// 1 - her / 2 - her / 3 - her //

Hey Babes!

Som nogle af jer nok har opdaget så kommer vores alle sammens Justin Bieber til Danmark igen nærste år, mere præcis d. 5 juni 2017, og denne gang er det i Århus! Billetsalget startede i dag, og hvad jeg har hørt fra folk var der kamp om dem, så jeg håber at dem der ønskede sig en billet har fået ellers må i se om der er nogle der sælger.. Jeg har fået billet og skal selvfølgelig afsted igen - det vil jeg helst ikke gå glip af! Men noget jeg også har opdaget er at H&M sælger nogle af Justin Biebers trøjer fra hans Purpose kollektion! Det er ikke alle sammen, da der var flere i hans butik over i København, men der er kommet nogle få ind på H&M's hjemmeside, så hvis man ikke fik nogle dengang i KBH, kan man købe nogle af dem derinde! Det er også en god julegave ide hvis man ønsker sig en trøje til den næste koncert, eller bare gerne vil have en trøje med Bieber på! Jeg købte en i København da han havde sin butik, som var en limited edition og er rigtig glad for min - virkelig god kvalitet!

Men jeg tænkte lige jeg ville dele det med jer, hvis der nu var nogle som ikke havde set eller hørt om det! I kan se hele kollektionen på H&M's hjemmeside lige her.. Nogle af jer der fik billet og skal afsted? 
Kys Nicoline.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey sweeties.

Jeg har haft en rigtig dejlig mandag og en rigtig dejlig start på en ny uge! Jeg har været et smut forbi Århus i dag til et spændene møde, som jeg var virkelig nervøs for - men som gik rigtig godt, og jeg glæder mig til at vise og fortælle jer mere omkring det! Mødet var omkring min blog og dens fremtid, så det var virkelig spændene og et mega fedt møde, som har fået mit humør helt i top resten af dagen, hvis ikke ugen... Det skader ikke man noglegange satser og drømmer højt, da ting faktisk godt kan gå i opfyldelse.. Men glæd jer!

Lige nu sidder jeg bare herhjemme og nyder en dejlig varm kop kaffe og lidt hjemmebag, inden jeg skal have gjort klar til noget aftensmad og have gjort klar til i morgen, hvor arbejdet kalder igen!

Men det har været en fantastisk start på ugen med et fantastisk møde, og i kan godt glæde jer, det bliver vildt! Tusind tak fordi i læser med, jeg var aldrig nået så langt, hvis det ikke var for jer!
Kys Nicoline.

Likes

Comments

Hey Sweeties!

Så blev det den 2 advent, og jeg skal lige love for at tiden flyver afsted! Jeg er næsten lige kommet hjem fra arbejde, så min 2 advent har ikke stået på noget spændene - andet end at pakke en masse julegaver ind for kunder, men det er nu også lidt hyggeligt! Men nu hvor det er den anden advent kommer der også en ny giveaway på bloggen, men før den - så skal vi da lige have fundet en vinder af den første! Først vil jeg lige sige tusind tak til alle jer som deltog, det varmer altid mit hjerte - og det betyder virkelig mere end i tror! I er virkelige de bedste læsere i verden, men lad os finde en vinder - så vi kan komme igang med den næste!

Vinderen af et Iphone 7 cover + et net, er:
Camilla!

Så stort tillykke til dig Camilla, jeg skynder mig at sende en mail til dig, så jeg kan få din adresse osv.. Men nu til det i kan vinde denne uge, og måske har i allerede luret det lidt via billederne - men det er en kalender! I kan nemlig vinde denne flotte kalender fra Artboxone, som indeholder en masse søde og virkelig gode citater - så man hver måned for et nyt citat at leve efter! Og så er den samtidig virkelig sød, og man kan gemme billederne bagefter, hvis man skulle få lyst.. Jeg har selv en der minder om, og jeg er utrolig glad for min - så jeg håber også i synes det er en fed ting i kan vinde!

