Hejsan!
Jag måste bara informera snabbt om att jag varit sjuk idag och inte kunnat skriva ett "stort" blogginlägg, men jag hoppas att det inte förändrat något.

Hejdå!❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Idag är det onsdag, som betyder slöjd! Slöjden är bland det roligaste jag vet, men!... Jag har en sak gällande träd & metall slöjden... Jag är rädd för sågar! Varför? Jo sörru, i tredje klass höll vi nämligen på att såga fina små saker som fåglar och annat. Men när jag skulle hjälpa en kompis att såga av en bit la jag tummen lite fel, så rätt som det var så stod jag där med en såg i tummen! Jag fattade det inte först, men sen sprang jag till badrummet och sköljde tummen men blodet bara forsade och jag var så rädd så jag tog 2000 papper (överdriver ;D) och lindade runt tummen. Men några andra i klassen hade hämtat skolsköterskan och så fick jag vara där till vi åkte till akuten och sydde!

Fyra stygn blev det! Bland det värsta som har hänt mig. Det var så obehagligt så jag vill inte ens tänka på det! Men nu har jag inte tid att skriva mer så hoppas ni tyckte att detta var kul eller spännande eller what ever!

Hejdå! :)

Likes

Comments

​Hejsan på er!

Idag tänkte jag visa min ''outfit'' som jag hade. Den gröna tröjan är ifrån Kapphal men jag har haft den så pass länge så jag tror inte att den sälj längre. Kjolen är svart och kommer ifrån H&M och strumpbycorna är och därifrån. 

Jag hade en väldigt simpel klädstil och det var inga accessoarer eller något sånt. Men jag hoppas att ni gillade den ändå! :)

Imorgon är det tisdag och då ska jag ha slöjd. Jag går på textilslöjd och vi håller på med korsstygn. Ganska långsamt och tråkigt men det blir väldigt fint!

​Dubbelhoppningen

​Jag hade dubbel lektion i hoppning eftersom att jag avbokat en annan gång och det var så kul! Det bästa var nog att jag fick ha min favorithäst Robin, och han är så fin i hoppning! Första lektionen tränade vi mer på galopp direkt efter hindret och även på vägen. Andra lektionen så hoppade vi utan stigbyglar och tyglar. Sen i slutet av sista lektionen travade vi och då bestämde jag mig för att rida lätt utan stigbyglar. Det är jobbigt men bra och kul. ;)

Nästa lektion är på lördag och då ska vi ha dressyr! Det är kul beroende på vad vi gör, men jag brukar alltid tycka det är kul med hästar fast när jag fryser så brukar det inte bli så bra...

​Övrigt

Har ni sett något nytt? Jag har gjort en ny header och en ny profilbild! Det är blivit så mycket bättre nu och jag börjar äntligen förstå hur man gör designen och så. Jag tycker att det har blivit snyggare och så ser det proffsigt ut!

På tal om ridningen så ska min mormor och morfar komma och titta på och det händer inte så ofta! (De bor i en annan stad som ligger 2 timmar bort) Sen efter det ska vi också fira min födelsedag som var då för två veckor sedan men det är för att fler från släkten också kommer. 

Men det var allt för det här inlägget så hoppas ni gillade det så ses vi!

Hejdå! <3

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Nu är det tisdag vilket betyder ännu en av de tråkiga skoldagarna!
Idag ska vi ha en timme och tjugo minuters SO och sen har vi bara vanliga lektioner men det är inte vad inlägget ska handla om utan jag ska svara på några hästfrågor!
Så let's get in to it!

1. Hur länge har du ridit?

Jag har ridit i ca. 7 månader men rider i femte. "säsongen"

2. Vad är ditt mål inom ridsporten?

Först och främst är det ju att skaffa egen häst, men också att ha kul och lära mig nya saker. Och tävla förstås!

3. Första hästkärleken?

Det måste vara Berry! Det var min farbrors fästmös häst som tyvärr var tvungen att avlivas på grund av ryggsmärtor (tror jag). Men just nu är min kärlek helt klart den första jag red på ridskolan: Robin Hood!

4. Vad är ditt så kallade "motto"?

Ja, det måste vara som Nellie Berntsson: Vinna eller Försvinna & Kan jag så kan Du, kan Du så kan Jag!

5. Vad tycker du är roligast inom ridning?

Det är nog hoppning! Det är bara så kul och så härligt att flyga genom luften (försöker leka poetisk).

Detta var några frågor som jag nu har svarat på. Såklart finns det många fler frågor som jag kommer att svara på senare, men nu får det räcka för det här inlägget!
Jag hoppas att det var kul att läsa och så ses vi senare!

