Godmorgon!
Nu har jag precis ätit frukost och ska träna lite, jag har satt i gång med träningen igen och det känns så bra. Jag förstår inte varför jag slutar till och från...

snart ska jag träffa min sambos syster för att fika lite och sedan väntar ett 12h arbetspass... Men det blir säkert jätte roligt, kommunen har anordnat ett lan för kommunens ungdomar så då får alla fritidsledare jobba 😊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

För 2veckor sedan vaknade jag upp av att hyresvärden bankade på dörren, klockan var runt 7 på morgonen, jag sätter mig upp i sängen och hör hur dem ropar in att vi har översvämning... Dem som har kontor under oss hade ringt för att det rann vatten från deras tak. Jag kliver upp och möts av vatten som kommer upp mellan parketten i sovrummet. Vardagsrumsgolvet var helt förstört, det var vatten i hela hallen och köket! Som tur är så har vi stengolv i hallen, köket och på toan.
Så under 1V tid fick vi ha en fläkt i vardagsrummet som skulle torka betongen, inan påskhelgen på torsdagen fick vi vårt ny golv.
Det blev så bra!!!
Så under påskhelgen målade vi om i sovrummet, hallen och köket. I fredags började vi spackla och på lördagen på förmiddagen åkte jag och Martin för att köpa färg, golvpapp, tejp och rollers, så nu har vi nytt golv och ommålat i nästan varenda rum👌🏼

Nu funderar vi bara hur vi ska göra i vardagsrummet, det är ju fortfarande vitt på väggarna, men vi har plomnmonfärgade gardiner och lite tavlor på väggen, men vi vill ha något mer här inne...

Likes

Comments

Alltså jag har ju tränat under en period, MEN jag tränar ju till och från... Jag tränar stenhårt i ett par månader och sedan dalar det. Nu den sista tiden så har jag sovit så fruktansvärt mycket och har knappt orkat göra något, men nu när jag har fått ladda upp med ny energi efter påskhelgen då ska jag ta tag i träningen igen och faktiskt hålla detta nu... Har någon känt att man varit där förr, att man tränar fram och tillbaka? Vad har du gjort då för att få en rutin på träningen?

Likes

Comments

Godmorgon!

I går gjorde jag naglar igen, alltså vilken lyx det är att få gå omkring med fina naglar varje dag!
När jag jobbade på espresso house så fick man ju inte ha något på naglarna, och nu gör jag naglar 1gång i månaden!
Jag går till en jätte duktig tjej, har varit hos henne en gång inan, men jag trivs jätte bra med henne 😊

I dag kör vi fotbollscup på jobbet med alla ungdomarna, vi har lyckats få in 16 lag, varav ett lag är ett tjejlag!
Så himla kul när tjejerna är med, även fast att dem känner att killarna alltid är bättre.... trist att dem känner så, men kul att jag fått med dem till att bara göra en rolig grej utav det 😊
Så i dag blir det en hel dag med fotboll 😃

Likes

Comments

I morse var jag äntligen i väg för att göra naglar!
Under ca 2års tid har jag inte kunnat göra naglar... dem har varit korta och omålade, jag har känt mig så "ful" om mina händer. På EspressoHouse får man ju inte ha naglar eller lack på dem och jag är en sån tjej som älskar att ha fina och långa naglar.
Och i dag hade jag en tid bokad på en salong för att göra nagelförstärkning, när jag gick ifrån salongen så kände jag mig fin igen bara för att jag gjorde naglarna. Det tillför så himla mycket på något sätt!!
Om 2V har jag en bokad tid för att göra fransar, så nu börjar jag känna mig fin ock fräsch!

Jag valde väldigt enkla naglar i dag, men när jag ska på återbesöket tänkte jag nog att jag vill ha lite mer crazy nails!! 😏

Likes

Comments

Alltså i morse så körde jag ju upp, och tack gode att jag klarade det!!!
Äntligen är jag klar, nu har jag ett fast heltidsjobb, en egen lägenhet & körkortet🤙🏼
Nu har nästan alla pusselbitar fallit på plats, nu kan jag vara mer fokuserad på att leva livet tillsammans med min sambo!

Likes

Comments

I morgon ska jag köra upp för 3:e gången.... jag hoppas att jag sätter det denna gång!
Jag är så trött på att ha kuggat två gånger och lagt ut 20 000kr på mitt körkort, jag skrev upp 2ggr, klarade det andra gången och kört upp två ggr, nu måste det ju bli tredje gången gillt!!! Jag vet inte vad jag tar mig till om jag kuggar IGEN....!!!

Jag fick ju en bil i julklapp så jag måste sätta detta nu!

Önska mig lyckatill!! 🙏🏼

Likes

Comments

Hej, nu var det väldigt väldigt länge sen... slänger in lite bilder under förra året och fram till nu!

Bild 1: Jul afton!

Pappa kom och överraskade mig, han stod utanför våran uteplats på julafton! Jag blev så glad och chockad, att han åkte från stan och hem till mig i lilla Rimbo. Att han tog sig tiden att komma hem till mig!! ❤❤Bild 2: Nyår!

Nyårs afton firades hemma hos mig och min sambo med middag och lite sällskapsspel med kompisarna!


Bild 3 & 4: Utgång!

Min kompis och jag gick ut i helgen som var, självklart nyktra, vi dricker ju aldrig när vi går ut vilket är jätte skönt!
Vi gick ut i Uppsala, när vi skulle åka hem så var det snöstorm,vi fick köra i 60-70km/H hela vägen tror att det tog nästan 2H att komma hem... väl hemma så var det dax för sängen, tror att kl var 5....!

Nu rullar det nya året i gång med både träning, nytt jobb och strax körkortet i handen!

Hoppas att ni har haft en trevlig jul och nyår och att året startat bra! 👊🏼

Likes

Comments

I dag när jag var på väg hem från körskolan så ringde ett välbekant nummer upp mig. Jag svarade med glad ton och visste inte vad jag kunde förvänta mig, men jag svarade med en glad och positiv röst att det var jag. Hon som ringde är min gammal chef, hon sa glatt i telefonen att hon kunde erbjuda mig det gamla jobbet som jag hade inan jag började på espresso house. Jag blev så glad så att jag började grina.
Så den 1:a Januari börjar jag jobba heltid på mitt gamla jobb, jag är helt överlycklig!! 😃

Likes

Comments

Sitter just nu och väntar på att det är min tur att köra, hade tidigare i dag dubbla körlektioner, sedan har jag suttit och pluggat teori i 4h.
Körningen tycker jag inte är så bra, jag är nervös, har för bråttom och jag känner att jag inte riktigt har kontroll på det jag gör. Körskolläraren säger att hon tycker att jag kör bra och att jag har koll. Men jag sätter alltid så höga krav, när jag börjar med något så ska jag alltid vara bäst. Men det funkar ju inte, jag är ju här för att lära mig!
Jag påpekar det jag gör fel, då säger hon bara "gör om & gör rätt" så tar vi ett varv till och så sitter det som det ska. Jag vill ju helst att det ska sitta efter första gången... men men!
Nu ska jag ut och köra igen🙈

Likes

Comments