Det eneste i skal gøre, for at være med i konkurrencen er:

- Like min facebookside til bloggen, som i kan finde lige her..
- Like Artboxones facebookside, som i kan finde lige her..
- Skriv en kommentar her til indlægget, hvor i skriver hvor i ville hænge kalenderen henne hvis den blev jeres + jeres email, så jeg kan kontakte vinderen!

Jeg trækker vinderen på næste søndag, hvor den næset giveaway vil blive sat igang, så jeg håber i har lyst til at være med - det jo altid dejligt med en lille gave til sig selv her i December, og igen stort tillykke til Camilla!

Jeg håber i alle sammen har haft en god 2 søndag i advent, og nyder december som bare flyver afsted! I morgen skal jeg noget mega spændene i Århus, som omhandler min blog og jeg glæder mig til at fortælle jer meget mere om det! Jeg overvejer at lave en vlog over i morgen, men ved det ikke helt i nu.. hvad synes i? Men har i lavet noget spændene i dag, eller har det bare været en helt normal søndag for jer?

Kys Nicoline.

Likes

Comments

Hey sweeties.

Som nogle af jer kunne se for en lille uges tid siden delte jeg et billede på instagram (nicolinepraus) og på min snapchat (nicoboo) omkring nogle sunde muffins som jeg havde bagt - og de blev virkelig gode! Opskriften fandt jeg hos søde Cecilie Stenfeldt, som blogger lige her, men jeg lavede den lidt om.. Mange af jer har efterspurgt en opskrift på dem, og da jeg bagte dem igen i dag, tænkte jeg i skulle have den! Udover at jeg har lavet opskriften om, har jeg også pyntet dem med små søde snefnug, som jeg synes gjorde dem lidt mere julede! De søde små snefnugs kan købes i Søsterne grene til sølle 5 kr, de virkelig fine!

Opskriften på de sunde og lækre muffins kommer lige her:

  • 3,5 deciliter havregryn.
  • 2,5 deciliter mælk.
  • En teske kanel - men du kan også bruge vaniljepulver (det smager ligeså godt!)
  • En teske bagepulver.
  • En banan og et æble.
  • Lidt hakket mørk chokolade (jeg brugte det fra Easis, som er sukkerfrit! - find det her)

Det første du skal gøre er at mose bananen, derefter skralde æblet og skære det i små tern, og så ellers blande det hele i en stor skål og lige piske det! Derefter skal det bare i ovnen i 20 min på 225 grader. Jeg giver dem altid lidt ekstra, kun fordi jeg ikke kan finde ud af min lille ovn - men hold øje med dem, da det jo er forskelligt fra ovn til ovn hvordan de varmer!

Det er verdens letteste opskrift til nogle virkelig sunde og lækre muffins! Jeg har lige bagt nogle nye i dag, så jeg har lidt hygge til Frost som kommer på Kanal 5 kl. 20.30, som jeg selvfølgelig skal se! Elsker den film så højt, da den bare er den sødeste film nogensinde - så resten af aftenen skal bruges her på sofaen, inden arbejdet kalder i morgen, men det er nu også bare hyggeligt!
Hvis i skulle få lyst til at prøve at bage de sunde muffins, så del dem da gerne på instagram og brug hashtagget #nicolinesmuffins - det ville varme mit hjerte, og så kan jeg også se dem!
Kys Nicoline.

Likes

Comments

Hey Sweeties.

