Efter en hel del plugg i lördags så åkte jag hem till min syster för att sova över.
Vi åkte till affären för att köpa lördagsgodis. Syster min gjorde hemmagjord pizza medan jag lekte med Leah. Efter att barnen sedan hade tagit ett bad så satte vi oss i soffan och tittade på frost.
När frost var slut tyckte vi att det var sovdags för Leah så vi borstade hennes tänder osv men eftersom Leah absolut inte skulle sova så fick vi sätta oss vid soffan och ha Therese Lindgren maraton till hon somnade (inklusive mig..).
Dagen därpå gjorde vi inte så mycket förutom att titta på barnens pappa när han spelade fotboll. Runt 5 åkte jag hem igen och då väntade en hel del pluggande och så kallade söndags ångesten kom fram.

Just nu när jag skriver detta är det tisdag kväll och jag är såå glad över att snart halva veckan har gått. Denna vecka är full proppad av prov och uppgifter som jag måste plugga till/göra klar hemma. Vilket även är extra svårt när man inte har tillgång till wifi.. Aja det kanske kommer upp ett inlägg i helgen så ni får veta ifall jag överlevde eller inte. En jävla förkylning börjar också komma mot mig lite smått, usch. (Notera att jag faktiskt sitter och tittar på serie fast jag egentligen behövde plugga? Skyll dig själv)

Kram. N

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments