Header

Sunday - Coffee 

Hej alle!

Så blev det søndag og i morgen starter den travle hverdag igen.. Øv, man gider næsten ikke tænke på det vel? Jeg bruger ofte min søndag under dynen med en god film, for at lade op til ugens strabadser, men i dag har vejret bare været så fantastisk, at jeg ikke kunne unde mig selv at blive under dynen. Så den stod på oprydning og hygge i haven. Jeg vil gerne præsenterer jer for min absolutte sommerfavorit her i år, Nespresso icecoffee! Der er intet bedre, også er det bare så nemt. Et par isterninger fra fryseren, en kapsel icecoffee, og en smule kold mælk, så har du den lækreste hjemmelavet icecoffee. Kapslerne har jeg købt i Nespressos pop up-butik i rosengårdencenteret i Odense, men den fås helt sikkert også i de andre Nespresso butikker rundt omkring. Go For It!

Jeg håber i nyder jeres søndag. Tak fordi i læste med, og fortsæt dejlig dag. KnusLikes

Comments

Bali Was Amazing


Hej og velkommen til min blog!

Mit navn er Nicoline Pedersen, jeg er 18 år gammel og har en særlig passion for fashion. Jeg har kastet mig ud i at blogge om min travle og skøre hverdag, så følg med hvis det lyster. Jeg vil begynde med min fantastiske tur til Bali, som jeg netop lige er hjemvendt fra. Min kære svigerfamilie var så søde, at invitere mig med på denne oplevelsesrige rejse som jeg er så taknemmelig for. Sammen med min kære kæreste og svigerfamilie fløj vi til Bali i slutningen af juni måned. Vi landede med flyveren i Kuta, hvor vi havde vores første dage på smukke Bali. Frugter, drinks og hvide sandstrande here we come... Bølgerne i havet var så vilde! vi lejede et surfboard så vi kunne udfordrer bølgerne i havet. Desvære er min balance bare ikke så stabil, så jeg lod de andre kæmpe med det, mens jeg lå og påbegyndte mit projekt "få en tan" :P

Det var lidt kort om mig og begyndelsen af min ferie til Bali. Jeg håber i synes det var interessant, og at i har lyst til at følge med i mit næste opslag. Tak fordi i læste med.

Kærligst hilsen Nicoline


Likes

Comments