Du skall vara skall vara stolt över dig själv. Sluta vara onöjd med dig själv. Sluta önska att du såg ut som någon annan. Sluta jämföra dig med andra. Sluta söka uppmärksamhet från de som sårar dig. Sluta hata din kropp, ditt ansikte, din personlighet, ditt annorlunda du. Du skall älska det eftersom du är speciell. Utan alla de sakerna skulle du inte vara du. Var stolt över den du är och le för det kommer att smitta av sig. Var stolt över dina sidor som inte är perfekta. För ingen är perfekt. Det är just de där operfekta sidorna som gör varje människa så speciell. 

Likes

Comments

konturerna syns mera och ansiktet sir smalare ut. Tycker själv att det funkar riktigt bra!


Likes

Comments

Hela året började helt annorlundare än vad det är nu. Men kan säga att under detta år har jag varit med om mycket både roliga och dåliga saker. Snart är det ett nytt år med nya upplevelser och möjligheter och skall ta och göra 2014 till bästa året på länge. 

Här kommer det bilder från hela det här året 


Det här året har jag fått världens underbaraste pojkvän


Simmade inte så himla mycket i sommar med simmade hos Linn och blev en minnesvärd kväll.


Tillbringade några dagar på Christas villa med många härliga människor, Grillade mat och hade det varmt och badade lite, dock så är jag inte så förtjust av att simma så tog ett snabbt kallt nattbad på kvällen och sedan bastu.


västeröver med pasu, Ett sommarställe som vi åkte ganska mycket dit och bara satt och talade och njöt av den fina utsikten.


Blont hår lite i somras 


SVERIGE

I mitten av sommaren var det planerat att vi skulle fara till Sverige med mera människor men det blev lite ändrade planer så det blev bara mamma och jag som for tillsist. Måst nog säga att det var den jobbigaste resa jag varit med om eftersom mitt förra förhållande tog slut just innan och det var meningen att han skulle ha kommit med. Men ändå blev resan väldigt lyckad fick åka med den nya båten som var väldigt modern och fin. Vädret var inte världens bästa men iaf fick man komma bort lite och bara slappna av så resan var nog bra på många sätt. I somras tillbringade jag jätte många dagar med dessa. Vi har gjort så otroligt mycket kul tillsammans. Tack för ett jätte härligt år med er och hoppas på många nya fina minnen 2014 


Här är några bilder från skolan då vi for till Heureka och kollade på döda mänisko organ. Väldigt äckligt men endå intressant. Var inte derekt att man var hungrig efteråt men endå är jag glad att jag ville fara med och kolla. Resan var jättebra med mycket skratt och mycket trötta och sjuka ben på resan hem. Och så övervann jag min rädsla för höjder och satt mej på cykeln fast jag trodde att jag skulle skita ner mig. 


En bild. Ett minne. med mycket skratt. 

Tillbringade också mycket dagar på pojkinternatet.

Fiskade mycket med familjen i somras älskar verkligen att vara ute på vattnet och bara känna sig fri och egentligen inte tänka på någonting. 

Den här bilden är från förra vintern då hugo fick se sin första snö. 


Ett fint minne.
 Och så har man också varit rödhårig ett tag. 

Likes

Comments

Hej! Kan äntligen ta en liten paus från allt å bara chilla har haft så stressit på sistone. Har flyttat ut från internatet eftersom det blev ett sånt drama sist ja va där. Men skall antagligen flytta tillbaka efter julen till ett annat internat med jennifer. Förresten nästa veckas måndag skall jag börja med mina körlektioner. Om några månader fyller jag 18 så har också kollat på massor med tatueringar och här är dom som jag tycker är snyggast


 

 

 

Likes

Comments

Godmårgon! har just vaknat och skall börja fixa mig. Igår for Benjamin till Lappland så det blev ganska ensamt. Men senare på dagen var jag med Pasu,Emil och Christa. Vi gjorde egentligen inte så mycket, vi var ute och körde lite och så färgade vi mitt och Emils hår med färg som går bort i duschen efter några gånger. Så helt lyckad dag var det nog. Idag skall jag och pasu in till stan och sälja bort massor av mina kläder. Och sedan får jag se va som händer senare. 

 

Här kommer lite bilder från igår hur hårena börja se ut!

 

 

Likes

Comments