Header

Heej igeen!

I søndags, den 26. marts 2017, blev jeg døbt. Hahaha det er så underligt at skrive. Men ja, jeg var ikke blevet døbt som baby så det blev gjort nu, da det jo er et krav så at man kan blive konfirmeret. Jeg blev døbt i Budolfi kirke eller 'Aalborg domkirke' sammen med to babyer (hvilket gjorde det hele 1000 gange mere underligt hahaha)

Men ca. en uge før min dåb havde jeg været til et møde med hende præsten som døbte mig, og hun fortalte mig sådan hvad jeg skulle sige og gøre. Når man bliver døbt skal man have mindst 2 'fadere' eller 'gudforældre' hvilket blev 2 af mine 3 søstre, hahaha, så de er sådan set mine gudmødre nu ja..

Dem af min familie som bor her i omegnen kom og så mig blive døbt. Det ville ikke give nogen mening hvis min familie der bor i København, skulle til at tage hjem halvanden måned før min konfirmation for at se mig blive døbt.

Men nogle af mine dejlige veninder kom også og så mig blive døbt, og de sagde at jeg så virkelig underlig ud da jeg skulle bøje mig ned over døbefonden... hmmmm.

Det jeg skulle gøre var at jeg skulle gå op til døbefonden, og der spurgte præsten så hvad mit navn var og så skulle jeg sige ja til en masse ting. Bagefter det skulle jeg så have vand i håret og da jeg så havde fået det, tørrede præsten mit hår med et minihåndklæde, hahah det var så sjovt, for jeg var slet ikke klar på at få det håndklæde i hovedet da jeg rettede mig op! Bagefter det gik jeg hen til min plads med min far, mor og to søstre. Derefter var dåben egentlig overstået hahha.

Efter hele gudstjenesten var ovre og jeg var blevet døbt gik min familie og jeg over på en café, der ligger lige vedsiden af Budolfi, og så spiste vi brunch og fejrede mig. Jeg havde ikke regnet med at få gaver da det hele var lidt underligt og anderledes, men alligevel fik jeg et par gaver af min farmor, mor og søster som jeg er SÅ glad for!

Efter vi havde spist skulle min far hjælpe en af hans venner med at flytte så jeg tog hjem til min mor sammen med hende om min søster og papfar, og så hyggede vi bare derhjemme.


Det var en super grineren oplevelse og anderledes men SÅ sjovt at prøve!


xo


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Heeyheeeey,

I dag har jeg en SUPER fed nyhed! På min instagram, LIGE NU, har du muligheden for at vinde en Jane Kønig halskæde. Jeg har indgået et samarbejde med Jane Kønig og de har været så søde at give mig denne mulighed, nemlig at en af jer kan vinde deres smukke LoveTag-halskæde med et fint kors-vedhæng med en diamant!

Jeg synes den her halskæde er helt vildt smuk og den vil være PERFEKT til en konfirmation! Jeg ved ihvertfald at jeg kommer til at have min på dertil.

Hvis du kunne tænke dig at vinde sådan en halskæde, så smut over på min Instagram-profil @nicolinehyttel og deltag! Vinderen bliver fundet torsdag den 23. Marts!


HELD OG LYKKE❤️


xxxxx

Likes

Comments

Heeeey igeen!

I dag vil jeg vise jer hvordan jeg lavede min invitation til min konfirmation. Den her idé kan sagtens bruges til et andet event end en konfirmation som fx. et bryllup eller en fødselsdag.

Mit tema til min konfirmation er 'Polaroid-billeder' da jeg synes det en utrolig nice måde at samle en masse minder på, og derfor skal mine invitationer selvfølgelig også være polaroidbilleder. I forvejen havde jeg ikke særlig mange polaroidbilleder, så derfor bestilte jeg nogle billeder igennem www.sticky9.com som så fremkaldte dem som polaroidbilleder.

BTW så har jeg faktisk en rabatkode til jer, hvis i kunne tænke jer at lave de her invitationer, eller bare have nogle dejlige minder fremkaldt. Hvis i bruger denne rabatkode får i 15% rabat på jeres første ordre:

FRIEND1E49G

Da jeg modtog mine billeder havde jeg allerede købt noget hvidt karton, limstift og en tynd sort og guld tusch. Jeg målte længden og bredden på et af billederne (husk at gange den nederste side med 2 så du kan lave det til en 'bog') Derefter tegnede jeg så 13 af de mål ind på det hvide karton, da jeg skulle lave 13 invitationer. Da jeg havde klippet alle de 13 stykker karton ud, skrev jeg bare indeni invitationen omkring tid og sted og hvornår de senest skulle svare:)

Da jeg havde gjort det fandt jeg, i det her tilfælde et billede af mig og min mor, da invitationen var til hende, og så limede jeg invitationen fast på bagsiden af billedet.

