Fra mandag til lørdag i denne efterårsferie tilbragte jeg min tid i Rom.
Det var første gang jeg var i Rom og egentlig også Italien i det hele taget. Det var en super god tur, fyldt med massere gluten og kaffe.
Jeg har lavet en lille video med små klip fra hver dag (dog ikke fra torsdag & fredag, da jeg ikke medbragte mit kamera de dage)
Jeg håber I derude også har haft en god ferie :)

Knus, Nicoline

Likes

Comments

Som de fleste andre er jeg også hoppet på SKAM bølgen, og lad mig bare sige det lige ud - JEG ELSKER DET! Jeg så de to første sæsoner på en weekend og var helt ked af, at det allerede var overstået. Heldigvis er sæson 3 blevet skudt i gang og jeg glæder mig allerede til at se mere. Jeg tror det der fanger de fleste ved denne serie er, at man kan relatere til de problemer, hovedpersonerne bliver udsat for (ikke at man nødvendigvis er stødt på samme problemer). Udover det, så har skaberne bag serien også gjort brug af fiktive instagrams, som bare giver serien en helt anden dimension.
- Også snakker de norsk, hvilket jeg personligt er blevet helt vildt med, hahaha.

Jeg kan kun anbefale alle der ikke startet på den, at begynde med det samme!

Du kan finde episoderne & ekstra materiale her
(& hvis du som jeg, godt kan have lidt svært ved at forstå, hvad nogle ord betyder, er der en SKAM-ordbog her)
Knus, Nicoline

Likes

Comments

Fall coats

Efteråret er lige så stille ved at melde sin ankomst, det betyder også at sommerjakkerne skal ind i skabet og de kraftigere jakker kommer frem fra sit vinterhi. Jeg er selv på udkig efter en ny efterårs/vinter jakke og ovenstående jakker er klart nogle gode bud på hvad jeg kigger efter. 
Dog har jeg ikke ligefrem højden på min side og derfor kan det godt være lidt svært, hvis man vil have fat i en længere jakke, uden at ligne en druknet mus.. 

Knus, Nicoline

Likes

Comments


Og som jeg lige havde skrevet, at jeg var klar med en masse indlæg, begyndte jeg i Gymnasiet...
Min nye hverdag som gymnasieelev (studerende?) betyder lige pt. at jeg har en masse at se til
både socialt og fagligt, derfor har tiden ikke lige været der til at blogge, desværre!

Men som sagt er jeg nu startet i gymnasiet og det er jeg blevet rigtig glad for, i hvert fald indtil videre. Jeg er rigtig glad for min klasse og håber på at kunne blive i den, efter grundforløbet er slut!
Starten på gymnasiet var faktisk ret overvældende for mig. Jeg må indrømme, at jeg faktisk havde brug for en morfar, hver dag i den første uge.. Hahahaha

Man bliver simpelhen fyldt med en masse nye indtryk og udover det, så skal man jo også igang med at skabe nye relationer til en hel masse mennesker og ej forglemme, at man er den lille putte der farer forvirret rundt, fordi man ikke kan finde sit lokale! (det bliver vel bedre med tiden)

Jeg tror ikke der er så meget mere at sige, end at jeg håber på snart at have tiden til bloggen igen snarest.. Så til næste gang håber jeg I derude (hvis der stadig er nogle) har det godt!

Knus, Nicoline

Likes

Comments

Bloggen har stået ret stille hele sidste uge, men jeg nu igen klar med et par indlæg til jer! :)
I min anden sidste uge af sommerferien (...) var jeg på mini 'ferie' hos min Faster.
​På ferien spiste vi bla. nogle steder som jeg vil anbefale jer derude i dag!

Café Taxa
Ligger i området af Nørrebro, hvor min faster og jeg færdes mest. Det er ikke første gang vi spist her, og i hvert fald heller ikke den sidste! Cafe Taxa laver den lækreste Mynte Lemonade og har efter min mening, de bedste pomfritter med Basilikum mayonnaise i hele byen.
Udover det laver de også en rigtig god Cannelloni!

