la se vad som händer, ska ju somsagt ner till pappa igen eftersom det är hans vecka!MEN JUST DET har ju gympaträning, underbart eller ja fristående men det är också gryymt.

Ska fixa mig inför natten nu, är något otroligt trött.

vi hörs om en stund.

PÖSS

 

 

 

 

Likes

Comments

Jaha femtoon bast då! Dagen börrjade iallafall med att pappa och mina systrar kom och sjöng för mig och med sig hade dom med sig presenteroch flaggan såklart! Jag öppnade paketen och jag fick min systemis, YEEE blev helt överlycklig, fick även ett jättefint armband utav tilda, pengar kameraväska plus minnes kosrt och även ring och tröja utav michelle och en annan sak som jag inte kan nämna föräns till våren/sommaren. En otroligt god frulle blev det också, med varma bullar och varm choklad och dessutom körde pappa mig till skolan bara för det var min dag!

Var hemma hos michelle en stund efterskolan, jag satt mest och försökte klura ut hur man filmade på kameran och ja jag lyckades tillslut, helgrym är jag.

Väntar iallafall på att mamma ska komma hem , har ju inte träffat henne på över en vecka.. men idag så hon kommer även hem med min lilla vovvis som varit hos min mormors syster några dagar! Ikväll blir detgod mat och prinsesstårta till eterrätt och får även mina presenter från mamma då! Men nej, jag ska faktist läsa lite bloggar nu så jag får helt enkelt blogga senare.

PÖSS

 

 

Likes

Comments

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
Idag 12:44 skrev anonym
  Radera
Varför kallar du henne granne när ni inte ens är grannar?

 

 

det är en grymtlång historia, men eftersom jag fått denna kommentaren otroligt många gånger kan jag lika bra berätta nu!

Jag bytte skola i sjuan, till grannskolan kan man säga och umgicks då inte med min ''granne'' michelle alltså, utan med lovisa och dom andra. Men efter någon månad började jag snacka lite halft med michelle eftersom vi satt brevid varanndra på matplatserna, viskrek ut änglar till dom andra borden för dom fick gå före oss eftersom vi hördes såmycket, Sen började jag umgås med henne mer o mer, även isabelle o molly och sen började vi prata med ceperöst, och sjunga ingen vill veta vad du köpt din tröja, och hördes något otroligt i hela skolbyggnaden. Sen en fotbollsmatch i början när vi umgicks lite då o då, pratade vi då sådär konstigt med våra röster och vår tränare blev sur och sa att vi skulle sluta upp och prata som om vi bodde på ett psykhem. Sen dagen efter i skolan tog vi upp detta med vår lärare och han påstod då att vår tränade hade rätt och då nämnde jag att vi var grannar på femtevåningen och michelle att vi bodde på ett psyksjukhus och ja vi startade då en oserriös blogg,  Och sen ja har vi kallat varanndra granne sen dess, så ja det är helahistorien helt enkelt, rätt cepe va?

Och kan du skirva namn nästa gång?

Ska kolla´wallander med pappsen nu, bloggar kanske senare.

PÖSS

 

 

Likes

Comments

Gud vad solsidan är grymt, och ja som jag och alla andra säger så är det höjdpunkten på hela veckan, otroligt när hela familjen kommer ner och sitter spikade framför teven för en halvtimme och bara är helt inne i den serien, hel coolt. hehe. Efter en lång stund på väla tillsammans med felicia tror det var från två till sex eller något har jag käkat en underbar middag som pappa fixade, kycklingklubbor, med pommes ochstekt ost och en otrolig sallad är jag mtt i magen. Solsidan slutade precis, och imorgon fyller jag femton bast heelgrymt ändån. Wallander klockan 21 kärlek till det programmet också, det finns bara program på teven på söndagar, en enda dag i veckaninnan var det en massa olika dagar, torsdag onsdag ja en jädra masssa helt enkelt.

 

Men min dag har iallafall varit underbar, ett perdekt slut på ett underbart lov. Nu blir det skola i åtta veckor innan påsklovet.. nog segt.

PÖSS

 

 

Likes

Comments

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

 

 

 

Likes

Comments

Godmorgon sovitgott?

Jag somnade i soffan igår till notting hill, grym film detdär. Det var längesen jag somnade i soffan faktist och konstigt nog tog jag mig in till sängen och la tillochmed mobilen i fönsterkarmen? Hur smidigt ärinte det att göra i sömnen? Blir iallafall väla idag med felicia vi åker väll in lite om ett tag jag måste upp till mamma innan, hämta väska, jacka och skor men även mina pengar det viktigaste ju? Nämnde jag frästen att jag hittade 20 euro vid liften i österrike? Lite grym jag är ändån, det är 200 svenska yee.

 

Skola imorgon, och om jag ska vara ärlig ser jag inte framemot det ett dugg, skolan tar bara upp all ens tid, med en jädra massa plugg och läxor. HATAR det. Somsagt sätter ridningen igång nu på onsdag, har bytt grupp eftersom jag har fotboll och gympa på torsdagen och bytte nu till onsdagar istället, så det är bra.

Men nej ska kolla runder efter lite kläder nu.

PÖSS

SÅHÄR söt är jag just nu, nyvaken o allt!

 

Likes

Comments

Sådär ja, österrike - check.

 

Kom hem vid fem tiden ungefär efter en 14 timmars lång hemfärd, dock åkte vi båt i två timmar, själv tyckte jag tiden gick rätt snabbt och jag sov ungefär hälften så det är toppen! Jaha söndag imorgon, jag måste iallafall pallra mig upp till väla för att köpa present till min syster som fylde år för en vecka sen, hon får den på måndagkväll någon gång, och ja det är även min födelsedag då wiee, ska kolla iceprincess nu på disneychannel hehe, kärlek till den filmen! Veckan har iallafall varit helt underbar, med perfekta backar och underbart väder. allt har helt enkelt variit perfekt.

Skola på måndag.. taggad ohja? elle rinte.

men ja ska kolla filmen nu, är rätt trött om man säger så.

vi hörs senare.

PÖSS

 

Likes

Comments

Search