Halløj!

Nu har jeg igen prøvet at være lidt kreativ.. For jeg har været i genbrug igen, for at finde lidt ting 👍🏼

Det er to af de ting jeg har fundet.

Billederammen har jeg valgt at male en grå farve, og den firkantet ting der var i rammen er blevet grøn med lidt effekter.. Jeg tænker at jeg muligvis vil farve rammen sort eller hvid i stedet, for blev ikke helt tilfreds.

Den lille krukke ting har jeg dyppet i vand med neglelak, det var mere besværligt end hvad jeg lige regnede med.. Men synes da at det blev okay.

Så fandt jeg også en lille "krukke" i skabet, som faktisk er min mors, men altså, mon ikke det går ;-)
Den prøvede jeg også at dyppe ned i det vand, og den kom til at se sådan ud.

Det var det, lige nu.. 

Jeg vil selvfølgelig snart få lavet et indlæg med de andre ting som jeg har fået lavet ;-)

Håber i selv kom på lidt kreativt i kunne lave.. Jeg har altid 1000 ideer, men har ikke helt tiden til det, desværre. 

Det var alt for nu :-) 

- Nicoline

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Halløjsa!

Jeg har lige været i den lokale genbrug, og fundet mig en vase og to andre ting som jeg faktisk ikke ved hvad hedder..

Men jeg tog derind fordi jeg ville finde nogle glas jeg kunne male på og måske sætte i kælderen, så det også kunne blive lidt hyggeligt dernede. Men fandt desværre ikke det helt vilde.

Men men men, jeg købte mig denne vase som jeg regner med, at der skulle males og pyntes, tror det bliver noget med blomster evt.

De andre to ting, synes jeg er så fine som de er, og har egentlig ikke lyst til at gøre noget ved dem... i hvert fald ikke endnu :-)

Men jeg ved det ikke helt endnu, har i nogle forslag, så skriv endelig en kommentar.

Jeg skal selvfølgelig nok vise før og efter billeder med det der bliver lavet, men lige nu vil jeg sætte mig i sofaen og slappe af.. Det er godt nok tiltrængt!

- Nicoline

Likes

Comments

Halløj halløj

Jeg synes lige at jeg vill vise hvor kreativ jeg egentlig kan være, eller jeg bliver i hvert fald bedre og bedre, heh.

Men, på min skole der laver vi sten.. Ja, vi sidder og tegner på sten, men det er faktisk skide hyggeligt!

Det er vidst næsten alle de sten jeg har lavet, de er ikke alle lige pæne.. Men nu er jeg heller ikke den mest kreative.

- Nicoline

Likes

Comments

Halløj!

Så er weekenden ovre, eller lige om lidt i hvert fald, hehe.. De næste 3 uger skal jeg i praktik i Trend House. Det glæder jeg mig til, puha så slipper jeg da lidt for skole.. Det er spændende og se hvad jeg kommer til at lave, og se hvor meget jeg egentlig får lov til, det er jo forskelligt.

Men men, lidt om min weekend. Jeg har været sammen med min rigtig gode veninde, jeg fik givet hende et par fif til hvordan hendes make-up skulle lægges, osv. Efter det kørte min veninde, J og jeg til Skjern, for at se om der skete noget, evt. træf.. Vi mødes med et vennepar og tog et smut på Rakkeren og fik en enkelt, efter det kørte min kæreste og jeg hjem, hentede min anden veninde, tog en drive-in på mcD, så hjem og se gysser. Det var den fredag.

Lørdag skulle vi tideligt op (dvs. næsten ingen søvn!), for vi skulle til fødselsdag hos J's familie, det var nu meget hyggeligt, men også hårdt! Vi havde jo ikke fået søvn. Jeg fik mig en morfar, indtil min storebror kom forbi med hans kæreste.. De havde en dejlig nyhed!!! Men om aften tog min veninde og jeg spontant til Herning i Bilka, jeg skulle ha' hårfarve og hun skulle have noget make-up :-). Billeder af min nye hårfarve kommer senere, den er dog kun blevet lidt lyser. Købte også en pink hårfarve, da jeg godt kunne tænke mig lidt i mine spidser, men ved det ikke, J synes bestemt ikke om det :-D, men hvad synes i?? Skriv gerne en kommentar.


- Nicoline

Likes

Comments

Halløjsa!

Så er vi igang igen, hvor dejligt.. De sidste par er der faktisk ikke sket det helt vilde, kedeligt..

Men i weekenden skal jeg på camping igen, og hold nu fast hvor jeg glæder mig.. Jeg synes virkelig at det er så hyggeligt, afslappende og man har ikke alt muligt at skulle tænke på, altså som skal gøres derhjemme.. Det værste er godt nok at jeg skal undvære mine to små prinsesser, mine to små katte!! Men det skal jo nok gå alt sammen.

Det her var et kort indlæg, har nemlig ikke lige så meget at vise eller fortælle lige pt. Men regner med at der snart skal ske ting og sager, så jeg rigtig kan komme igang. Det ville i hvert fald være fedt! ;-)

Det var alt for nu..

Nicoline​

Likes

Comments


Halløj derude!

Jeg hedder Nicoline og jeg er 20 år gammel.. Jeg bor sammen med min kæreste og mine to små prinsesser (mine katte). 

  • Jeg har valgt at lave en blog, da det interesser mig rigtig meget, jeg har haft en før som jeg ikke kom så langt med igen.
  • Min blog kommer til at handle om mode, make-up, mit liv / min verden og en masse andet spændende..
  • Jeg er stadig ret ny her, så hvis i har forslag til indlæg, så kommenter endelig.

Det var alt for nu, glæd jer til en masse spændende indlæg når jeg kommer ordentlig i gang :-)

- Nicoline

Likes

Comments