Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej & velkommen.

Du har nu klikket dig ind på min blog. Det her med at starte en blog har jeg overvejet længe, faktisk et par år efterhånden, og jeg er nu kommet frem til den konklusion, at nu var det nu, jeg skulle prøve det. Så ja. Hej

I min hverdag går jeg i 8 klasse, på en hel normal folkeskole i vestjylland. (hvilket forresten er ret kedeligt.) Jeg vil selv sige jeg er en glad pige, som elsker at hygge sig med veninderne og vennerne, i vores dejlige by. Jeg ELSKER at være på de sociale medier, & jeg bruger flere timer på dem, i løbet af min hverdag.

Jeg elsker selv blogs, de er så nede på jorden. Elsker det med man bare kan hygge sig med at læse om andres hverdag, og råd med en kop te eller kakao i hånden. Jeg synes det er så hyggelig, og det er en af de steder hvor jeg finder min ro.

Som det ser ud lige nu, så vil jeg helst bruge min blog når jeg lige har noget på hjerte, og lige føler for at skrive et opslag. Det betyder dog ikke at mine oplæg herinde vil blive kedelige eller uforberedte, overhovedet.

Men ja, følg med og se hvordan det udvikler sig. Jeg glæder mig i hvert fald til at se hvad denne 'bloggerverden' bringer og bærer mig hen.

Kys N

Likes

Comments