Header

Steg upp redan klockan 7. Lagg en och drog mig i sängen en stund bara för att man kan och har tid. Snart skall jag fara till stan med mamsen och sedan till jobbet. Lovar att jag skall försöka blogga mycket denna vecka.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Bloggning börjar igen, Har haft super mycket nu på sistone, arbetat, varit med vänner och familj. Och dom lediga dagar jag har från jobbet så tar jag bara det lugnt.

Idag har jag haft en ledig dag. Och då har jag varit med linn på stan, gått runt i några affärer och tillsist till Sweet vasa. Kunde inte ha blivit bättre dag. Imorgon skall jag på jobb och jobbar resten av veckan. Snart skall jag försöka få lite nattsömn så man kan stiga upp tidigt och hinna göra nåt före arbetsskitet. Ha det bra!

Likes

Comments

Är verkligen förälskad i denna blus, köpte den från gina, priset var endast 19,90. Dom hade också en beige och en svart sp funderade att köpa mera av dom. Verkligen värt det

Likes

Comments

Nu har vi ätit och är nöjda, sitter just nu och läser på prov. Stressar verkligen över det, men skall ändå försöka ta helg.

Likes

Comments

Godmorgon mina vänner! Har redan stigit upp för att fixa mig för dagen. Om nån timme så kommer j och plockar upp mig och så far vi å lunchar. Känner på mig att denna dag kommer att bli toppen!

Likes

Comments

Hej! Idag har jag gjort så mycket kul, har fått träffat mina småkusiner och annat skojj, nu skall jag lägga mig ner i sängen och gå och sova.

Likes

Comments

Hej!

Idag har jag varit på stan med min mamma, vi har tagit lite foton och promenerat. Sedan for vi och kollade lite på kläder. Fick faktist hem mig lite så i ett annat inlägg så kan jag lägga in mina fynd! Nu skall jag bara ta det lugnt resten av kvällen och läsa på patologiprov.

Likes

Comments

Hej! Var ett tag sist. Hela sverige resan gick så bra och är ett minne för livet. Jag tog nästan inga bilder därifrån eftersom det var så dåligt väder..

Nu har jag redan hunnit vara hem några veckor. Livet rullar på och jag far till skolan och jobbet. Denna vecka är ganska stressig har mycket i skolan som skall klart och sedan jobb. Men det skall väl nog gå bra!

Likes

Comments

Godmorgon!
Denna vecka kommer bli sååå stressig, har hela veckan närstudie från 9 till 4. Sedan skall jag också hinna med massa andra saker före lördagen. För då far vi iväg till sverige.

Denna helg har vi bara tagit det lugnt. Mest studerat och kollat lite på film. På lördagen for vi till hans villa och hjälpte till lite.

Likes

Comments