09.15 var jag på gymmet imorse för kondition och cx. Nu är jag påväg hem för att mysa med frukost framför teven!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Efter ett benpass på gymmet så att vi knappt kunde stå efteråt stack vi till väla en sväng. Nu myser jag framför ett avsnitt av prison break och senare ikväll ska jag in till stan för en kvällsfika!

Likes

Comments

På lördag åker jag tillbaka hit där jag spenderade en hel säsong förra året och fått med mig så otroligt många oförglömliga minnen ifrån! En vecka med skidor, förhoppningsvis sol och afterski med min familj. Finns faktiskt inget bättre!

Likes

Comments

Idag vaknade jag upp med Emma bredvid mig och vi fick ut varandra på en morgonpw trots det blåsiga vädret. Sååå nice, älskar att gå morgonen och sen njuta av den bästa måltiden på dagen!

Likes

Comments

​Efter frukosten imorse stack jag och Emma till gymmet innan vi begav oss ner till hamnen för att njuta av solen i det fina vårvädret.

Ikväll ska vi fira matte och imorgon kommer min favorit person hit!

Likes

Comments

I början av veckan var jag uppe i Göteborg, blev bortskämd med spa, hotell och tre rätters. Lyllo mig!!!

Resten av veckan har bestått av jobb och träning, känns faktiskt ganska gött att få komma tillbaka in i rutiner för en gångs skull. Idag är det fredag och ikväll kommer Emma hit för jacuzzimys!

Likes

Comments

Efter frukosten imorse körde jag och Filippa upp till Ronneby för att hälsa på mormor och morfar. Ikväll ska vi äta en god middag, mysa framför teven och bara umgås!

Likes

Comments

Resor

Här fick vi se den finaste solnedgången i Byron och efteråt vandrade vi i en kolsvart skog med världens farligaste djur, men kul det hade vi! 

Likes

Comments

Resor

ÄLSKAR Byron. Här njöt jag verkligen av livet, såg delfiner varje morgon, surfade varje dag vilket jag verkligen älskade och drack öl i de finaste solnedgångarna. Alla människor här var verkligen guld och hela atmosfären var bara helt magisk, surfare och hippies överallt!! Hit hade jag lätt kunnat åka igen bara för att softa, äta på alla mysiga restauranger och surfa ännu mer. 

Likes

Comments

Är inte detta det godaste som finns???? ÄLSKAR

Likes

Comments