Header

Endnu en uge er gået & Marts er næsten slut (hvad sker der??) Solen er så småt ved at komme frem fra sit vinterhi, og det er så rart!

I denne uge har jeg nydt nedenstående sange, liiiiidt mere end de andre - især med solens stråler i ansigtet, så synes jeg de skaber en rar forårs følelse.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

I mandags besøgte min kæreste og jeg en ny cafe i Roskilde, den hedder Restart og servere lækker salat, lækre sandwiches (er jeg ret sikker på, salaten var i hvert fald rigtig god!) også kan deres milkshakes virkelig også anbefales!
Det var super hyggeligt, at slutte en travl dag af med lækkert mad & drikkelse.

Likes

Comments

sneaks

(Klik på billedet & få links til de lækre sneaks)

Jeg elsker sneakers & det er nærmest det eneste jeg går i, hele året rundt. Jeg synes de er vildt nemme og style ift. Støvler, det har jeg nemlig altid haft svært ved hehe.
Overstående sneakers er nogle, som jeg slet ikke ville have noget i mod at eje! Jeg tror desværre bare, at de må forblive i drømmende..

Likes

Comments

Contains affiliate links

Strik H&M // Sneakers New Balance // Bukser H&M // Jakke Mango // Solbriller Monki

I dag har jeg bare været herhjemme, sammen med min søde kæreste (som også har været så sød og hjælpe mig med at tage billeder) vi har bare slappet max af hele dagen, så derfor har dagens outfit ikke været det vildeste :)
Den fine strik trøje købte jeg i går, og jeg er allerede super glad for den!

Jeg håber I alle får en rigtig god weekend!

Likes

Comments