Nu er der gået 2 dage siden jeg har opdateret bloggen - og tænkte i lige havde brug for en update, så i er med i hvad der lige sker i mit liv for tiden! Jeg har en smule travlt, og prøver virkelig at følge med selvom det kan være svært - men jeg nyder også at have travlt, og det dejligt at være igang hele tiden! Jeg har brugt rigtig meget af min tid på mit nye arbejde ved Samsøe & Samsøe, så det skyldes også lidt at her har været så stille, da jeg har arbejdet hverdag - nogle dage flere timer end andre.. Problemet er bare at jeg ligge alle mine kræfter i mit arbejde hos dem og ofte er jeg fuldstændig smadret når jeg kommer hjem om aftenen, og faktisk går på hovedet i seng.. Men jeg elsker mit arbejde, så det kun rart! Udover arbejdet har jeg også været til et evnet med nogle af de andre søde Odense bloggers, da Mash åbner her i Odense! Det var en virkelig hyggelig eftermiddag, som stod på smagsprøver (så lækkert mad!) og en masse vin eller champagne, og det var så hyggeligt! Bestemt ikke sidste gang jeg kommer hos Mash, det er stensikkert - og så var det dejligt at se nogle af de søde bloggere igen, de piger er så skønne! Det sidste der er sket, som faktisk er sket i dag, er at jeg har fået billetter til Justin Bieber! Yes han kommer jo til Danmark næste år til Juni og selvfølgelig skal jeg ind og se ham igen.. Det er så min 4 koncert med ham, men han er så dejlig og hans musik er så god - så jeg kunne ikke sige nej! Det er sammen med min skønne veninde Camilla fra gymnasiet, og jeg glæder mig allerede!

Så det var en lille update fra mine sidste par dage, som ikke har været stille - men fuld af aftaler og ting jeg skulle! Husk forresten at det er på søndag jeg finder en vinder af min giveaway, så skynd jer at deltag hvis i ikke gør det i nu - i kan finde den lige her..
Men har i lavet noget spændene de sidste par dage, og er der måske nogle af jer som skal til Bieber koncerten? :)
Kys Nicoline.

Likes

Comments

//Skjorte - her / Bodystocking - her / Bomber jakke - her //

// Velour kjole - her / Off shoulder Kjole - her / Hvid jakke - her //

Hey Sweeties.

Som nogle af jer måske ved og har kunne læse om lige her, så har jeg jo fået arbejde ved Samsøe & Samsøe, som jeg virkelig elsker men som også gør at jeg går iblandt en masse lækkert tøj hverdag, hvor jeg finder en masse fine ting! Samsøe & Samsøe laver virkelig det lækreste tøj, og for hele tiden nye varer, så jeg har fundet nogle af mine favoritter, som jeg gerne vil vise jer! Min helt store favorit for tiden, og en kjole jeg har kigget så meget på når jeg arbejder i butikken, er den blå velour kjole, som jeg tænker ville være så perfekt til nytår! Velour er jo virkelig ind i år, og den kjole er seriøs så smuk og jeg ender sikkert også med at købe den, da jeg virkelig synes den er fin! Den hvide bomber jakke er også bare så smuk og virkelig fin, og så har jeg aldrig haft en hvid jakke før, men overvejer at anskaffe mig en til samlingen - fordi ja jeg har mange jakker, men man kan da aldrig få nok? eller.. Og det sidste jeg virkelig crusher på er bodystockingen på billedet, da den bare er så fin og en bodystocking kan virkelig pifte ens outfit op! Jeg har kun en eller 2 bodystockinger i mit skab og kunne godt overveje at købe flere, da de er så fine til et par bukser eller indeunder en jakke eller top! Elsker dem!

Det var lige et lidt anerledes indlæg, men jeg tænkte det var lidt inspirerende - og stod det til mig, så skulle jeg da eje alt fra Samsøe & Samsøe, men det rækker min økonomi ikke lige til, men man kan da altid drømme, ikke? Jeg skal faktisk på arbejde senere i dag, dog kun i 2 timer - men det er bedre end ingenting og jeg glæder mig da også, og har også en masse vagter resten af ugen - så det bare dejligt!

Men hvad synes i om indlægget og tøjet? Er der noget af det i synes der er fedt eller?
Kys Nicoline.

Likes

Comments

Hey Sweeties.

