Nu har jag nyss kommit hem från skolan, vad ska man säga det var en helt vanlig seg måndag. Jag älskar känslan när man väl kommer hem på en måndag och kan göra vad man vill och då i mitt fall ligga och lata mig hela kvällen.

I helgen när vi hade gått färdigt marknaden så åkte vi in till Enköping och åt mat på ChopChop (sjukt gott !!) eftersom vi inte hade ätit något på hela dagen, underbar måltid som gjorde att jag slutade tänka på fasanen vi krockade med på motorvägen, usch så hemskt. Efter att vi hade ätit klart gick jag och mamma in på elgiganten som ligger nästan bredvid för jag ville kolla på ett tangentbord skal till min Ipad, jag hittade ett vitt som var väldigt fint och som man bara kopplar med bluetooth och sedan använder vilket var jätte smidigt. Det blev 399 kr och jag är väldigt nöjd över skalet.  


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I helgen åkte jag,mamma,pappa och lilla Leah till en marknad utanför Enköping som var väldigt stor och hade en lång väg att gå med olika stånd på båda sidorna men det var oftast lika dana stånd om och om igen, vilket var lite tråkigt. Jag gick mest bara och kollade lite men hittade inget jätte nödvändigt förutom två sparbössor för 10 kronor styck, vilket är rätt bra att ha när jag samlar många mynt och sedlar genom att sälja saker. Men dom orkar jag inte visa bild på, det är ju ändå inte så speciellt kul att se heller. 

Ni får njuta efter en höstig bild på min lilla fulsöta hund Penny som inte alls ville kolla in i kameran. 


Likes

Comments

Kolla vad som kom till postlådan tidigare i veckan, hur söta är inte dessa små Converse? Jag köpte dessa från nordsport.se till min systerdotter och är helnöjd, de såg precis ut som väntat och det blev rätt storlek och allt. Detta par är storleken 21, det var ganska svårt att hitta äkta rosa Converse i den lilla storlek men som tur hade nordsport 21 som minsta storlek. Frakten gick oväntat snabbt och smidigt. Är jätte nöjd helt enkelt. 

Likes

Comments

Nu har jag bestämt mig för att börja blogga igen, men på en ny bloggportal med en helt ny blogg som inte har något att göra med den gamla. Det här är en helt vanlig blogg med vanliga inlägg, men lite då och då kommer jag skriva om min kommande språkresa så hälften av bloggen handlar om resor också.

Såhär i första inlägget så tänker jag skriva lite om mig själv, Jag heter Nicolina och är en helt vanlig men samtidigt väldigt annorlunda tjej på 14 år. Jag försöker just nu ta mig igenom 8:an med min galna klass, och mina fem bästa underbara vänner. Ett stort intresse är att fotografera vilket jag gör väldigt mycket när det finns fina saker i närheten. Jag hatar att sminka mig och hålla på med sånt men jag älskar kläder, inte så att jag alltid går i finaste kläderna och shoppar varje dag då jag faktiskt älskar att ha myskläder och får även panik varje morgon över att min garderob är tom. Men när man väl har massor av kläder är det super skoj att hålla på och fixa olika outfits. Jag är galen i kändis killar, alla "magcon boys" som nu inte längre kan kallas magcon boys och 5 seconds of summer är mina helt klart favoriterna.

Tror det var allt viktigt, hoppas du fortsätter läser min blogg, kram


Likes

Comments