View tracker

I dag när jag var på väg hem från körskolan så ringde ett välbekant nummer upp mig. Jag svarade med glad ton och visste inte vad jag kunde förvänta mig, men jag svarade med en glad och positiv röst att det var jag. Hon som ringde är min gammal chef, hon sa glatt i telefonen att hon kunde erbjuda mig det gamla jobbet som jag hade inan jag började på espresso house. Jag blev så glad så att jag började grina.
Så den 1:a Januari börjar jag jobba heltid på mitt gamla jobb, jag är helt överlycklig!! 😃

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Sitter just nu och väntar på att det är min tur att köra, hade tidigare i dag dubbla körlektioner, sedan har jag suttit och pluggat teori i 4h.
Körningen tycker jag inte är så bra, jag är nervös, har för bråttom och jag känner att jag inte riktigt har kontroll på det jag gör. Körskolläraren säger att hon tycker att jag kör bra och att jag har koll. Men jag sätter alltid så höga krav, när jag börjar med något så ska jag alltid vara bäst. Men det funkar ju inte, jag är ju här för att lära mig!
Jag påpekar det jag gör fel, då säger hon bara "gör om & gör rätt" så tar vi ett varv till och så sitter det som det ska. Jag vill ju helst att det ska sitta efter första gången... men men!
Nu ska jag ut och köra igen🙈

Likes

Comments

View tracker

Go kväll!

I dag började intensivkursen, gick förvånansvärt bra tycker jag. I dag var det 2st körlektioner och en teorikurs!
Det är väldigt mycket körlektioner (22st) och ca 4 teorilektioner. Men jag är as taggad nu, jag är inte så mycket för att plugga och läsa... men är jag motiverad och intresserad så brukar jag kunna plugga och koncentrera mig på det jag håller på med.
Som tur är har jag tjänstledigt från jobbet, så nu kan jag verkligen fokusera på bara körkortet😊

Likes

Comments

Efter en lång dag med farande, tvättande och städande så sätter jag mig nu i soffan med med Martin och lite ostbricka!
Bara mysa framför en bra film och bara vara vi två 🙌🏼😍

Hoppas att du får en trevlig kväll!

Likes

Comments

Juste jag kom på att jag inte har berättat att på måndag så börjar jag min intensivkurs🙌🏼
Så nu är jag ledig från jobbet fram till 1 december!
Jag har ju skrivit dör jätte länge sen att jag har övningsköra och att jag hade bokat för att jag egentligen skulle tagit körkort i våras. Men så blev det ju inte, utan nu på måndag börjar jag intensivkursen och det beräknas vara klart den 29:e, då jag har uppkörning och skrivning 👏🏼
Så jag hoppas att detta går vägen för mig😊

Likes

Comments

God morgon!

I går efter jobbet så åkte jag och Martin hem till hans föräldrar och badade i deras bubbelpool, det var så avkopplande och mysigt att sitta där i värmen fast att det var -5 ute!
Hade jag fått bestämt så skulle vi basta efter, men Martin tycker inte alls om när det blir för varmt och jag är helt tvärt om!

I dag fick jag upp kl 6 en ledig lördag bara för att tvätta... Det är inte så roligt, önskar att vi hade tvättmaskin istället för att boka tider för tvättstugan. Men jag måste ju få vinterjackorna rena och fräscha. Jag var lite sen med att dra fram vinterkläderna, så när snön väl kom hade jag fortfarande min skinn jacka 🙈

Men nu har jag tvättat klart, så nu ska jag dricka mitt kaffe, duscha och ta det lugnt!

Likes

Comments

Godmorgon

När jag kom hem från jobbet i går kväll så låg dessa rosor och väntade på mig, när han gör sådana små saker blir jag så lycklig i själen. Något så litet men så uppskattat!

I går när vi var och handlade så skulle vi egentligen bara köpa tavelramar och betongspik, men det slutade med att jag även köpte gröna marmors underlägg för glas och sedan en jätte fin "lykta" som vi hängde upp i köket 😊

I dag ska jag jobba 11-18, lite segat att hela dagen försvinner, men jag får lite sovmorgon iallafall 🙌🏼

Likes

Comments

✔️ Frukost
✔️städa
✔️fixa i frådet
Nu ska jag och Martin åka och handla tavelramar och lite annat smått, sedan blir det jobb till kl 22👍🏼

Likes

Comments

I går kväll var jag och Martin upp till minneslunden, det var så fint med alla tända ljus, det är lugnt och harmoniskt!
Man får ett sånt lugn när man får där i från, jag spenderar flera timmar där uppe, och det är samma känsla varje gång jag går sär i från, ett lugn!

Likes

Comments

Söndagsjobb= söndagsmys!
Nu är jag på jobbet och ska få i mig lite frukost inan jag öppnar upp shopen, jag älskar att vara tidig till jobbet så att man kan sitta ner i lugn och ro och mysa till det med lite frulle!

Dem flesta har söndags och måndags ångest, men jag älskar att jobba söndagar och måndagar, det kanske inte är jätte roligt att gå upp kl 6 en söndag, men när man väl är på jobbet så har man hunnit bli pigg och glad, även fast att det är grått och trist ute 😊

Likes

Comments