Header

​Hej! måndag igen då och en till jobbarvecka. Idag steg jag upp klockan 6 och sedan for jag till jobbet. Dagen har gått helt snabbt slutade klockan 3 och sedan for jag till Sundom. Nu har jag bara suttit framför datorn och egentligen inte gjort något viktigt. Funderade att börja måla några tavlor till min lägenhet och sedan bara ta det lugnt eftersom jag är ledig imorgon. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Nu är jag hemma igen efter en lång arbetsdag. Dagen har gått super bra. Trevlig personal där och bra stämning. Slutade halv 10 och gick sedan hem. Nu har jag ätit och ligger i sängen. Jag skall snart börja gå och sova så jag orkar stiga upp 6 imorgon. godnatt!

Likes

Comments

​Godmorgon!

Igår var en riktigt lyckat kväll tog ett vinglas for ut en liten stund och for hem tidigt. Nu har jag just duschat, ätit och städat lite. Idag får jag lägga på mig vårdar kläderna och fara till jobbet. Känns så skönt att börja få vardagen att rulla igen. Nu ska ja sätta mig ner en liten stund och kolla på serier.

Likes

Comments

​Nu sitter jag hemma i lägenheten och har varit vid fylgia. Det gick jättebra och redan imorgon skall jag dit på inlärning som tar tills nästa vecka! Åh så spännande är verkligen jätte taggad nu. Efter jag vart vid fylgia så tänkte jag lyxa till det lite så jag for efter lite asiat mat. Nu har jag ätit klart och skall börja fixa mej lite inför dagens planer, har inte ännu på klart vad det är. 

Ha en bra dag!

Likes

Comments

Godmorgon. har redan stigit upp eftersom jag snart skall fara till Fylgia. Är lite nervös men tror att det kommer att gå bra. Det är tur att det är ganska tidigt på morgonen så man inte behöver gå och fundera på det hela dagen.

Idag är det ju förresten Vasa by night. Jag tror inte att jag har varit ute så många gånger på det och försökt på den där tröjan. Det kommer säkert vara proppfullt med människor i stan imorgon. Det kan hända att jag går och kollar lite runt på stan på dagen. Minns inte om dom brukar ha något på torget som dom brukar ha på första maj. Fast nu skall jag börja åka iväg och så får jag se sedan vad jag skall göra under dagen.

Likes

Comments

​Här kmr lite av dom bilder vi har tagit idag. Det var så länge sedan jag var ute och fotade sist så jag tyckte att det var riktigt kul. Imorgon skall jag också ta mera bilder. 

Kollade också igenom på foton från förra årets i september. Jag minns exakt vad som hände då i mitt liv å hur jag kände och tänkte. Den här hösten har varit mycket anorlundare än förra, men klagar inte. Den här hösten kommer säkert också bli riktigt bra. Jag jämförde också mig själv från förra hösten och den här hösten och jag tycker verkligen att jag har förändrats på så många sätt. Har blivit mera vuxnare av mig, klarar av att göra saker själv(lärde mig mycket från sverige) , börjat uppskatta livet mera, vet exakt vad jag vill jobba med och framförallt huradan jag vill vara som person. Nä men är taggad på vad livet har att erbjuda nu framöver. 

Likes

Comments

Nu sitter jag och redigerar några bilder som jag och mamma har tagit medan vi har gått vid bolot. Bilderna blev nog riktigt bra har ännu inte lärt mig att ställa kameran så vissa bilder blev ganska suddiga. Ikväll så skall jag bara ta det lugnt, vi kanske skulle ha en chill kväll hemma hos en kompis så jag får se om jag far dit. Imorgon så skall jag stiga upp ganska tidigt och sedan fara till Fylgia. Är så taggad på att få börja jobba igen.

nu skall jag bara ta det lugnt en stund och kolla lite på youtube och äta något. Ha de gött

Likes

Comments

Nu är jag i Sundom och har ätit. Skall snart fixa mej klart och sedan var jag ut för att ta några höstbilder. Kan lägga in bilderna senare. Ha en bra dag!

Likes

Comments

Godmorgooon!

Vaknade jättetidigt idag, men känns ändå bra så jag hinner planera in allt jag skall ha gjort idag. Först tänkte jag börja morgonen med att städa lite och plocka bort lite sommarkläder. Ja måst seriöst köpa massor med ylletröjjor i höst-vinter och långa skor, det kommer väl vara det jag kommer gå mest med,

Här är en av mina höstjackor som jag kommer att börja använda i höst.

Jackan är typ Nude rosa och kommer från HM. Alltså det är så ovanligt att jag använder någon rosa färg så det skall bli spännande vad jag börjar ha för outfits till den. Men är supernöjd med den och tänkte att det kan vara kul att testa något nytt.

​Och äntligen har jag dessa skor. Jag köpte dom från den nya sko butiken i Rewell center. Förr minns jag att jag tyckte att dom var jättefula och undrade alltid varför människor ville köpa dessa. Men efter att ja har provat dom och kommit på hur bra dom kommer att vara i höst-vinter så bestämde jag mig för att köpa. Antingen så tycker man att dom är snygga eller fula, tydligen har jag börjat gilla dom redan. 

Likes

Comments

Tänkte lägga ut några bilder jag tagit av dessa veckor. Jag har varit ute ganska mycket med mina kompisar och haft kul på krogen på helgerna, men tror att jag skall ta en paus från det nu. Nu i helgen firade vi Ida som fyllt 20 år. Vi var först hos henne och sedan gick vi till olivers in. Jag har också hunnit vara ute och fiskat och varit på villan i några dagar. Måst verkligen ta tillvara det fina vädret som är nu så kommer antagligen snart att fara tillbaka till villan.

Jag håller också på att fixa lägenheten som jag skrev i förra inlägget. Är så mycket nöjdare med denna lägenhet än den förra. Grannarna är mycket trevligare och så. Fast sist då jag hade lägenheten när jag var 17 år och då man hade hemma fester så kan man också förstå att grannarna inte var så glada. Den här lägenheten är mycket ljusare och personligare än den förra så det tycker jag om. Nu skall jag bara ha några saker till och sedan några tavlor upp på väggen så börjar det väl vara klart. Som sagt så har det ju inte hänt så mycket nu på senaste. Men tänkte ändå så där smått börja blogga igen.

​Imorgon skall jag fara ut och ta några höstbilder medan det ännu är fint ute. Måste bara säga att jag tycker att hösten är så mysig då det börjar bli lite mörkare och fint där ute med alla löv. I höst skall jag dricka mycket varmt och sitta på kvällarna och mysa. Ha varma kläder och bara må bra. 

Nu skall jag gå och sova efter en bra dag godnatt!

Likes

Comments