Isværket
Den lille isbiks ligger på Stenfansgade tæt på Riccos og de lokale Øko supermarked.
De servere Hansens flødeis i en masse forskellige smags varianter (Hansens kokos is bla. en af dem og er efter min mening, den bedste til dato) udover is servere de også kaffe, og her laver de også en super lækker Iskaffe.

Greasy Spoon
Her laver de super lækre burgere og deres pomfritter er også ret gode, jeg var i hvert fald propfyldt, da vi forlod stedet! :)
På Greasy Spoon laver de også nogle vildt lækre milkshakes, som virkelig giver en de helt rigtige "American Diner" vibes.

Knus, Nicoline

Likes

Comments

Jeg var en tur i en kæmpe loppemarkedsbutik (er det overhoved et ord?) da jeg var i Ringkøbing, hvor jeg faldt over denne t-shirt.
​Jeg synes den var ret sjov og besluttede, at den skulle med mig hjem. Den kostede bare 30 kr. Og det kunne jeg ikke sige nej til. 
​Udover det, fandt jeg denne fine blå stribede skjorte på gå gaden i Ringkøbing, til bare 75 kr. på udsalg. Jeg har længe ledt efter den "perfekte" skjorte, for da jeg ikke er særlig høj, kan det godt være noget af en udfordring. 

Knus, Nicoline

Likes

Comments

Udover instagram & gadebilledet, får jeg meget af min inspiration fra tumblr.
Tumblr er for mig et sted, hvor jeg deler billeder og tekster, jeg på den ene eller anden måde finder inspirerende. (Her i sommerferien er der bla. også vildt mange "ferie" billeder, som jeg ville ønske jeg selv havde taget.. haha)

I kan finde min tumblr her & I må meget gerne (hvis I har en tumblr) give mig et link, så jeg kan tjekke dem ud!

Knus, Nicoline

Likes

Comments

For nogle uger siden, var jeg så heldig at vinde denne Halskæde fra Jane Kønig.
Jeg valgte at få den i forgyldt sølv & med tagget "N" - Anker vedhænget fulgte med i præmien.
Jeg har allerede halskæden i oxideret sølv, men det er rigtig dejligt, at kunne skifte imellem de to, eftersom jeg ikke altid er i humør til sølv. :)​​
Ha' en god dag!
​​
Knus, Nicoline

Likes

Comments

Jeg elsker at læse en god bog, især når vejret er som det er lige nu. Jeg har dog ikke haft særlig meget tid til sådan noget, i alt dette eksamens forberedelse, som jeg har haft de sidste par måneder. Men nu er det sommerferie, hvilket betyder massere af tid!

Bøgerne ovenover, er bøger som jeg allerede har læst, og gerne vil tippe videre til jer derude, som evt. mangler en god bog :)

"How to be Parisian"
af Anne Berest, Audrey Diwan, Caroline de Maigret & Sophia Mas

Handler om, hvordan man er en rigtig Pariser (som navnet så fint siger - no shit sherlock) bogen er fyldt med en masse gode råd & jeg synes egentlig at man kan bruge dem - også selvom man ikke stræber efter at være en rigtig Pariser ;)

"Looking for Alaska"

af John Green
Handler om  Miles Halter, som forlader sit hjem i Florida for at gå på kostskole. På kostskolen møder han en pige ved navn Alaska, som han bliver forelsket i.
(Saxo beskriver det langt bedre end mig, haha)
I hvert fald læste jeg bogen på ingen tid, fordi jeg blev draget ind i universet vi møder. Bogen er vildt spændende og fyldt med følelser, man kan relatere til.

​"I morgen er det slut"
 
af Christiane F 
Handler om (på det tidspunkt, bogen er skrevet) om 13-årige Christiane fra Berlin, som er ude i et stofmisbrug. Bogen er skrevet i dagbogs form, og det er nok det, jeg aller bedst kan lide ved den. Man lever sig nemlig meget ind i, hvordan hun har det & de tanker hun gør sig. 

Bogen satte i hvert fald nogle tanker i gang hos mig!

I må også meget gerne komme med bog anbefalinger, hvis I har nogle!


Knus, Nicoline

Likes

Comments