Svar ja. Eller typ i alla fall. Jag har inte skrivit ett inlägg sedan slutet av augusti och på lördag är det redan oktober. Tiden flyger iväg. Jag kommer hem runt fem-sex varje dag, gymnasiet fortsätter att leverera många prov och uppgifter som tar all min tid när jag väl kommer hem.

Jag vill blogga och vill fotografera på fritiden, eftersom det är det som jag tycker är kul men jag vill ju också lägga de timmarna på mina skoluppgifter så att jag når det betyget som jag vill ha. Från och med idag har jag bestämt att jag bara ska ta mig tiden att skriva här när jag verkligen har lust att göra det eller när det händer något roligt/sorgligt i mitt liv som jag vill minnas eller något som jag bara vill dela med mig av. Det vill säga att det förmodligen inte kommer upp så många inlägg fram över, kanske några då och då med veckors mellanrum. Jag känner att jag redan har tappat i snitt alla mina läsare så det spelar inte så stor roll på den fronten. Men ifall du gillar att läsa mina inlägg så tipsar jag dig att bara ta dig tid att titta in här någon gång i månaden, annars kommer du slösa bort många minuter i ditt liv haha.

Det kommer förmodligen upp några inlägg i helgen eller nästa vecka beroende på när jag har tid att skriva. För idag ska jag på konsert, imorgon ska jag åka på kryssning och på lördag ska jag sova över hos min syster. Men mellan alla dessa roliga saker så ska jag även plugga inför alla prov och göra klar uppgifter som vi har nästa vecka. Håll tummarna för att jag upptaxerar er, för nu känner jag verkligen att jag har saknat detta!

Kram. N

Här har vi en bild från när jag var i Åre och fjällvandrade för några veckor sedan. Det var så otroligt vackert och jag har hundratals fina bilder därifrån. Denna bild är oredigerad och det är något i den som gör att jag inte kan sluta titta men jag vet inte vad.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments