Hey Babes.
Lige for tiden er jeg en smule stresset og presset, og prøver at holde sammen på mig selv, så jeg ikke ender med at knække eller falde sammen, men det hele skal nok ordne sig og jeg holder hovedet højt og tror på det bedste! Samtidig arbejder jeg på noget spændene til bloggen her i December, og jeg glæder mig til at kunne fortælle jer mere omkring det hele og vise jer de fede ting der kommer til at ske - det virkelig spændene! Men udover det så nyder jeg bare det skønne efterår som er kommet, og elsker at naturen er begyndt at skifte farve og det hele bare er så smukt! Der er virkelig intet som efterår og generelt vinter og kulde, da det hele bare er så smukt og hyggeligt! Jeg glæder mig til vi kommer lidt tættere på December, så man kan begynde at pynte op og finde alle de fine jule ting frem - i love it!

​//Urene kan i finde lige her (de findes i guld og sølv - med sort eller brun læderramme!) //

Men udover at nyde efteråret, har jeg også shoppet lidt inde på ebay og i kan måske huske disse fine ure fra dette indlæg lige her, hvor jeg viste hvad jeg havde bestilt hjem og nu er de endelig kommet! Jeg var begyndt at frygte de ikke ville dukke op, da jeg synes der var gået langtid nu, men det er det man skal huske med Ebay - det kommer ikke så hurtigt som hvis du købte på en normal online side.. Men de er virkelig ventetiden værd og de er seriøst så smukke! Det eneste dårlige jeg har at sige om dem, er at de tikker højt - sådan virkelig højt, men det er ikke noget man tænker over efter noget tid.. Men de er virkelig smukke, og jeg er så tilfreds med dem! Og til sølle 15 kr, så kunne jeg ikke lade hver med at bestille hjem i begge farver..

Men lige nu laver jeg ellers ikke det store andet end at ligge på sofaen og slappe af, inden jeg skal ud og gå en lille aftens tur og så hjem og lave aftensmad! Menuen i dag står på en lækker pastaret, og jeg er spændt på at se det færdige resultat, måske det kommer op på bloggen - hvis det bliver godt? Who knows.. Men jeg håber i også nyder de dejlige efterårsdage og at i har det godt - og tak for alle de søde beskeder til det sidste indlæg og til indlægget omkring Bailey, i er de bedste - tak fordi i læser med!
Kys Nicoline.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Hej Babes!
Nu er weekenden snart ved at være slut, og jeg ved at det også betyder at efterårsferien slutter for jer der har holdt det.. Jeg har for første gang i rigtig langtid haft weekend, hvor jeg faktisk har kunne kalde det weekend! Det lyder virkelig underligt, men jeg holder lige nu sabbatår og har jo altid "fri" hvis man kan sige det sådan, men jeg har faktisk holdt weekend - fordi jeg starter på nyt job i morgen, hvor jeg skal arbejde alle ugens dage - så det har faktisk været weekend for mig! Det er virkelig underligt men samtidig virkelig spændene, og jeg glæder mig til at komme igang på det nye job! Det altid spændene at lærer noget nyt og selvom jeg er lidt nervøs for alt det nye og at skulle møde mine nye kollegaer, så glæder jeg mig også helt vildt! Det ændre ikke noget for bloggen, fordi jeg vil stadig prøve at få et indlæg op hverdag og holde det hele kørernede - det bliver tværtimod lettere, da min nye arbejdsplads ligger tæt på hvor jeg bor, så det kun dejligt!

Men jeg har derfor i dag virkelig holdt søndag, som i virkelig SØNDAG! Jeg har fået handlet ind til den kommende uge (der skal laves madpakke igen, what?!), fået gjort hele lejligheden ren + fået de hyggeligste lys op i vinduet og så har jeg fået bagt boller, som er blevet virkelig lækre! Udover det har jeg bare ligget på min sofa og plejet mig selv lidt, da jeg desværre har haft en del kvalme og smerter i maven, som også gjorde at vi måtte tage tidligere hjem fra byen igår end planlagt, da jeg var virkelig dårlig.. Men jeg har heldigvis fået det bedre, og er klar på en ny og spændene uge i morgen! Men det er virkelig dejligt at have fået nået så meget og at alt er klart til i morgen, hvor mit vækkeur ringer kl 04.30.. Yes vi møder på job kl. 06.00, så det er bare op og igang, men jeg glæder mig!

Så resten af aftenen skal bruges på hygge, hvor jeg lige skal et smut i bad og ellers bare ligge her på sofaen og slappe af, og se film, da tv2 viser 1-2-3 nu, og den har jeg længe gerne ville se, så det er bare fedt de viser den og efter det er det bare på hovedet i seng, så jeg kan blive klar til i morgen! Men jeg håber at i haft en rigtig god ferie og weekend, måske i har lavet noget spændene? Skriv det gerne nede i kommentaren - jeg er nysgerrig!
Rigtig god søndag alle sammen!
Kys Nicoline.

Likes

Comments

Hey Babes.
Det er næsten en uge siden jeg har siddet her ved min pc, og næsten en uge siden den overhovedet har været tændt.. Jeg har faktisk haft indlæg liggende som skulle ud, og haft en masse at fortælle jer, men i mandags skete der noget, som gjorde jeg lukkede ned for alle mine sociale medier.. Min dejlige lille bedsteven og bedre halvdel, måtte jeg desværre sige farvel til, da hans ben var fuldstændig ødelagt.. Bailey kom desværre ud for en ulykke, som gjorde at han måtte have skinne på sit ben, men efter 1 uge, begyndte hans ben at lugte, og da jeg tog akut til dyrlægen i mandags, var det forsent.. Hun for pakket hans ben ud af skinnen, og hele benet er sat til med betændelse og det ligner virkelig ikke et ben.. Der var ingenting der kunne redde ham, og han var i så meget smerte, at intet ville kunne stoppe det.. Det var den sværeste beslutning og jeg har aldrig grædt så meget, som jeg gjorde derinde.. Det hårdt at sige farvel til sin bedsteven, og jeg savner ham hverdag! Jeg græder stadig noglegange, og specielt om aftenen er det hårdt! Han var mit et og alt, og vi havde så mange ting vi skulle, men desværre gik det ikke sådan.. Han vil altid være i mit hjerte og rundt omkring, og jeg vil altid tænke på ham! Min lille Bailey...

Men det er derfor bloggen ikke har været opdateret, fordi jeg har ikke haft kræfter til noget, andet end at ligge hjemme og græde og prøve at komme ovenpå, da det virkelig har været et hårdt tab for mig! Men selvom jeg gerne ville gemme mig forevigt og bare græde konstant, så skal jeg også tilbage til hverdagen, og der er også sket så mange gode ting for mig i denne uge, så livet kommer videre, selvom det hårdt! Jeg har fået et nyt job herinde i Odense, hvilket er et kæmpe plus for mig og skal starte på mandag kl. 06.00, hvilket jeg glæder mig til! Udover det har jeg modtaget en masse lækre pakker jeg glæder mig til at vise jer, og fået nogle spændene samarbejdspartnere! Så selvom det har været en hård uge, så er det de små ting der har fået mig igennem, og så at mine forældre og familie har støttet mig og været der for mig!

Men som sagt er jeg tilbage nu på bloggen og på alle mine andre sociale medier. Det stadig hårdt for mig, men jeg ved det var den rigtige beslutning, og at han er et bedre sted nu og ikke har flere smerter.. Jeg vil altid tænke på ham, og have ham med rundt omkring i mit hjerte, og altid huske vores gode tider.. Jeg håber i stadig er med derude, selvom bloggen og de andre medier har stået stille, og tusind tak for alle de søde beskeder på mit billede på Instagram og alle de søde private beskeder. Jeg har læst dem alle og det varmer at i er her i den hårde tid, så tusind tak! I er de bedste!
Kys Nicoline.

Likes

Comments

// Zero Topping - her / BCAA Cosmopolitan - her / Pink Bodylab drikkedunk - her //

​Hey Babes! 
Lige nu er det jo pink oktober - det handler om støt brysterne, hvilket jeg synes er en virkelig vigtig og god sag at støtte! Jeg kender mange som desværre har været ramt af brystkræft, og som heldigvis er blevet raske igen - men jeg har også hørt fra andre hvor det desværre er gået den modsatte vej.. Det er en forfærdelig sygdom, som vi alle sammen kan blive ramt af, og jeg synes det er virkelig vigtig man støtter op omkring den her sag, og bare giver lidt - det behøver ikke være meget! Jeg plejer fx at købe de søde armbånd, øreringe eller hvad det nu er som støtter den sag, da det er nogle virkelig fine smykker som man sagtens kan bruge i hverdagen, og så det bare rart at vide man bærer noget, som støtter en god sag! Hvis i vil læse mere om hvad i kan gøre for at støtte denne vigtige sag eller hvor i kan indbetale nogle penge - så kan i læse mere om det lige her.. 

Nu hvor det er pink oktober har jeg været inde på en af mine yndlings hjemmesider og fundet nogle pinke ting - som meget gerne måtte blive mine! Jeg har haft en lille pause fra min træning, fordi jeg har været en smule syg og slet ikke haft noget motivation til at træne, men det har virkelig vendt sig! Jeg savner min træning mere end noget andet, og har virkelig fået en masse ny motivation og lyst til at tage ned og træne.. Jeg vil virkelig gerne blive 100% klar til sommer denne gang, da jeg ikke har nogle operationer der kan komme i vejen som sidste år, så nu skal sommer 2017 altså være min sommer! Jeg kan ihvertfald kun sige at motivationen har ikke været højere, og glæder mig så meget til at tage jer med på den nye rejse - fordi nu handler det ikke mere om vægttab , da jeg ikke må blive tyndere - men det handler om at få muskler på og strammet op og jeg glæder mig! Når jeg træner så bruger jeg produkter fra bodylab, da jeg virkelig elsker deres produkter og så har de næsten altid fri fragt og ofte nye produkter og så til en rigtig god pris! Husk at inde hos rabble.dk kan i altid holde øje med de forskellige rabatkoder der skulle komme til bodylab, i kan komme direkte derind, hvis i klikker lige her.. Det er ihvertfald min yndlingsside at købe kosttilskud osv til min træning! 

Så husk pink oktober og støt den gode sag, det skader aldrig at gøre noget som kan hjælpe andre! Men skriv gerne nede i kommentaren, hvis i kunne have lyst til flere trænings indlæg eller generelt sundheds indlæg, fordi så vil jeg gerne lave nogle til jer! Rigtig god lørdag alle sammen! 
Kys Nicoline. 

Likes

Comments

// OGX shampoo her og conditioner her / Erayba sæt her //

Hey Babes!
Nu har jeg fået en del spørgsmål omkring hvilke produkter jeg bruger til mit hår, eftersom flere synes jeg har et sundt og rask hår, og at mine krøller altid sidder så flot.. For det første, tusind tak for det, men det har taget mig rigtig langtid at komme hertil, hvor jeg har fundet nogle produkter der fungere for mit hår og som gør det sundt og rask! Jeg har altid haft et virkelig tykt hår, som altid har skulle have en masse pleje, og mit hår har aldrig rigtig sagt mig så meget - så det fik aldrig nok pleje.. Men her de senere år er jeg begyndt at gå meget mere op i mig selv, min pleje og bestemt også mit hår! Derfor har jeg prøvet en masse produkter efterhånden, hvilket jeg elsker da det altid er sjovt at prøve noget nyt - og på den måde finder man også ud af hvad der fungere for en.. Lige for tiden bruger jeg 2 slags shampooer for mit hår, som jeg svinger mellem og det fungere virkelig godt! Hvis i kunne tænke jer at læse mere om hvilke, så læs med..

OGX - Coconut water.
Jeg var så heldig for nogle uger siden at få denne serie fra OGX tilsendt fra de søde mennesker hos Amaze press, og jeg har virkelig været spændt på at prøve noget fra OGX, da mange har skrevet og snakket om det, rundt omkring! Det er en lidt dyr shampoo og conditioner, men den er virkelig alle pengene værd! Jeg har kun prøvet det få gange, men det gør allerede en masse for mit hår, og specielt hvis man bruger hårolien efter også! Jeg er virkelig forelsket i dette produkt, og ved jeg kommer til at købe det igen når det er brugt op, fordi jeg har aldrig fundet noget som fungere så godt for mit hår, som dette! Det er også virkelig dejligt at olien er en spray olie, da det gør man ikke for så fedtede fingre, og at håret faktisk heller ikke bliver så fedtet, men bare for et flot shine og dufter dejligt af kokus! Jeg er ihvertfald kun positiv over denne her serie!

Erayba - Shampoo og conditioner til krøllet hår.
Det andet sæt jeg har stående i badet, er også noget jeg bruger - dog ikke så ofte som det andet. Det her sæt er nemlig lavet il folk som har krøller, altså en som mig, og det er virkelig noget der sørger for dine krøller kommer frem og holder! Dog bruger jeg det kun hvis jeg ved jeg skal noget om aftenen, som fx et event eller noget og mine krøller skal holde, da det godt kan gøre mit hår lidt tørt og svært at gøre andet med end krøller, så det er kun til hvis mine krøller virkelig skal frem! Men stadig et virkelig lækkert sæt som dufter godt, og som virkelig hjælper dine krøller! Jeg har købt det hos de søde mennesker hos Erayba, og har faktisk en lille rabatkode til jer, så i kan få lidt rabat derinde, hvis i nu skulle have lyst til at købe noget hjem! I får nemlig 15% rabat hvis i bruger koden: Nicoline15... I kan finde alt derinde til alt slags hår, så de er et kig værd!

Men jeg håber det her indlæg kunne hjælpe jer lidt, og kunne give jer et indblik i hvad jeg bruger i badet til mit hår, så mit hår ser ud som det gør! I må meget gerne skrive nede i kommentaren, hvis i kender nogle gode produkter til folk med krøllet hår.. Jeg elsker at prøve nye ting!
Kys Nicoline.

Likes

Comments

// Jakke - Only / Skjorte - Project Uknown / Nederdel - H&M / Strømpebukser - H&M / Sko - Adidas /Taske - Marc Jacobs //

Hej Babes!
Kan vi lige snakke om hvor freaking koldt det er blevet udenfor? Det er jo helt vildt hvor koldt det er blevet, og hvor hurtigt efteråret bare er kommet! Jeg har selvfølgelig glædet mig til det skulle komme, da efterår og vinter en af mine yndlings måneder da jeg synes de er så smukke, men jeg må dog indrømme at jeg lidt savner den varme sol og at man ikke skal rende rundt udenfor og fryse.. Jeg må virkelig snart investere i en vinterjakke, fordi ellers ender det med at jeg dør af kulde, når jeg er ude at gå med Bailey om morgen...

