Header

Hej! Var ett tag sist. Hela sverige resan gick så bra och är ett minne för livet. Jag tog nästan inga bilder därifrån eftersom det var så dåligt väder..

Nu har jag redan hunnit vara hem några veckor. Livet rullar på och jag far till skolan och jobbet. Denna vecka är ganska stressig har mycket i skolan som skall klart och sedan jobb. Men det skall väl nog gå bra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godmorgon!
Denna vecka kommer bli sååå stressig, har hela veckan närstudie från 9 till 4. Sedan skall jag också hinna med massa andra saker före lördagen. För då far vi iväg till sverige.

Denna helg har vi bara tagit det lugnt. Mest studerat och kollat lite på film. På lördagen for vi till hans villa och hjälpte till lite.

Likes

Comments

Hej! Blir ett sånt här sent inlägg igen. Har ganska fullt upp om dagarna. Men tänkte uppdatera lite vad jag gjort dom 2 senaste dagarna.

På alla 💞dag var jag först hos föräldrarna en stund och åt mat. Efteråt körde jag till min älskling för att fira resten av dagen med honom.
Han överraskade mig med en fin ros. Är så tacksam att han är min, och får mig att le. Efter ett bra avslut på kvällen gick vi sedan och sova.

Idag har jag varit ute och ätit med madde. Maten och sällskapet var toppen👌🏻
Nu är jag med j, vi har bara tagit det lugnt nu på kvällen och vi skall snart börja sova.
Orkar inte skriva mera ögonen håller på att falla ihop. Godnatt

Likes

Comments

Blev ett sent inlägg idag. Har hela dagen haft fullt upp. Och skall nu gå och sova. Glömde att ta bilder från dagen, men imorgon skall ha hinna med några bilder. Godnatt.

Likes

Comments

Godmorgon alla!

Ja då vart det en ny vecka igen, hoppas verkligen att jag får mycket gjort under denna vecka, med skolan osv. Vill int behöva tänka så mycket på skolan när jag far på resa till sverige. Fö då tänker jag bara koppla av allt som har med stress att göra!

Kan inte ännu fatta att jag skall snart få fara dit igen, älskar sweden så mycket! Den här gången när jag far dit så skall jag visa j runt där och allt sånt eftersom han alldrig varit där, åh blir så spännande. Men nu tillbaka till verkligheten är ju fortfarande måndag. Och jag skall snart börja dra mig iväg till en kompis för att laga klart en skolprojekt och sedan till skolan en sväng.

Ha en bra dag 👋

Likes

Comments

Nu tänkte jag skriva om mitt år 2016 eftersom jag inte ännu hunnit göra det. Tänkte att det skulle vara för dem som inte läst min blogg från förr så man kan hänga med lite vad jag gjort, vissa som följt min blogg vet säkert hur mitt år varit.

År 2016, ja var skall man börja. Hela året har verkligen gått upp och ner. Från. Botten till toppen.

I januari bestämde jag mig för att jag vill sommarjobba i sverige. Skickade ganska snabbt efter nyåret en ansökan till villa dreviken i Sköndal alltså ett demens boende för äldre. Medan jag väntade på svar från arbetsplatsen gick jag fortfarande i skolan och skulle hinna göra en praktik på våren. Efter några veckor av väntande fick jag äntligen ett svar från arbetsplatsen att jag får komma och jobba. Då i den stunden Kände jag av hur hjärtar hoppade ett extra slag av glädje även fast oron också fanns där. Tänkte efteråt inte så mycket på oron nåmera. Fick bråttom i skolan att hinna laga praktiken klar osv. Men praktiken gick oväntat bra.

På sportlovet for jag till sverige för att kolla arbetsplatsen och träffa en familj som jag skulle få bo hos under sommaren. Jag var även och hälsade på en nära vän på samma gång som flyttat dit. Jag minns ännu att jag kände mig först väligt obekväm att vara där allting var då nytt och ovanligt att måsta åka tåg för att slippa nånstans. Jag började ångra mig att jag skulle spendera sommaren där. Jag började tänka på hur mycket jag kommer sakna min familj och mina vänner..

Men våren kom snabbt jag var klar i skolan och skulle snabbt packa mina väskor och fara till sverige. Minns en vecka före jag skulle fara grät jag mycket av tanken att inte få se mina närmaste på några månader. Dagarna gick snabbt och sen kom den dagen då jag stod och sa hejdå till mamma å pappa. Det är nog en av dom svåraste sakerna jag gjort. Men måsta bita ihop för senare väntade en 4 timmars bilresa ner till åbo. Måst ärligt säga att jag var skiträdd, men resan gick bra och klockan 7 på morgonen var jag äntligen framme i sverige!

