Header

Är verkligen förälskad i denna blus, köpte den från gina, priset var endast 19,90. Dom hade också en beige och en svart sp funderade att köpa mera av dom. Verkligen värt det

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu har vi ätit och är nöjda, sitter just nu och läser på prov. Stressar verkligen över det, men skall ändå försöka ta helg.

Likes

Comments

Godmorgon mina vänner! Har redan stigit upp för att fixa mig för dagen. Om nån timme så kommer j och plockar upp mig och så far vi å lunchar. Känner på mig att denna dag kommer att bli toppen!

Likes

Comments

Hej! Idag har jag gjort så mycket kul, har fått träffat mina småkusiner och annat skojj, nu skall jag lägga mig ner i sängen och gå och sova.

Likes

Comments

Hej!

Idag har jag varit på stan med min mamma, vi har tagit lite foton och promenerat. Sedan for vi och kollade lite på kläder. Fick faktist hem mig lite så i ett annat inlägg så kan jag lägga in mina fynd! Nu skall jag bara ta det lugnt resten av kvällen och läsa på patologiprov.

Likes

Comments

Hej! Var ett tag sist. Hela sverige resan gick så bra och är ett minne för livet. Jag tog nästan inga bilder därifrån eftersom det var så dåligt väder..

Nu har jag redan hunnit vara hem några veckor. Livet rullar på och jag far till skolan och jobbet. Denna vecka är ganska stressig har mycket i skolan som skall klart och sedan jobb. Men det skall väl nog gå bra!

Likes

Comments

Godmorgon!
Denna vecka kommer bli sååå stressig, har hela veckan närstudie från 9 till 4. Sedan skall jag också hinna med massa andra saker före lördagen. För då far vi iväg till sverige.

Denna helg har vi bara tagit det lugnt. Mest studerat och kollat lite på film. På lördagen for vi till hans villa och hjälpte till lite.

Likes

Comments

Hej! Blir ett sånt här sent inlägg igen. Har ganska fullt upp om dagarna. Men tänkte uppdatera lite vad jag gjort dom 2 senaste dagarna.

På alla 💞dag var jag först hos föräldrarna en stund och åt mat. Efteråt körde jag till min älskling för att fira resten av dagen med honom.
Han överraskade mig med en fin ros. Är så tacksam att han är min, och får mig att le. Efter ett bra avslut på kvällen gick vi sedan och sova.

Idag har jag varit ute och ätit med madde. Maten och sällskapet var toppen👌🏻
Nu är jag med j, vi har bara tagit det lugnt nu på kvällen och vi skall snart börja sova.
Orkar inte skriva mera ögonen håller på att falla ihop. Godnatt

Likes

Comments

Blev ett sent inlägg idag. Har hela dagen haft fullt upp. Och skall nu gå och sova. Glömde att ta bilder från dagen, men imorgon skall ha hinna med några bilder. Godnatt.

Likes

Comments