Träningen slutade vid halv nio ungefär , så då skulle michelle träffa felicia för att snacka med henne så jag och Lovisa klättrade upp pån ett bås, eller jag gjorde det för att ta ner äpple till oss domm va meeeeeeeeeega goda, bra val där lovisa.
Sen  ställde vi oss och snckade enstund det va riktigt härligt att jag börjar komma Lovisa närma igen riktigt härligt säger jag bara, har verkligen saknat den tjejjen megamycket så det är underbart!

Faktum är att vi ska träffas på torsdag med innan min ridning så det ska bli underbart att få träffa henne mer nu igen.

 

Vill ni veta en sak till? jAG LOVAR MEN JAG HAR 500000000000000000000000000 myggbett på mina ben & skulderblad , hemskt hatar myggbett och alla är från träningen och det sugooer!

Ska käka klart nu så hörs vi imorgon.

puss

 

bild sen spanien, saknar värmen ! :(

 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sticker och tränar nu till klockan nio, bloggar förmodligen när jag kommer hem. får se hur det blir med datorn och allt där hemma.

men vi hörs.

puss

 

 

 

 

 

I love comviq, gothia :|||||||||

 

Likes

Comments

 

 

It's amazing
How you can speak
Right to my heart
Without saying a word,
You can light up the dark
Try as I may
I could never explain
What I hear when
You don't say a thing

 

Likes

Comments

HAr gjort klart och även ätit pannkakorna nu. Nu ska jag sättaigång och städa mitt rum så det blir fint tillsnästa vecka jag kommer hit.
Ska träna vid hallv åtta sen blir det hem tillin älskade pappa som jag inte träffat på nio dagar ungefär han kommer säkert vara superbrun för att bara varit där i fem dagar.
Sen imorgon ska jag va med Mimi slutar 2 eller tre så jag vet intevar vi ska va , antigen hos min pappa eller hos henne har ingenaning än så länge.
Sen på torsdag ska jag hem till papa direkt efter jagvarit ute med chillan sen ska jag rida vid halv 7 så det är chill.

måste städa nu så vi hörs.

puss

 

 

Likes

Comments

TJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAOOOO'

 

komnhem vid kvart över tre och tog ut min öälskade hun i ungefär en halvtimme eller något sånt lekte lite med henne borta vi ängen , typ kastapinne coh kurragömma, den hunden är helt obeskrivlig min bästavän helt enkelt. Man säger väll att hunden är människans bästavänn right?
AJa, skolfottot gick väll bra, kundegått bättre mitt enskilda blev katastrofalt kan jag bara säga nu direkt buuuu och klassfottot såg jag inte direkt men jag blundade inte iallaafall som tur va'
Ska ta och göra lite pannkakor hade jag tänkt sen ska jag vara sån pluggis och plugga tyska, och matte tror jag också skriver klart labbrapporten som är tills på torsdag, satsa satsa på skolan säger jag bara.
imorgon ska jag va med Mimi vad jag vet sen på kvällen är det träning precis som idag & det suger att ha två dagar i sträck.
Ska göra pankakor nu så önska mig lycka till.. men jag är faktist grym på det.

pusss

 

 

 

 

 

jag älskar mina djur, världens bästa!

 

Likes

Comments

 

så här ser jag ut idag, hörs sen.

puss

 

Likes

Comments

godmorgon kärabloggläsare.

 

 

vaknade av att klockan ringde vid kvart i åtta men gick inte upp förän tio över tror jag den va så jag harinte vari vaken så länge idag än iallafall..

skolan börjar vid nio mentorstid/svenska först sen har jag tyska och det är verkligen inget jag ser framemot ska jag berätta för er, det är bara så sjuktsegt.

Sen ar vi typ n¨got efterdet sen idrott vad jag vet vi först. Sen i eftermiddaghar ja tolle så jag ska till stallet vid halv 4 4 slutar lixom tre och sen är det lektioner så jag får se hur jag gör med ridningen.

 

HAHA, sally försöker ta min macka ;o ofta hon lixom?

men aja sak fixa mig nu så bild på dagens outfit is comming up i nästa inlägg, och jag innan jag drar migtill skolan.

så vi hörs.

puss

 

 

Likes

Comments

kom nyss hem från viken , har varit där sen tre då jag slutade jobba på citygross, va faktist riktigt kul jagoch olivia är så underbart bra på allt det här. AHHHHAAAHH' hahahahahahahha, bar några som fattar. det va en låt som spelades exakt hela dagen den och en tilkl och jag kan inte sägaa mer en annt att jag är sjukttrött på den hihihi.

Sen vid tre hämtade tess mamma oss innan det satt vi uppe i fikarummet och fikade i en timme typ haaa agöölligt.

Sen åkte jag till vikvalla där jajg träffade arvid, daniel, kalle & zakkkki. så vi kollade klart matchen där och flummade lite sen åkte vi till jollen och sånt sen skulle arvid på överraskningsfest. SÅ jag , kalle & daniel cykladehem till daniel och satte på en film så stack kalle så ja & daniel cyklade runder i regnet sen kom kalle igen &v d han alltid ska ara såseg så jag missade första bussen, typiskt kalle.

så vi snackade och sånt i enhalvtimme innan nästa buss gick.

riktigt härlig dag alla. tack för det,

ska äta nu vi hörs.

pusss

 

jag ser ett leende i den flickans blick

det leendet ska jag fan få tillbaka.

 

Likes

Comments

Är hemma nu efter en härlig kväll som spenderades hemma hos gustafi hans rum tillsammans med isabelle & michelle. Jag&issa typ lanade medans dom två låg typ och sov i sängen gulliga?

Ska upp halv sju imorgon tagga tagga -.- åhh pallar inte.

Så ska jag jobba till klockan 16 sen ska jag träffa kompisar i viken en stund sen tar jag bussen lite senare tror jag.

Så blir inte speciellt mycket bloggande för min del  imorgon tyvär.

Ska göra issas header nu.

så vi hörs.

puss

 

 

Likes

Comments

Search