Hej igen fantastiske mennesker!

I dette indlæg vil jeg fortælle lidt om, hvordan det er at være frivillig arbejder på et plejehjem!

Jeg har altid været en pige med et mood på, jeg har altså aldrig været helt inderligt glad. Men det at hjælpe andre mennesker, og gøre dem glade, det har altid(!!) glædet mig. Så efter noget tid, med en masse personlige ting jeg skulle se til, bestemte jeg mig for at søge som frivillig på et plejehjem. Jeg var til en samtale med lederen, som oveni købet var skide sød og rar. vi hyggesnakkede lidt, om hvornår jeg kunne komme, og hvad jeg havde tænkt mig at lave. Vi aftalte at jeg skulle komme hver onsdag og gå tur med de ældre mennsker, også var der engang imellem spillecafe om torsdagen, og det er noget jeg også skal være med til.

Jeg har kun været der én gang, men det var super hyggeligt, og alle mennesker var super glade. Vi sad få voksne rundt om et bord, med 5-6 ældre mennesker. Vi spille 31, og selvom de dårlig nok kunne høre, hvad man sagde, var de i meget godt humør!

Jeg får ikke nogle penge for det, og hvis de tilbyder mig penge, vil jeg heller ikke tage i mod det. Jeg mener ikke, at jeg skal have penge, for at gøre andre mennesker i bedre humør - så jeg gør det helt frivilligt.

Jeg kunne også godt tænke mig, at tage til Haiti og bygge bygninger osv, for også at gøre dem glade!

Massere af kærlighed herfra <333

Email: nicole.johnson6715@gmailcom
Snapchat: nicolinedudie
Facebook: Nicoline Dudie Johnsson

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hej alle sammen.

Da det er mit første indlæg, vil jeg bare gerne sige velkommen. Her på bloggen, vil jeg gerne fortælle en masse om mig, og om mit liv.

Til at starte med, vil jeg gerne fortælle lidt om hvem jeg er.

Jeg er 16 år gammel og jeg har lige fået sommerferie!!! Jeg færdiggjorde min 9'ende klasse på Vinderød privatskole, som ligger i Vinderød(en by tæt på Frederiksværk), Jeg går utrolig meget op i ærlighed og loyalitet.Jeg har en fantastisk kæreste, Mads, og nogle meget dejlige mennesker omkring mig. Jeg er en meget livsglad pige, som bestemt viser sin kærlighed til andre mennesker, og jeg kan godt være lidt for hurtig, til at sige sine meninger.

Jeg arbejder frivilligt på et plejehjem, hvor jeg spiller kort med de ældre mennesker, og jeg går ture med dem. ud over det, skal jeg "til at gøre klar" til min 10'ende, som jeg tager på HUC til næste år.

Knus fra miiiiiggg<33

Email: nicole.johnson6715@gmail.com
snapchat: nicolinedudie
Facebook: Nicoline Dudie Johnsson

Likes

Comments