Men jeg tænkte at jeg ville vise jer mit outfit fra i dag, da jeg har taget en lidt speciel trøje på, som jeg virkelig er forelsket i! Det er måske mere en skjorte, og den er altså bare så fin! Faktisk så fin at jeg har købt den i sort også, men til prisen var det virkelig billigt! Trøjen/skjorten er fra mærket project unknown, og jeg har købt den på et lagersalg til sølle 60 kr! Den er virkelig fin med blonderne der er på, men samtidig meget klassisk og så kan man style den på mange måder! Det er faktisk første gang jeg har den på, og tænkte at jeg bare lige ville dele den med jer, fordi den er så fin! Til outfittet skulle min elskede Marc Jacob taske selvfølgelig med, da den bare fungere til alt og så er den min lille baby! Men jeg må indrømme, det var koldt og jeg frøs i dette outfit, men hvad gør man ikke for gode billeder? ;)

Ligenu sidder jeg hjemme ved mine forældre og slapper af foran brændeovnen, inden arbejdet kalder i aften på Circle K! Mine forældre passer nemlig Bailey lige nu, da han har brækket sin fod og derfor ikke kan være alene.. Det en smule hårdt at skulle holde øje med ham konstant, men jeg elsker det lille væsen ubeskriveligt og ville gøre alt for ham!
Men hvad synes i om skjorten og outfittet? Jeg elsker at hører jeres mening!
Kys Nicoline.

Likes

Comments

// Jakke 1 - her / Jakke 2 - Her / Jakke 3 - Her //

Hej Babes!
Undskyld mange gange at det her indlæg først kommer op nu, men jeg har haft en virkelig travl dag hvor jeg har fået nået en masse praktisk og så har jeg været en smut til fødselsdag! Min søde onkel fyldte nemlig 49 år, så hele familien var samlet ude hos ham til noget aftensmad, som stod på det kolde tag selv bord og det var virkelig lækkert! Det altid rart at være sammen med familien, og få snakket lidt og få styr på alt det der sker rundt omkring - nu hvor man ikke bor hjemme mere.. Så det har været en rigtig hyggelig aften, og jeg tror min onkel fik en god start på sine 49 år, det virkede ihvertfald sådan! Samtidig har det også bare været en rigtig god mandag, med en masse gode mails og invitationer, så alle mine mandage måtte gerne starte sådan fremover, fordi så ved man bare det bliver en god uge!

Men nu til noget helt andet vi skal snakke om, nemlig vinterjakker og generelt vinter! Jeg tror ikke vi kan komme udenom at efteråret er kommet, fordi hold nu op hvor det er bare koldt om morgnen og generelt hele tiden! Jeg har for første gang i langtid måtte tænde for varmen i min lejlighed, fordi jeg har frosset og min lille søde hund Bailey har også siddet og rystet.. Det er virkelig blevet koldt, og det er måske på tide man skal overveje at anskaffe sig en vinterjakke. Jeg har fundet disse 3 vinterjakker, som jeg synes ser virkelig dejlige og varme ud, fordi det er præcis det vinterjakker skal være! Selvfølgelig skal de også være kønne og man må gerne se godt ud i dem, men man skal også kunne holde sig varm! Der er virkelig intet værre end at man køber en mega flot vinterjakke for at se godt ud, og så render rundt og fryser.. Jakkerne er fundet på denne fantastiske hjemmeside, som hedder Engelbert Strauss, og som i kan finde lige her.. Det er virkelig en lækker hjemmeside, som har alt man skal bruge til vinteren, skiferie og faktisk også til sit arbejde - hvis man er sygeplejerske, tjener eller noget helt trejde! Så det er virkelig en hjemmeside man burde tjekke ud, hvis man skal kolde steder hen.. 

Jeg håber i også har haft en rigtig god mandag, og at i har fået en god start på ugen! Måske er der også sket noget spændene for jer? Skriv det gerne nede i kommentaren, jeg elsker at hører fra jer og har i læst om min oplevelse med Justin Bieber? Ellers kan i finde det lige her ..Og så skriv selvfølgelig også hvad i synes om jakkerne.. Den røde er ihvertfald min favorit! ;)
Kys Nicoline.

Likes

Comments

//Billederne er taget fra Justin Bieber Danmarks Facebook side//

Hej Babes!

Nu kommer der et lille forsinket indlæg op på bloggen omkring min oplevelse med Justins koncert i Danmark, som faktisk er præcis en uge siden i dag! Det er jo min 3 koncert med Justin her i DK, da jeg også var med til hans koncert i Herning og hans anden koncert i Parken som var hans Believe tour.. Jeg må indrømme jeg synes det har været svært at skulle sidde sig ned og skrive sin mening omkring det, da alle sikkert i forvejen har læst anmeldelserne af koncerten og allerede har et negativt blik på det, da alle har skrevet dårligt om koncerten og at det slet ikke var alle pengene værd.. Men jeg vil stadig gerne dele min mening omkring det, så i også får en mening fra en som har været til nogle af hans andre koncerter.

For det første vil jeg lige sige at han faktisk gik på til tiden for engangsskyld - faktisk hele 10 min før han skulle være gået på, startede showet - og det er altså et kæmpe plus fra min side! Til Believe koncerten i Parken var han 2 timer forsinket, og det var så synd fordi flere begyndte at gå hjem, så at han går på før tid denne gang, er bare et kæmpe win win, og så sluttede koncerten allerede halv 10, så man var ikke sent hjemme, selv hvis man kom fra fyn som jeg gjorde! Samtidig synes jeg han gjorde det godt på scenen, og gav et brag af en fest! Jeg vil dog sige at man måske næste gang, hvis han vil synge playback hele tiden, skulle overveje at give ham en mikrofon på, som hænger på siden af hovedet, så det ligner han noglegange synger med, end at han render rundt med mikrofonen i hånden og slet ikke bare prøver.. Det var måske et minus, men han holdte stadig en fest, og at han sang Cold water & Love yourself med sin guitar var bare magisk! Samtidig kan man jo snart alle hans sange, og det var seriøst magisk at være der og dejligt at opleve ham igen! Jeg vil da gerne tilstå at jeg var ved at fælde en lille tåre under hans sang purpose..

Men alt i alt synes jeg det har været en kanon god koncert - og for første gang i 100 år har jeg stået til en koncert og bare nydt den og sunget med, uden at tage billeder med mobilen eller noget som helst! For det første var min Iphone død, men samtidig så var det faktisk bare rart at stå og synge med og danse, og glemme alt det tekniske for en stund.. Jeg fik ihvertfald en helt anden oplevelse, end hvis jeg skulle tage billeder hele tiden.. Og så vil nogle nok spørge - "Har han så været alle de penge værd du brugte på billetten?".. Hvis du spørg min lillebror eller veninde, så siger de nej, fordi de synes det var træls han sang playback og slet ikke smilede en eneste gang, og jeg kan godt give dem ret, men jeg synes det var pengene værd - fordi bare det at opleve ham live er stort! Dog vil jeg sige, jeg håber han snart tager sig en pause eller noget, fordi han så rigtig træt ud og lignede en som slet ikke have kræfter eller ville det her..  Så jeg vil hellere have han stopper og tager en pause mens legen er god, end det ender helt galt..

Men som sagt en god koncert, og skulle han komme til DK igen om nogle år - så skal jeg da helt klart afsted igen! Han er nok en jeg kommer til at følge resten af mit liv, fordi han er så god og fantastisk som han er!
Nogle af jer som var til koncerten  og hvad synes i om den? Har anmeldelserne ret, eller har i en anden mening også?
Rigtig god søndag alle sammen!
Kys Nicoline.

Likes

Comments

Hej Babes!
Så er jeg endelig tilbage online - og PÅ EGET DOMÆNE! Jeg har seriøst glædet mig så meget til at fortælle jer alle sammen om det, og det er virkelig noget af det største der sker i mit liv! Jeg har længe gået med drømmen om at have mit eget domæne, også fordi det er lettere for jer og firmaer at finde - end at man skal huske at skrive noget bagved.. Det er virkelig så uvirkeligt at det endelig er sket, og jeg har arbejdet på det i så langtid fordi det er noget der tager lidt længere tid, end hvad man måske lige tror.. Men fremover skal i huske at i finder mig på: Nicolinepraus.dk (mere enkelt bliver det ikke!)

