Första skoldagen efter sportlovet är nu avklarad vilket är otroligt skönt! Jag var nästan påväg att inte gå upp imorse men tillslut släpade jag mig upp och gick till skolan, måste säga att det var ganska skönt att komma tillbaka till alla kompisar fast jag egentligen föredrar att ligga och sova hela dagarna haha.
Just nu sitter jag i soffan och kollar på Sofias änglar med en skål full av frukt vilket får bli min kvällsmat då jag är alldeles för lat och inte orkar göra någon riktig mat hehe.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dålig kvalité eftersom den har skickats från olika appar osv. (Bättre kvalité på min Instagram)

Likes

Comments

Jag har endast en dag kvar på sportlovet och har haft en underbaaar vecka!
I söndags åkte min familj och Moa upp till Vemdalen för att spendera 5 dagar där, vi hade det super roligt och mysigt. Vi åkte skidor de två första dagarna men den sista dagen hyrde jag en snowboard för att testa lite. Det var första gången men det gick ändå väldigt bra efter att jag ramlat ca 50 gånger haha. (mest eftersom jag hade kollat alla möjliga youtube videos och fått massa tips)
Dagarna gick väldigt snabbt och innan vi hann blinka så var vi tillbaka hemma i Uppland. De senaste dagarna har jag inte gjort någonting alls, bara sovit och tagit det lugnt. Ikväll kommer Moa och Marre hit för att filma ett projekt till Spanskan så vi kommer laga mat och mysa! Det blev ett riktigt lyckat lov!

Likes

Comments

Jag vet inte riktigt när jag skrev här sist men jag tror att de var under den där veckan när jag var sjuk? Så typ två veckor sedan alltså. Tiden går så jäkla fort och jag tänker på att jag borde uppdatera åt er hela tiden men det blir aldrig av. Det har inte hänt så jätte mycket heller, jag gick i skolan som vanligt veckan efter och allt har rullat på. Så jag har inte direkt haft någonting att skriva om men nu har jag fått lite idéer och eftersom det börjar bli både varmare och ljusare så har mitt fotointresse blivit större igen!
Denna vecka har jag haft sportlov och det kommer snart ett inlägg om vad jag har haft för mig denna vecka. Kram!

Likes

Comments

Måste be om ursäkt för mitt hemskt dåliga bloggande. Förra veckan hade vi två prov som var betygsavgörande och flera uppgifter som helst skulle bli klara. Dessutom så var det på tiden att skicka in min gymnasieansökan.
Så jag hade lite fullt upp samtidigt som jag var väldigt trött och behövde ta det lugnt.
Efter den stressiga veckan så vaknade jag även mitt i natten till söndag med 39 graders feber, ont i kroppen osv osv. Jag drabbades helt enkelt av influensan och har haft 40 grader feber, det är nog den största anledningen till varför jag varit så osocial. Jag kunde knappt hålla ögonen öppna och just nu känns det som att jag aldrig kommer bli frisk..

Jag, Moa & Marre fick biljetter till shawn mendes i måndags! Detta året är verkligen det bästa ändå!

Likes

Comments