Header

​Godmorgon! hade tänkt ha en sovmorgon eftersom jag skall jobba kväll idag, men solen började lysa in där vid 9 så kunde inte sova efter det. Så nu skal jag gå å duscha och sedan ta det lugnt före jag skall börja fara iväg. Trevlig helg!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Nu har jag en ledig helg. Efter denna vecka på jobbet så känner jag verkligen att jag förtjänat att få sova ut imorgon. 

Nu skall jag bara ligga i sängen och mysa med lite film. 

Likes

Comments

​Hej! måndag igen då och en till jobbarvecka. Idag steg jag upp klockan 6 och sedan for jag till jobbet. Dagen har gått helt snabbt slutade klockan 3 och sedan for jag till Sundom. Nu har jag bara suttit framför datorn och egentligen inte gjort något viktigt. Funderade att börja måla några tavlor till min lägenhet och sedan bara ta det lugnt eftersom jag är ledig imorgon. 

Likes

Comments

​Nu är jag hemma igen efter en lång arbetsdag. Dagen har gått super bra. Trevlig personal där och bra stämning. Slutade halv 10 och gick sedan hem. Nu har jag ätit och ligger i sängen. Jag skall snart börja gå och sova så jag orkar stiga upp 6 imorgon. godnatt!

Likes

Comments

​Godmorgon!

Igår var en riktigt lyckat kväll tog ett vinglas for ut en liten stund och for hem tidigt. Nu har jag just duschat, ätit och städat lite. Idag får jag lägga på mig vårdar kläderna och fara till jobbet. Känns så skönt att börja få vardagen att rulla igen. Nu ska ja sätta mig ner en liten stund och kolla på serier.

Likes

Comments

​Nu sitter jag hemma i lägenheten och har varit vid fylgia. Det gick jättebra och redan imorgon skall jag dit på inlärning som tar tills nästa vecka! Åh så spännande är verkligen jätte taggad nu. Efter jag vart vid fylgia så tänkte jag lyxa till det lite så jag for efter lite asiat mat. Nu har jag ätit klart och skall börja fixa mej lite inför dagens planer, har inte ännu på klart vad det är. 

Ha en bra dag!

Likes

Comments

Godmorgon. har redan stigit upp eftersom jag snart skall fara till Fylgia. Är lite nervös men tror att det kommer att gå bra. Det är tur att det är ganska tidigt på morgonen så man inte behöver gå och fundera på det hela dagen.

Idag är det ju förresten Vasa by night. Jag tror inte att jag har varit ute så många gånger på det och försökt på den där tröjan. Det kommer säkert vara proppfullt med människor i stan imorgon. Det kan hända att jag går och kollar lite runt på stan på dagen. Minns inte om dom brukar ha något på torget som dom brukar ha på första maj. Fast nu skall jag börja åka iväg och så får jag se sedan vad jag skall göra under dagen.

Likes

Comments

​Här kmr lite av dom bilder vi har tagit idag. Det var så länge sedan jag var ute och fotade sist så jag tyckte att det var riktigt kul. Imorgon skall jag också ta mera bilder. 

Kollade också igenom på foton från förra årets i september. Jag minns exakt vad som hände då i mitt liv å hur jag kände och tänkte. Den här hösten har varit mycket anorlundare än förra, men klagar inte. Den här hösten kommer säkert också bli riktigt bra. Jag jämförde också mig själv från förra hösten och den här hösten och jag tycker verkligen att jag har förändrats på så många sätt. Har blivit mera vuxnare av mig, klarar av att göra saker själv(lärde mig mycket från sverige) , börjat uppskatta livet mera, vet exakt vad jag vill jobba med och framförallt huradan jag vill vara som person. Nä men är taggad på vad livet har att erbjuda nu framöver. 

Likes

Comments

Nu sitter jag och redigerar några bilder som jag och mamma har tagit medan vi har gått vid bolot. Bilderna blev nog riktigt bra har ännu inte lärt mig att ställa kameran så vissa bilder blev ganska suddiga. Ikväll så skall jag bara ta det lugnt, vi kanske skulle ha en chill kväll hemma hos en kompis så jag får se om jag far dit. Imorgon så skall jag stiga upp ganska tidigt och sedan fara till Fylgia. Är så taggad på att få börja jobba igen.

nu skall jag bara ta det lugnt en stund och kolla lite på youtube och äta något. Ha de gött

Likes

Comments

Nu är jag i Sundom och har ätit. Skall snart fixa mej klart och sedan var jag ut för att ta några höstbilder. Kan lägga in bilderna senare. Ha en bra dag!

Likes

Comments