Jaha, då ska faktist jag också hoppa till säängs. :D
är megatrött, och har faktist lite ont i halsen.. bajs om jag blir sjuk.
men ni får spva så gott. & vet ni vad jag tänker på, den 26 mars 2010 då jag & michelle badade i havett minnen §
älskar dig michelle. men GODNATTYY,
 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

jagvet jagvet att det varit sjuktdålig upptadering idag men kunde inte hjälpa det. har inte hänt något speciellt som jag kunde blogga om lixom. för jag stack ju hem till pappa då stak jag ut & hoppade direkt så ja sen har jag gjort det resten av dagen. Sen har jag också fixat med disagnen här på bloggen och jag hoppas att den blev bra den får iallafall duga en då länge..
Nu sitter jag utråkad och lyssnar på musik är ganska trött fastään jag sovit i typ 11 timmar så jag går väll och lägger mig tidigt idag & dessutom fyller pappa år imorgon grattis till hoonom för han är bäst. imorgon blir det jag vet inte faktist för jag skulle varit med Mimi först men nu vet jag inte hur det blir med det annars blir det väll hoppa är faktist sugen på att bada i havet igen men det ska typ bli lixom upp till åtta grader hehe men jag är sugen på det så jag får väll se hur det blir med det. && just det ja imorgon är det första april, ny månad ny beslut och xakt 1 månad och 22 dagar tills jag åker till spanien. && sern förstås är det sån skämtdag ju hehe..
Men ni får ha det så bra kanske kommer ett inlägg till vem vet jag menar jag har inget annat för mig lixom ? :)
PUUSSAR!


haha..  

Likes

Comments

hej , har nyss kommit hem från agilitybanan medChili älskling hon var ganska busig idag och ville bara leka men hon är endån bäst!
Igårkväll va det issa igen vi typ satte upp hennes studsmatta typ tio på kvällen haha ochsen satt vi bara där och pratade om allt möjligt, sen drog vi oss in och fottade lite med hennes systemkamera men vi fottade inteså länge vi pallade inte. Sen satt vi på datorn & krängde popcorn :D Men det var jättemysigt iallafall älskar dig! Viu vaknade vid typ tolv iallafall jag sen gick vi ner och käkade frukost och fixade oss sen stack vi då hem till mig och hämtade chilan.
Ska snart ta något att äta sen drar jag mig ner till pappa där jag ocså ska fixa en ny header så den kommer nog komma upp snart på bloggen får väll se hur den blir..  Men sen ska jag ju förstås hoppa också haha. det kommer nog någåt/några inlägg till senare ikväll ! Men imorgon blir det Mimi & lisa tror jag , förstska jag rida barbacka på cesar för första gången haha undra hur det kommer att gå? sen ska vi nog gå & hoppa lite med Chili & buster bara kanske om vi orkar vi får se. :)
Men ha det bra & vi hörs senare. PUSSAAR!


jag älskar dig älsklingshund § 

Likes

Comments

Förlåt för att det varit så seg bloggning idag men har inte hunnit.
Tar bussen vid halv åtta till Isabelle där jag ska sova i natt , mysigt.
Vi ska väll hoppa ochfotta och göra annat skojj.
Hoppas alla har ett jättefint påsklov, fördet har jag imorgon blir det agilitybanan med Chili igen det är så jäkla kul att va där med henne för hon är så duktig!
Annars idag har vi väll, typ hoppat studsimattan och fottat på stranden lite grann . :=)
Nej emn jag måste snabba mig nu bussen går om en kvart.. :)
Puss §§/ Fridamatilda.  

Likes

Comments

godmorgan alla , vaknade vid 11 tiden då vi gick ner och gjorde lyxfrukost hehe , sen gikc vi upp och gjorde V oss , sen dansade vi hehe , men nu ska vi gå ut på studsimattan och fotta lite tror jag. så bilder från det kommer säkert sen. Ett till inlägg kommer förstås senare. :)
men här är lie bilder från igår. :)

sista bilden :)

/ fridamatilda 

Likes

Comments

jahaa, då sitter jag med Isabelle & käkar godis... hon ska sova här i natt och vimkommer ta bilder som kommer att komma upp under kvällen natten så vare inte rädda.
Men jag tränade chilan i agility för första gången i år idag hon var jätteduktig verkligen.
Så bilder kommer här;
min chili är bäst!


jag älskasr min chili messt !

 

Likes

Comments

kommer ett inlägg ikväll med bilder & film från dagen tränade chilan i agility för första gången i år idaghon var jätteduktig min fina vovis.
Nu ska jag snart sticka till hemköp med Olivia för att johanna ska hämta oss där innan vi ska ner till stan & va ''korvgubbar'' och dela ut Körvar då. :D
Sen senare blir det issamen men. bilder på chilan + film kommer sne jag älskar dig Chili & dig med Olivia.


CHillaan ! <3<3

 

Likes

Comments

Godmorgon alla läsaree, hoppas ni sovit gott fördethar iallafall jag...
Vaknade vid tio och kollade på H2O hehe detägerrr. :D
Sen gick jag och gjorde frukost och satte mig framför datorn.  Idag blir det annars Olivia som kommer litee senare vi får se vad vi hittar på. och hoppas på att solen kommer fram..
Sen vid fem idag åker vi in till stan typ hamnen för att dela ut korv till alla som ska till HIF för att de ställt sina bilar ihamnen istället för upp på Olympia. Jippie det ska vi bara göra i typ två timmar? Fotton kommer senare förmodligen.. :D
Sen blir dethem till pappa där Isabelle ska sova om det går bra för pappa :)
Vet inte vad vi ska göra riktigt men förmodligen datorn snacka & sånt & ta fotto självklart.. :D
Men det kommer något mer inlägg senare ha detbra pussar!

/ Fridamatilda. 

Likes

CommentsJag ryser när jag hör den.. :D

Men sticker ut nu & träffar Olivia , Puss § 

Likes

Comments

Search