Kände lycka i kroppen att jag lyckats ta mig till sverige på egenhand. Men turen vände ganska snabbt då jag bara varit några dagar i sverige. Krockade med bilen(hände inget farligt) och andra saker i mitt liv som hände just då. Minns att jag ville bara fara hem till Finland igen. Den kvällen som allt vad som värst var jag så nära på att boka biljett hem till nästa dag alltså 2 dagar före jag skulle börja det nya jobbet.

Men som tur fanns den familjen som jag bodde hos så bra hand om mig och sa att jag inte skall fara för att jag kommer ångra mig(och det skulle jag verkligen ha gjort) jag kände mig trygg med dom, dom fick alltid mig på bra humör och fanns där, dom är guldvärda 💞 och alla andra nya människor som jag också fårt lära känna under min tid i sverige.

Veckorna gick och för varje dag blev jag bara allt lyckligare och lyckligare. Jag kände mig fri. Jobbet gick bra. Fuck lära känna underbara nya människor dör. Jah gick mycket inne på stadens gator, bara för att njuta av stockholm. Jag satt mycket ute drack kaffe och bara hade det bra. Köpte också en iller(ångrar inte det minsta)

Men tiden gick för fort. Bara en vecka kvar. Hade endå hemlängtan men ville inte fara. Uschdå vad det kände jobbigt. Att något man alldrig kunde tro skulle kunna bli så viktigt för en. Sista dagen var det bara blandade känslor. Men gick relativt bra. Hela hemresan gick bra och efter några timmars körande och båtresa fick jag äntligen krama min familj.

Att vara hemma igen kändes bra. Jag kände mig som en helt ny människa. Och var taggad på livet. Hade redan en lägenhet som väntade på mig. Jag spenderade också mina dagar vid mickelsöarna och Livet rullade på som vidare. Och snart vad det höst.

Jag var också ner till Nyland med mamma och kusinerna. Kändes väldigt bra. Hade inte varit dit på flera år. Många gamla minnen väcktes upp.

Ganska kort efter jag kommit hem från nyland for jag tillbaka till sverige för att hälsa på det var också väldigt behövligt. Efter jag kom hem från sverige kom verkligheten. Jag måste ju söka jobb så jag sökte till fylgia. Hösten gick också snabbt och jag fick reda på att jag sluppit in till en skola som skulle börja i januari.

Där nära julen for vi ner till nyland igen. Sedan därpå kom julen. Den här julen har varit första julen som jag faktist uppskattat. Jag har varit mycket med familjen och bara varit tacksam för allt man har. Sedan efter 12 slaget på nyår blev jag 21! Firade inte på något speciellt sätt.

Ja det var det året det. Gick för snabbt. Skrev förstås inte allting som hade hänt men tänkte ta fram dom viktigaste delarna.

Nu detta år 2017 har jag inga krav alls. Hoppas bara på att man får vara lycklig och frisk. Och är också glad att få spendera detta nya år med min pojkvän som får mig lycklig.

Hoppas alla kommer ha ett bra år 2017! För det skall jag ha 💞

Likes

Comments

Nu efter en händelserik dag skall vi ta natten.
Är helt slut. Imorgon skall jag fara till skolan och sedan storstäda, lägga bort kläder och sånt som jag inte använder.

Godnatt! 💞

Likes

Comments

Denna förmiddag har varit så bra. På morgonen steg vi upp tidigt åt frukost och bestämde oss sedan för att kolla på en film. När filmen var klar va klockan bara 11 så vi kom på att vi kan fa till björkö för att gå och grilla. När vi kom fram började vi med att gå på naturstigen till utkikstornet. Solen hade redan tyvärr hunnit fara iväg men fick med den lite på bild. Påvägen tillbaka så gick vi över isen och sedan grillade vi korv.

Nu har vi kommit hem, klockan är bara halv 4 så har ännu heldagen på oss att göra något kul, dock så kommer några timmar av det gå till skolarbete.

Likes

Comments

Godmorgon! Tänkt berätta lite vad vi gjorde igår eftersom jag inte hann blogga igår. Jag var jättetrött och mådde dåligt så klockan 8 på kvällen somnade jag.

Men igår steg vi upp tidigt lade på bastun och satt sedan där en lång stund. Efter bastun for vi in tll stan på några ärenden. Kl 5 var vi klara med allt och for hem. efter det har jag bara tagit det lugnt. Hoppas att eran lördag också varit bra.

Likes

Comments

Satt mig ner framför spegeln och skall fixa mej för dagen. Efteråt skall jag fara till sundom, ta några bilder och sedan till j. Idag är det verkligen perfekt väder för att fota!

Likes

Comments