Jeg elsker hvor personlige de her invitationer er blevet. Et forskelligt billede til hver eneste invitation. Jeg glæder mig utrolig meget til min konfirmation, og der skal selvfølgelig også komme flere posts op omkring den:)


xo

Likes

Comments

Heeeey,

I tirsdags, den 14. februar, kørte jeg til Aarhus med min mor, fordi jeg skulle gå model til et konfirmationsevent. Det var en super fed oplevelse og derfor vil jeg rigtig gerne dele den med jer.

Tilbage i 2016 så jeg at Vi Unge ledte efter en pige, til at være på forsiden af deres konfirmationsblad. Jeg tænkte 'hvorfor ik?' og sendte en ansøgning afsted via mail. Efter 2 uger havde jeg stadig ikke fået svar, hvilket betød de ikke havde valgt mig.

Men her i starten af det nye år fik jeg en mail fra dem. De skrev og spurgte om jeg havde lyst til at gå model til de her 2 konfirmationsevents i Aarhus, som de holdte i samarbejde med Magasin. De skrev at jeg skulle gå i et modeshow med youtuber Astrid Olsen og en anden Vi Unge-læser. Jeg svarede selfølgelig ja, og så utrolig meget frem til det.

Da dagen endelig kom, kørte min mor og jeg afsted mod Aarhus ved 08.30 tiden. Vi skulle være i Magasin senest 10.30.

Da vi ankommer i Magasin og finder der hvor eventet skulle holdes, blev jeg taget ind til fittings. Det var en af Magasins 'Personlige shopper' der havde fundet de 3 sæt tøj jeg skulle have på. Efter fittings skulle jeg have lagt makeup. Det var en makeupartist fra MAC som hedder @massimo.m_m der lagde min makeup. Han var mega flink og imødekommende! Jeg har aldrig fået lagt fullface makeup før, så det var rigtig sjovt at prøve. Efter det fik jeg sat hår af en hårstylist fra GHD.

Efter jeg var blevet stylet og var kommet i det første outfit, ventede jeg bare på at showet begyndte. Da det var min tur til at gå ud på catwalken var jeg liiiiiidt nervøs, men det gik hurtigt væk og så nød jeg det bare. Da jeg var færdig skulle jeg skynde mig at skifte til outfit 2. Det var lidt stressende, men det gik. Efter jeg havde gået med outfit 3 var showet færdigt. Nu skulle jeg bare gå ud i et af tøjsættene, og gå og snakke lidt hist og her.

Da hele eventet var slut havde jeg 1 time før det næste startede. Derfor tog jeg, sammen med min mor og søster, ud og spiste på Joe & The juice. Da jeg kom tilbage skulle jeg have lidt touch-up på makeup og hår, og så i outfit 1 igen. Derefter gentog vi bare hele showet.

Det var en mega fed oplevelse og jeg er så taknemmelig for at Vi Unge gav mig denne her mulighed.


Once in a lifetime experience!!


xo

Likes

Comments

Hmmm, tænker jeg skal have en måde at starte hvert fremtidige post på. Et go-to ville være 'Hey bloggen' men jeg ved det sgu ikke... Det kan nok godt gå:)

Hey bloggen,

Mit navn er Nicoline, jeg er 14 år gammel og bor i Aalborg. Hahah det er lidt underligt det her, skal nok lige vende mig til det. Først vil jeg lige sige at jeg sikkert kommer til at skrive 'talesprog' som min dansklærer vil kalde det, da jeg tænker det er mere personligt (og så er jeg heller ikke særlig god til det andet hahah)

Hvorfor har jeg så valgt at starte en blog?

Jo, det har jeg simpelthen fordi jeg har fulgt et par bloggere over længere tid og synes egentligt bare det er en super fed platform. Jeg elsker at tage billeder og dele ud af min hverdag, og derfor ville jeg prøve det her af. Jeg har forsøgt mig med youtube, men jeg følte jeg brugte utrolig meget tid på det, i forhold til hvor mange der så med. Har været på youtube siden 2009. Begyndte dog først i ca. 2012 at ligge mere seriøse videoer op. Jeg synes bare ikke at det har gået den rigtige vej siden jeg begyndte med det, og derfor har jeg tænkt mig at se hvordan det går med at blogge.

Lidt om mig,

Jeg har 5 søskende som bor lidt rundt omkring i Danmark. Har en søster i Aalborg, en anden søster i Aarhus og to brødre og en søster i København. Min søster i Aalborg har 2 dejlige børn, en dreng og en pige, hvilket så resulterer i at jeg er moster wuuuuuup. I skal nok komme mere ind på mine søskende senere hen. Jeg skal konfirmeres i år, den 14. Maj hvilket jeg glæder mig totalt meget til. (laver et post om det om liiiidt tid)

Jeg går ikke til nogen sport eller noget i min fritid, jeg kan bare godt lide at hænge ud med mine frieeeeends og bare have den bedste tid som teenager.


Min blog kommer nok til at handle om hvad en almindelig 14-årig teenagepige render rundt og laver. Jeg vil komme ind på noget tøj og mode da jeg går meget op i det, men også bare de ting som jeg går og laver.

Følg med, så må vi se hvad der kommer til at ske:)


xo


Likes

Comments