Header

Det er efterhånden ved at være langt tid siden, at jeg sidst loggede ind på bloggen..
Jeg har ikke fået afsluttet mine Indonesien indlæg, men jeg synes egentlig også det er lidt for sent at færdiggøre.
Og det er ærgerligt. Ærgerligt at man satte sig for noget, som man ikke fuldførte. Men sådan er det nogengange. For sagen er den, at tiden løber fra mig. I den forstand, at der sker så mange nye ting, og ændringer i mit liv, som gør, at bloggen har været på standby - og nok også vil gøre det i noget tid endnu.
For som det ser ud lige nu, er mængden af ting jeg kan overskue i mit enorme kliché gymnasieelevs-liv lig nul - og det er vel egentlig også okay, at det nogengange er sådan.

Men jeg ville bare lige sige, at jeg ikke har glemt bloggen og tit tænker på den. For jeg nyder nu engang at skrive. Men jeg vil gerne lave noget ordenligt & gennemtænkt, istedet for at klaske et indlæg op hver anden dag, hvor I ikke kan mærke mig.

Jeg håber I forstår, og jeg håber I stadig vil følge med, når jeg engang for tiden igen.

Fortsat god aften, til vi ses igen.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

De sidste par dage har jeg tilbragt i Sommerhus med min kærestes familie. Det er altid dejligt lige at få slappet max af i sommerhus, med gåture ved stranden, grillmad & et spil "cards against humanity".

Min sommerferie slutter først på torsdag, så jeg prøver at nyde den sidste tid til fulde, før 2g står for døren.

Likes

Comments

Udover at spise lækker mad i København, som I kan læse mere om her , fik jeg også et par fine ting med hjem derfra.
Blandt andet overstående t-shirts, fra henholdsvis Envii & Monki. De fine armbånd lavede jeg i mit lille 'værksted' hos min faster, som jeg har snakket lidt om her .
Jeg er helt vild med farverne på både de to t-shirts, men også armbåndene, og jeg glæder mig meget til at få det hele brugt!

Likes

Comments