I dag tog jag bilen till Lund för en lunch med Rebas. Fick lätta mycket på hjärtat vilket nu resulterar till att jag har ännu mer tankar på vad jag faktiskt vill göra i framtiden... Inte lätt!

Nu är Oscar hemma hos mig så ikväll ska vi mysa framför idol med familjen. Fredagsmys!!!!

Likes

Comments

Bilder från när jag satt och drack drinkar på en rooftop i Malaga med världens bästa kollegor. Det hade man inte tacka nej till just nu...

För en liten stund sen mötte pappa mig nere på centralen, känns så himla mysigt att vara hemma. Nu ska jag snart hämta Tilda på gymnastiken och på vägen hem ska vi plocka med oss lite thaimat.

Likes

Comments

Spenderade förmiddagen i skolan och eftermiddagen med någon timme framför plugget. Nu sitter jag på bussen på väg hem till Skåne, ska bli så skönt att komma hem och blir bortskämd!

Likes

Comments

Godmorgon.  Morgnarna utanför fönstret här hemma i Jönköping är så himla mysiga. I dag skiner solen, löven är gulfärgade och temperaturen ligger på minus tre. MINUSGRADER. Så himla mysigt!!! 

Nu ska jag mysa ner mig framför teven med min tjocka tröja och en kopp kaffe. 

Likes

Comments

Kan ni förstå att det snart är ett helt år sedan jag reste ner till Australien? ETT ÅR SEDAN? Tiden går så läskigt fort att det drar i hela kroppen. Ett år sedan jag facetimea med Oscar varje dag, ett år sedan man sprang runt och slängde ut öl på café bikini och hängde på Beach road varje onsdag. NU är det istället AKA varje onsdag, inte ikväll dock.

Från att resa till att studera. Kan inte förstå att jag börjat plugga ibland, jag älskar att resa och upptäcka saker. Ofta ställer jag mig frågan om jag gjorde rätt som tackade ja, ska jag hoppa av? Är detta verkligen rätt? Vill jag jobba med detta i framtiden? Andra dagen är jag super glad över mitt val. Men blir man någonsin redo egentligen? Finns så mycket jag vill göra och så mycket som snurrar i skallen. Jag saknar min familj och hemma, jag vill plugga men sen nästa dag vill jag jobba och resa. Jag känner mig ostabil i kroppen och lite vilsen till och med, vet inte riktigt vad jag vill. Men jag har alltid tackat ja till allt. När jag blev erbjuden jobb i alperna och tre dagar senare spontant åkte iväg för en säsong, vilket är ett av det bästa sakerna jag gjort. Blev erbjuden jobb på Marstrand, tackade ja och spontant åkte dit. Träffade världens bästa människa, Oscar. Har lärt mig att man ska ta alla chanser man får, för av min erfarenhet har jag bara fått ut så himla bra saker av det, både i relationer, minnen och erfarenheter. Jag kom in som reserv i Jönköping, fem dagar innan nollningen skulle börja och var så himla osäker, jag visste inte om det var detta jag ville eller om jag verkligen skulle klara av detta eftersom jag inte kände/känner mig riktigt stabil i kroppen. Men jag bestämde mig tids nog för att återigen tacka ja som alla andra gånger för att se vad som finns att erbjuda, ge det en chans. Nu får jag helt enkelt se vad som händer och komma skall!  

NU, ska jag sticka till gymmet och träna. Något som jag blivit otroligt dålig på, men som jag ska hitta tillbaka till. 

Likes

Comments

Idag fick vi tag i biljetter för sittningen nästa vecka, räkfrossa står på menyn!!! Hela eftermiddagen har jag, Amanda och Nora suttit och pluggat i vanlig ordning. Är så trött just nu, vill bara få klart allting. Imorgon åker jag hem till Skåne, ska bli så mysigt att få komma hem och mysa med nära och kära i flera dagar!!

Likes

Comments

Höstens färger kan ju vara ett av det vackraste!!! Tycker verkligen det är så himla mysigt. 10.00 i dag befann jag mig i föreläsningssalen för en workshop, som tyvärr inte gav mig någonting. Nu sitter jag, Amanda och Nora och försöker få något gjort i pluggväg, förhoppningsvis ger dig mig mer.

Likes

Comments

Jaha, då var man här igen. Lite äldre, lite klokare men framförallt, lite mer sugen på att blogga. Ovan ser ni två bilder i från Bröstcancergalan som var i fredags. Drinkar,donationer, skratt och glädje. Galan anordnades av skolan, älskar alla dessa tillställningar som sker till höger och vänster. Men det är väl så det ska vara när man studerar.

Likes

Comments