Header

Hej! Besökte bloggen min idag, blev faktist ledsen över att jag inte bloggat på länge och lagat ut några bilder eller skrivit om vad jag har gjort. Hela den här sommaren och hösten har gått för fort, har jobbat väldigt mycket och haft skola på samma gång. Som tur är det snart jul och då kanske man får lite frid och kan ta det lugnare.

Dom senaste dagarna har jag varit sjuk, Väldigt opassande att få det nu när man har så mycket på gång. Men det börjar bli bättre. Skall nog börja blogga igen i sakta takt. Har lite funderat på att börja bloggaa annorlundare och prova nya saker så ni får följa med vad som händer :)


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har jag bara haft en lugn dag och skall fortsätta med det, Var också till stan och shoppat lite. Kan lägga in bilder imr, ha en bra fredag!

Likes

Comments

Snart skall jag börja gå iväg mot jobbet, Sista dagen idag före jag har mera än en vecka ledigt. Skall faktist bli lite skönt att ännu hinna göra nåt före skolan börjar. Blev annar så nöjd med marmor bordet jag köpte igår, läggen in bild på det när jag kommer hem!

Likes

Comments

Gokväll, Är så trött från idag, jag har haft aktiviteter helatiden och hunnit med så mycket. Först for jag och jobbade. Efteråt for jag till linn, vi umgicks och hade det riktigt trevligt. Sedan for jag ut och gick med några andra och tillsist har jag städat så att det kommer kännas rent då jag kommer hem imorgon från arbetet.

Är faktist så tröttt just nu så skall gå direkt till sängen för att sova. Hoppas ni också haft en bra dag!

Likes

Comments

Efter en super dag säger jag nu godnatt😊

Likes

Comments

Godmorgon!!

Idag har jag jag ledigt så skall hinna med mycket, Nu på morgonen skall jag fara till Sundom en sväng för att föra min bil på service. Sedan umgås med familjen en stund och efter det skall jag nog bara försöka göra så mycket på min lediga dag. Det ser ut som om det skulle bli bra väder idag så kmr kanske fota då.

Likes

Comments

Hej! Längesedan sist eller hur?

Idag började jag dagen med att fara och jobba, slutade kl 14 och körde sedan sanbbt hem eftersom jag och min familj planerat oss för att åka till kaskö för en dag. Att spendera dagen i Kaskö var så värt det. Vi gick bara runt och kollade på alla fina hus och gränder. Vi sat oss nere vid en brygga för attt äta picknik. Efter några timmar började vi köra hemåt igen. När jag kom hem lagg jag mig i sängen en stund för att vila lite och redigera dagens bilder.

Nu sitter jag med Emil i soffan och bara tar det lungt, vi håller på att fundera vad vi skulle kunna göra för imorgon har vi båda ledigt. Skall verkligen ta vara på min lediga dag imorgon. Godnatt!

Likes

Comments

Steg upp redan klockan 7. Lagg en och drog mig i sängen en stund bara för att man kan och har tid. Snart skall jag fara till stan med mamsen och sedan till jobbet. Lovar att jag skall försöka blogga mycket denna vecka.

Likes

Comments

​Bloggning börjar igen, Har haft super mycket nu på sistone, arbetat, varit med vänner och familj. Och dom lediga dagar jag har från jobbet så tar jag bara det lugnt.

Idag har jag haft en ledig dag. Och då har jag varit med linn på stan, gått runt i några affärer och tillsist till Sweet vasa. Kunde inte ha blivit bättre dag. Imorgon skall jag på jobb och jobbar resten av veckan. Snart skall jag försöka få lite nattsömn så man kan stiga upp tidigt och hinna göra nåt före arbetsskitet. Ha det bra!

Likes

Comments

Är verkligen förälskad i denna blus, köpte den från gina, priset var endast 19,90. Dom hade också en beige och en svart sp funderade att köpa mera av dom. Verkligen värt det

Likes

Comments