Som udgangspunkt mener jeg, at jeg skal respektere mennesker, da vi - bortset fra små nuancer - er ens. Der er selvfølgelig forskelle alt efter hvor i verden vi er født, hvilket ophav vi har og hvilken kultur vi er vokset op med. Vi er alle født un…

Likes

Comments

Jeg må da indrømme, at det er lidt underligt ... ​I går gav jeg mig selv karantæne fra Facebook på ubestemt tid ... Nu må vi se om det holder ;-) Hvorfor dog det? Er der nok nogle der vil spørge. Det er blevet en tidsrøver for mig. Jeg har været på …

Likes

Comments

Som ivrig aktør, komediant og instruktør deltager jeg med største fornøjelse i arbejdet med Holbergteatrets midsommerforestillinger i Sorø Akademihave. Det er Ludvig Holberg, der er i fokus. Hans mere end 30 komedier, der alle blev skrevet i 1700-ta…

Likes

Comments

I øjeblikket er jeg da helt tosset med parisertoast. Jeps ... Den helt traditionelle med ost og skinke ... Et æg til og så lidt frisk grønt ... Dog har jeg erfaret, at jeg holder af, at twiste toasten lidt med en stribe mayo (den rigtige - aldrig de…

Likes

Comments

Madfotografering er noget, der er kommet snigende ind på mig. Efter i nogle år at have fotograferet til onlinemedier, aviser, taget portrætter, bryllupper, haft fotostudie og almindelig hverdagsfotografering begyndte jeg med maden ... Egentligt var …

Likes

Comments

(Ca. 4 pers. ) 500g hakket oksekød (8-12 %) 200g røget bacon i tern 1 pakke cocktailpølser 150g champignon i skiver 3-4 fed hvidløg 3 mellemstore rød- eller zittauerløg 3 spsk. tomatkoncentrat 1 stor gulerod 2 stængler bladselleri En halv liter øl ¼…

Likes

Comments

2 personer 300-400g torskefileter Bacon i skiver - gerne røget 6 pasteuriserede æggeblommer En halv pakke smør Friske grønne asparges Frisk dild 1/2 citron i både 1/2 - 1 spsk hvidhvinseddike Salt, peber Evt timian, basillikum, stødt fennikel osv. O…

Likes

Comments

Burgere kommer i mange varianter med forskelligt indhold ... Når jeg selv laver burgere skal de være som jeg bedst kan lide dem. Det er ikke hverdagsspise - derfor kan man godt tillade lidt fest og fedt ;-) Traditionel, blød burgerbolle med sesam. J…

Likes

Comments