Et hurtigt smut til Paris i autocamper

Det var den hyggeligste tur! Mine to brødre, min far, papmor og jeg tog til paris i påskeferien 2017. Vi var ude og spise på de dejlige restauranter, opleve den romantiske by, også fik jeg købt min første rigtige designer taske!!

Er den ikke fin? Jeg havde længe overvejet, om jeg nu skulle købe en designer taske fra Gucci og om hvilken det i så fald skulle være. Jeg er så glad for, at det blev en klassisk model i sort, som jeg nemt kan style. 

Et kort lille indlæg om et dejligt minde. Nu kan jeg kun se frem til den kommende efterårsferie, hvor rejsen går til et nyt men gensidigt sted.

Hav en dejlig dag, knus

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Inspiration til efteråret 

Hej alle, her er lidt inspiration til den kommende vintergarderobe, som vi jo så småt skal til at indfinde os med.. Jeg synes at disse items var så fine! Håber indlægget falder i god jord. Hav en fortsat god mandag aften, knus herfra


Likes

Comments

Sunday - Coffee 

Hej alle!

Så blev det søndag og i morgen starter den travle hverdag igen.. Øv, man gider næsten ikke tænke på det vel? Jeg bruger ofte min søndag under dynen med en god film, for at lade op til ugens strabadser, men i dag har vejret bare været så fantastisk, at jeg ikke kunne unde mig selv at blive under dynen. Så den stod på oprydning og hygge i haven. Jeg vil gerne præsenterer jer for min absolutte sommerfavorit her i år, Nespresso icecoffee! Der er intet bedre, også er det bare så nemt. Et par isterninger fra fryseren, en kapsel icecoffee, og en smule kold mælk, så har du den lækreste hjemmelavet icecoffee. Kapslerne har jeg købt i Nespressos pop up-butik i rosengårdencenteret i Odense, men den fås helt sikkert også i de andre Nespresso butikker rundt omkring. Go For It!

Jeg håber i nyder jeres søndag. Tak fordi i læste med, og fortsæt dejlig dag. KnusLikes

Comments

Bali Was Amazing


Hej og velkommen til min blog!

Mit navn er Nicoline Pedersen, jeg er 18 år gammel og har en særlig passion for fashion. Jeg har kastet mig ud i at blogge om min travle og skøre hverdag, så følg med hvis det lyster. Jeg vil begynde med min fantastiske tur til Bali, som jeg netop lige er hjemvendt fra. Min kære svigerfamilie var så søde, at invitere mig med på denne oplevelsesrige rejse som jeg er så taknemmelig for. Sammen med min kære kæreste og svigerfamilie fløj vi til Bali i slutningen af juni måned. Vi landede med flyveren i Kuta, hvor vi havde vores første dage på smukke Bali. Frugter, drinks og hvide sandstrande here we come... Bølgerne i havet var så vilde! vi lejede et surfboard så vi kunne udfordrer bølgerne i havet. Desvære er min balance bare ikke så stabil, så jeg lod de andre kæmpe med det, mens jeg lå og påbegyndte mit projekt "få en tan" :P

Det var lidt kort om mig og begyndelsen af min ferie til Bali. Jeg håber i synes det var interessant, og at i har lyst til at følge med i mit næste opslag. Tak fordi i læste med.

Kærligst hilsen Nicoline


Likes

Comments