Så ja nu stänger jag av datorn och söger godnatt.
vi hörs imorgon såklart.

puss

 

 

 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Såja, en tummen upp på showen men det kändes så ovant först eftersom det inte va bella och tyra uten kenza och tyra men det va super, längtar redan tills nästa torsdag :| Dock ska jag och Michellle se om det igen på lördag då hon ska sova hos mig, toppenmysigt. Va länge sen sist nu men dom kvällarna blir alltid så CRAZY ajdå. Undrar hur pigga vi kommer va på matchen dagen efter hihi, älskardig!

 

om 40 minuter får man reda på vil´ka som går vidare i  idol, tagga tagga håller på freja & linnea av tjejjerna iallafall, YES:,

men ska borsta tänderna och sånt sen göra lite matte.

puss

 

jag älskar dig granne

 

Likes

Comments

Kom hem till sju då vi käkade, ridningen gick grymt idag med, känner verkligen hur jag utvecklas under de senaste halv året, underbart.
Sitter bänkad framför idol just nu och det är alicia som sjunger just nu, hon är duktig faktist men låten passar inte henne kanske. , men än så länge i kvällens avsnitt är det väll , hmm freja tror jag jag gillar verkligen henne.
Har även pluggat lite fysik nu på kvällen svarat på frågorna och lite sånt. YES FREDAG IMORGON. Hhhärligt.

Vad som händer på dagen vet jag faktist inte, får se helt enkelt har jag inget för mig så blir det väll lite plugg.

 

Men ska kolla vidare på idol nu.

hörs.

puss

 

 

Två bilder på mig just nu.

 

 

Likes

Comments

Så nu går jag ner emot stallet och ska rida lektion, ska förmodligen rida crisby om vi har samma hästar som förra gången mendet blir säkert bra.
Blev inte så mycket pluggande för min del jag svarade på några frågor men sen fastnade jag framför topmodel, dom nya avsnitten faktist. Är grymt taggad inför tyra & kenzas show ikväll härligt, fast a man får väll se hur det blev, jag bara älskade bellatyra show :| Men nej måste sticka nu, bloggar förmodligen ikväll om inte internet dampar, somvanligt.

 

hörs då.

puss!

 

älskliingshugo:*

 

Likes

Comments

Jag vet att upptaderingen verkligen suger just nu, men internetet där hemma är kasst vid vissa tillfällen så jag kunde inte blogga mer igår och det sög verkligen.
GJorde inget speciellt igårkväll jo jag gjorde några matteuppgifter framför teven , skulle kolla vem som åkte ut i idol så ja.
Har haft slöjd i tre timmar idag, kom ännu en it på min världssnygga godislåda wie. Sen va det fysik i två timmar och ja fyfan säger jag bara vilket tråkigt ämne. Har prov på Onsdag så ska plugga lite ida innan ridningen, kom på att vi även har en labb på provet som vi ska klara och även skrivia en labbrapport på, kommer få ig på den delen iallfall är verkligen så otecknisk man kan bli.

 

Ridning vid halv sex iallafall får koppla bort skolan en timme YES, och dte är även därför upptaderingen suger eftersom jag har mycket i skolan och jag måste börja satsa mer på den så jag iallafall kan få en bra utbildning längre fram, men aja skolan suger iallafall.
Ska käka & plugga nu.

hörs sen.

puss

 

Saknaden är stor.

SOMMAREN 2010.

 

Likes

Comments


Nu har jag skrivit ett inlägg två gånger men det har verkligen inte kommit upp, jag blir så sjuktirreterad. Har iallafall varit hemma ett tag nu efterbåde träning och ridning. Ridningen gick galaant red runt med tolle på åkern i ungefär 25 minter blev mest trav och lite galopp. Gick jättebra. Blev sen träning vid sex och ja jag hann faktist dit. Var rätt jobbig uppvärmning men sen helt ok träning gjorde lite olika övningar.
Kom hem och satte mig framför idol med mat i knääet, ska göra lite te och sätta mig pappa som vanligt får se om jag tar fram fysiken med men har verkligen ingen lust för det.
Imorgon är det torsdag väll? Händer inget speciellt förutom att jag har ridning halv sex till halv sju. Innan det et jag inte vad jag ska göra, blir väll plugg förmodlign och det sugr balle.
Nej ska duscha nu bloggar förmodligen senare.
pusss
 

Likes

Comments

sticker ner nu och rider tolle, som ni vet hörs vi senare.

pussss

 


ni är världsbäst.

 

Likes

Comments

Håller på att käkar just nu, ska packa ihop mina fotbollsklädef för att sen dra mig ner till stallet och ha tolle idag igen mysigt. Mimi ringde i panik och hade inget annat för förutom att jag har fotboll vid sex så jag ska bara rida han på åkern i runt 20 minuter. Rätt chilldag i skolan, jag har kommit på hur mycket film vi tittat på denna veckan i skolan? Vi såg titanic i måndags, torkel i knipa igår, idag i morse någon komediserie & sen titanic? Grymt nice.

Nej måste snabba mig nu bloggar ikväll när jag är hemma hörs då.

puss!

 

kolla såsöt bild på pinocchio!

 

Likes

Comments

YEs, jag hann blogg idag. Skulle egentligen tagit bussen vid denna tiden men pappa kunde köra oss eftersom han endån skulle till vårdcentralen så det är chill.
Har idrott andra lektionen och matte första eller engelska INGEN aning helt enkelt. Efter skolan blir det plugg en stund.
Måste dra mig till skolan nu.. hörs senare.

puss

 

 

jag just nu.,

 

 

 

Likes

Comments

Search