Header
View tracker

Sent inlägg

Skriver snabbt ett kvällsinlägg om min dag,
Maten med madde idag blev supergod vi lagade nudlar med grönsaker osv. Sedan efter det satt vi bara och talade och hade det bra! Nu ligger jag i sängen och skall börja gå och sova.

Godnatt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Fredag 2.12.2016

Hej! Idag har jag varit med familjen till combo, finns så mycket som jag villa ha! Köpte bara några små saker som jag skall lägga i lägenheten. Nu just sitter jag hos Madde och vi skall gå till en butik för att köpa något gott. Skriver mera senare.

Likes

Comments

View tracker

Gpdmorgon!

Steg upp tidigt idag för att jag skall hinna få allting gjort. idag skall jag fara och storhandla och sedan fixa mig för att ta några nya bilder till bloggen. Ser ut som att det skalö bli fint väder idag så kanske man far ut och tar några bilder osv.

Likes

Comments

Hej!

Har funderat lite om jag skall fortsätta blogga eller sluta helt. Bestämde mig för att fortsätta, så nu skall jag verkligen försöka att hålla bloggen igång.

Jag hade tänkt att jag skulle skriva lite om vad som har hänt senast, men har ärligt talat inget att berätta haha, jag har jobbat varit med familjen, vänner och försökt att få lite julstämning. Såklart så är den här vintern samma som förra året. Snön kommer lite nu som då och försvinner snabbt igen.. Det skulle sitta bra nu med en södern resa.

Jag hade funderat på att fara till Sweden igen på sportlovet för att si mina vänner där, saknat dom verkligen så mycket och hela sverige. Saknar det mest nu när det är så dåligt väder och man nästan bara sitter inne för det är så halt där ute..

Idag skall jag bara ta det lugnt tvätta kläder städa osv... Jag håller på att ladda kameran också så att jag kan börja ta bilder.

Hoppas alla får en bra dag 👌🏻

Likes

Comments

​Godmorgon! hade tänkt ha en sovmorgon eftersom jag skall jobba kväll idag, men solen började lysa in där vid 9 så kunde inte sova efter det. Så nu skal jag gå å duscha och sedan ta det lugnt före jag skall börja fara iväg. Trevlig helg!

Likes

Comments

​Nu har jag en ledig helg. Efter denna vecka på jobbet så känner jag verkligen att jag förtjänat att få sova ut imorgon. 

Nu skall jag bara ligga i sängen och mysa med lite film. 

Likes

Comments

​Hej! måndag igen då och en till jobbarvecka. Idag steg jag upp klockan 6 och sedan for jag till jobbet. Dagen har gått helt snabbt slutade klockan 3 och sedan for jag till Sundom. Nu har jag bara suttit framför datorn och egentligen inte gjort något viktigt. Funderade att börja måla några tavlor till min lägenhet och sedan bara ta det lugnt eftersom jag är ledig imorgon. 

Likes

Comments

​Nu är jag hemma igen efter en lång arbetsdag. Dagen har gått super bra. Trevlig personal där och bra stämning. Slutade halv 10 och gick sedan hem. Nu har jag ätit och ligger i sängen. Jag skall snart börja gå och sova så jag orkar stiga upp 6 imorgon. godnatt!

Likes

Comments

​Godmorgon!

Igår var en riktigt lyckat kväll tog ett vinglas for ut en liten stund och for hem tidigt. Nu har jag just duschat, ätit och städat lite. Idag får jag lägga på mig vårdar kläderna och fara till jobbet. Känns så skönt att börja få vardagen att rulla igen. Nu ska ja sätta mig ner en liten stund och kolla på serier.

Likes

Comments

​Nu sitter jag hemma i lägenheten och har varit vid fylgia. Det gick jättebra och redan imorgon skall jag dit på inlärning som tar tills nästa vecka! Åh så spännande är verkligen jätte taggad nu. Efter jag vart vid fylgia så tänkte jag lyxa till det lite så jag for efter lite asiat mat. Nu har jag ätit klart och skall börja fixa mej lite inför dagens planer, har inte ännu på klart vad det är. 

Ha en bra dag!

Likes

Comments