Men det er altså på grund af jer dejlige læsere at jeg er noget til hvor jeg er noget, og jeg elsker jer så højt! Det er jeres søde kommentarer, jeres likes osv som gør at jeg vil det her, og som gør at jeg hverdag står op med et smil på mine læber! Jeg ved godt jeg ikke er verdens støreste blogger, men det at jeg bare har jer er nok for mig.. Det at der bare er nogle som vil læse med, gør mig så glad! I er virkelig de bedste læsere i hele verden, og jeg kan ikke takke jer nok! Dog har jeg en stor giveaway på vej til jer, som jeg håber i glæder jer til! Det er virkelig en lækker giveaway, og jeg glæder mig så meget til at fortælle jer mere og vise jer den! Så husk at klikke ind på bloggen meget snart, fordi det bliver virkelig stort!

Udover det har jeg en masse indlæg liggende klar til jer - som jeg glæder mig til at vise jer! For det første skal i læse om min oplevelse med Bieber i København, fordi der er godt nok mange blandede anmeldelser omkring det.. Så har jeg indlæg omkring mine køb i København, Beauty indlæg og meget meget mere! I kan virkelig glæde jer, fordi jeg har arbejdet så højt på at få alt det her til at fungere!

Men igen tusind tak fordi i læser med og gør det her virkeligt for mig! Tusind tak fordi i er de bedste læsere i verden, jeg elsker jer himmel højt! Så af hjertet tak, og så håber jeg i glæder jer til den store giveaway og generelt til at følge med herover nu! Det bliver stort!

Kys Nicoline.

Likes

Comments

// Trøje - her / Støvler - her //
// Kjole - her / Hood Kjole - her //

Hej babes. 
Jeg har haft nogle ret stressende dage med arbejde, læge besøg og mere arbejde.. Jeg brugte hele min mandag on the go, først sygehuset, så min ørelæge og så min egen læge.. Jeg har desværre været en smule syg her de sidste par dage, og det bliver jeg altid på dette tidspunkt hvor vi går fra varmt til koldt - det mega træls, også fordi jeg ikke orker at ligge syg.. Udover det har jeg været på arbejde hele tirsdagen og i dag har jeg været på sygehuset igen og så sammen med min farmor på torvet i Odense og nu hjemme igen.. Men jeg elsker også at have travlt, hvis bare det var noget mere spændene jeg lavede end at rende hos læger og arbejde.. Men jeg glæder mig til weekenden, fordi der skal jeg lave noget mega spændene! Jeg skal nemlig til København hele weekenden i sommerhus med min skønne familie og veninde og om søndagen skal jeg til Bieber koncert, og yes jeg glæder mig! Det bliver så hyggeligt og dejligt, og jeg regner med at vlogge fra weekenden hvis det er noget i har lyst til at se - skriv gerne lige nede i kommentaren hvis det er! 

Men udover at have travlt har jeg også nydt en masse online shopping, fordi det er jo lønnings dag på fredag, og det betyder man har lidt flere penge at gøre godt med, end nu her sidst på måneden! Jeg har klikket lidt rundt inde hos Nelly, som er min yndlings webshop og fundet 4 ting der meget gerne måtte blive mine! Specielt skoene og trøjen måtte gerne komme hjem til mig meget snart, og så er trøjen endda på tilbud, så det er kun et kæmpe bonus! 

Men jeg håber i alle sammen har det godt og nyder at efteråret stille og roligt er begyndt at komme! Jeg sidder bare i min sofa og ser nynne i tvet og putter lidt med Bailey, inden jeg skal ud og lave en sund omgang pizza! Simpel og enkel aftensmad, men det er lige det jeg orker i dag - og så en dejlig varm kop te i aften fra fredsteds the, så kører det bare! 
Men hvad synes i om tøjet og kunne i tænke jer en vlog? Let me know! :) 
Kys Nicoline. 

Likes

Comments