Som i måske kunne se på min instagram i lørdags, så var jeg på tur i Tyskland med min skønne familie, da vi skulle ned og besøge et designer outlet! Jeg har jo været i et designer outlet før i Italien (læs mere om det her) men denne gang skulle vi så besøge det i Neumünster, hvor det er samme koncept og samme ejere, men der var nogle butikker, som de ikke havde i Italien! Det var mega hyggeligt, og jeg fik også gjort mig nogle gode køb - både i Tiger Of Sweden og Esprite.. Udover at få shoppet lidt i designer outlettet, tog vi senere til Flensborg for at besøge deres julemarked, som var mega hyggeligt og virkelig besøgt af mange mennesker! Inden vi tog til Fleggard for at handle, fik vi lige lidt at spise i Flensborg, og så var det videre.. Det var en rigtig hyggelig tur, og jeg vil helt klart anbefalde at man tager til Neumünster og besøger deres outlet, hvis man gerne vil gøre sig nogle vilde designer fund! Det er ihvertfald ikke sidste gang jeg er der - det er helt sikkert!

Nogle af jer som har besøgt designer outlettet i Neumünster eller nogle af de andre - og hvad synes i om dem?
Kys Nicoline.

Likes

Comments

Hey Sweeties!

Glædelig første søndag i advent! Jeg har seriøst glædet mig så længe til denne dag, da det betyder vi er rigtig tæt på jul + fordi jeg jo har arbejdet på noget hemmeligt, som endelig kan komme ud - da det hele starter nu! Jeg har nemlig i samarbejde med Artboxone fået mulighed for at give jer en ting hver søndag i advent, så i simpelthen kan vinde en ting fra dem hos mig, alle søndage frem til jul! Det er forskelligt fra søndag til søndag hvilken ting det er, men det er alt sammen noget virkelig lækkert, og som jeg er sikker på alle kan bruge! Jeg er virkelig glad for den mulighed jeg har fået, og at jeg så kan glæde jer alle dage frem til jul - ihvertfald søndagene! Den første giveaway starter jo som sagt i dag, og det i kan vinde i dag er (også vist på billederne):

Et cover til en iPhone 7.
Net med et foto af London.

Det er 2 virkelig fede ting, og begge i en rigtig god kvalitet! Jeg har jo selv 2 covers fra Artboxone, og er utrolig glade for mine - så jeg er så glad for at jeg også kan give jer et!
Det eneste i skal gøre, for at være med i konkurrencen er:

- Like min facebookside til bloggen, som i kan finde lige her..
- Like Artboxones facebookside, som i kan finde lige her..
- Skriv en kommentar her til indlægget, hvor i skriver hvad i elsker ved julen + jeres email, så jeg kan kontakte vinderen!

Jeg trækker vinderen på næste søndag, hvor den næset giveaway vil siddes igang, så jeg håber i har lyst til at være med - det jo altid dejligt med en lille gave til sig selv her i December!

Men jeg håber i har haft en god første søndag i advent indtil videre, jeg har selv fået pyntet hele min lejlighed op og sidder nu bare i sofaen og slapper lidt af, inden jeg skal hjem til mine forældre og spise, da min far laver lækker steg i dag! Men jeg håber som sagt i har lyst til at være med, og kig forbi bloggen i morgen, hvor jeg fortæller om min dag i Tyskland igår - som nogle af jer måske så på min instagram!
Rigtig god søndag alle sammen!
Kys Nicoline.

Likes

Comments

Hey Sweeties.

Jeg beklager der ikke kom et indlæg op igår, men jeg var på arbejde fra 09.45 - 19.15 og derefter ude at spise med alle mine nye søde kollegaer, og var først hjemme kl 22.00 om aften, så jeg havde slet ikke tid igår og havde slet ikke min pc tændt.. Men det var en mega god aften, og jeg er så glad for alle mine nye kollegaer og at have fået muligheden for at arbejde i Samsøe & Samsøe, det mega hyggeligt og fedt! Så det var en kanon god onsdag igår, og jeg gik træt men glad i seng..

Men som nogle af jer kunne se for en lille uges tid siden, fik jeg lavet negle - mere præcis gelnegle, som er en speciel neglelak der bliver lagt på ens negle, som så skulle holde i 3 uger.. Jeg fik det lavet over hos Hairways, som ligger over i Bilka her i Odense, og det var det sødeste personale, men allerede 3 dage efter begyndte 3 negle at knække.. Jeg ringede derover og fik dem så lavet, men allerede dagen efter begyndte de andre fingre, og jeg måtte så i tirsdags pille alt af, da det så forfærdeligt ud, og synet der ventede mig under neglelakken var ikke det kønneste.. Jeg har altid haft stærke, flotte negle - men nu er de fuldstændig ødelagte.. Mange af dem er flækket, mange af dem skaller og så er de alle sammen så sindssyg svage - de knækker over ingenting.. Det gør mig sindssyg ked af at jeg bliver lovet det holder 3 uger, men allerede efter 4 dage bare er ødelagt og det gør mig endnu mere ked af det at mine negle er fuldstændig ødelagte nu.. Jeg skal igang med en masse pleje for mine negle som olie osv, og så kan jeg håbe de engang bliver stærke og flotte igen.. Jeg er ked af jeg brugte mine sidste lommepenge, på noget som ikke har holdt - og det har specielt været hårdt for mig at undvære de penge jeg brugte, fordi jeg i forvejen ikke har så mange penge.. Men jeg vil ihvertfald ikke anbefale Hairways i Bilka, hvis man skal have lavet negle.. Jeg er ihvertfald rigtig skuffet og er så ked af hvordan det hele er endt ud med mine negle, så det er bare et råd herfra, hvis man overvejer det..

Så det var et lille surt opstød fra mig, men jeg er virkelig ked af hvordan mine negle er lige nu - så jeg ville bare lige sige det videre - hvis i overvejer det.. Men er der nogle af jer der måske kender andre gode steder her i Odense, hvor man kan få lavet negle som VIRKELIG holder? Skriv det gerne i kommentaren!
Kys Nicoline.

Likes

Comments

// Magnolie Cover (med flip - som beskytter skærmen også) - her //

Hey sweeties.

I dag vil jeg gerne fortælle jer om 2 af mine covers, som jeg bruger til min iphone 6 plus, da de har været meget efterspurgte, eftersom i har set dem på snapchat (nicoboo) og instagram (nicolinepraus).. Coverne er også virkelig fine, og kan købes igennem Artboxone - som er en hjemmeside, der sælger alt fra covers til plakater til puder og meget mere! Jeg er i ihvertfald virkelig glad for mine 2 covers derfra, og så er de i de lækreste kvaliteter og prisen er helt fair! Samtidig er forsendelsen virkelig hurtig, og du har dine ting inden for få dage! Jeg kunne desværre kun finde det ene cover på deres hjemmeside, men hvis man er interessert i det andet i pink, kan det købes her.. Det er ihvertfald nogle fine covers og jeg elsker virkelig mine - og så har de også et kæmpe udvalg derinde, så der er ingen undskyldning for ikke lige at klikke forbi deres hjemmeside.. Desuden skal i holde godt øje med bloggen på søndag og generelt i December måned, da der kommer spændene ting op, som i måske kan vinde fra Artboxone.. Det kan i læse mere om på bloggen snart ;)

Men jeg håber i alle sammen har en rigtig god tirsdag, og nyder vejret som har været ganske fint i dag! Jeg havde faktisk en del ting jeg skulle i dag, men da min aftale blev aflyst i morges, har jeg haft en rigtig stille dag, som har stået på en masse praktiske ting herhjemme og om lidt vil jeg smutte i køkkenet, og bage nogle sunde muffins.. Hvis de er gode - lover jeg de kommer her op på bloggen!
Men hvad synes i om mine fine covers? Nogle i selv kunne finde på at købe og kender i til hjemmesiden?
Kys Nicoline.

//Produkterne er en gave fra Artboxone - men er 100% min egen mening.

Likes

Comments