Hejdå! ❤️

Likes

Comments

Hejsan på er!
Idag är det söndag vilket betyder sista dagen på helgen! Usch vad tråkigt, men nu så ska jag gå och lägga mig, klockan är ju trots allt över tio. Sen imorgon är det skola och... Ja, inte så mycket mer..
Men igår (lördags) så hade jag dubbellektion i hoppning och det var sååååå underbart!
Jag längtar så mycket till nästa lektion!

Nu gjorde jag bara ett inlägg för att jag inte har lagt ut några inlägg på 2 dagar tror jag att det var så, japp!
Men jag skrivet imorgon så vi ses då, hejdå!

Likes

Comments

Hejsan!

Idag är dagen då vi ska ha dissektion! Jag vill inte! Det kommer kännas så obehagligt.

Idag är det ju torsdag vilket också betyder glosor i engelska + att det är längsta, jobbigaste dagen.
När jag kommer hem ska jag först mata mina hästar på SSO, sen ska jag göra matteläxan.

Övrigt

Nu blir det snack om spelet Star Stable Online! Igår (onsdag) köpte jag en ny häst som jag döpte till WinterPrince. Det är en Nordsvensk ljusbrun häst med ljus man. Den är urgullig och redan min favorit!
Efter jag har gjort matten ska jag slänga mig tillbaka till spelet och träna den, nu är den bara i level 1.

Min egna gubbe heter Nina och jag har haft den i två år tror jag. Jag är i level 14 och har precis kommit in i Gyllenåsarnas Dal! Min gubbe har fyra hästar, en starterhäst, en Arabisk Fullblod, en Shettis, en Andalusier och min underbara Nordsvensk!

Jag har en klubb med min kompis men än så länge är det bara vi två (tror jag).
Sen brukar jag ta egna uteritter ganska ofta...
Men nu kommer jag inte på så mycket att skriva om så vi ses senare.
Hejdå! :)

Likes

Comments

Hejsan på er!

Nu har jag slutat skolan och kommit hem, men det är inte vad jag ska skriva om idag! 

Jag tänkte nämligen fråga om idéer till min header och design. Det skulle vara jättesnällt om ni gav lite idéer för jag känner att om ni har några idéer så ska jag såklart lyssna och göra så bra jag kan för att NI ska tycka att det är kul att läsa!

​Övrigt om dagen

Idag har varit en vanlig dag som alla andra, men imorgon blir det annat! Vi ska dissekera strömming! Uw! Jag vill inte! Det kanske är bra att lära sig hur man gör och så men det är ju inte alls kul. Tänk att man har avlivat jättemånga strömmingar bara för att kunna äta och kolla inuti dem. Nej, jag vill inte ens prata om det för att det är så vidrigt!

Idag hade vi slöjd (jag går på textilslöjd) och jag håller på att brodera med korsstygn. Det är ganska tråkigt men det blir fint!

Sen har det inte hänt så mycket mer... Men det blir väl ändå bra med två inlägg på en dag, tycker ni inte det? 

Så vi ses kanske senare ikväll eller imorgon bitti klockan 07:00!

Hejdå mina fina läsare! 

Likes

Comments

Hejsan på er!

Jag måste börja med att be om ursäkt för att jag inte skrivit så mycket, men nu när skolan har börjat så har det inte funnits tid, men nu så!

Nu när jag skriver är det den 1 mars kl.22:54, men det här kommer ut den 2 mars kl.07:00.
Jag har gjort så för att jag inte hinner skriva enligt schemat imorgon.
Men jag har tänkt på en sak gällande schemat, jag kanske inte ska ha det utan lägga upp nån gång om dagen, ibland en eller två, nån dag kanske det blir tre inlägg!
Skulle inte det vara kul?

Hur som helst, idag var det en vanlig skoldag som alla andra, det var ganska kul, men som de flesta tycker var det ändå ganska tråkigt.
Vi slutade klockan 13:50, sen åkte jag och pappa till HÖÖKS klockan fyra ungefär.
Jag fick ett par beiga ridbyxor, en marinblå piké tröja, en stickad vit tröja och ett par marinblå ridstrumpor. Det här fick jag i födelsedagspresent så jag fick det inte bara för att jag ville.

Nu på kvällen har jag FaceTimat med min kompis och kört lite SSO, sedan har jag också pluggat lite inför glosorna och läst Nellie Berntssons bok. (Den bästa hästboken ever!)

På lördag ska jag ha dubbelpass i hoppning för att jag var borta förra lördagen. (På Gran Canaria)
Så det ska bli spännande såklart!

Ni börjar klockan bli mycket så jag borde sluta skriva nu.
Hejdå! <3

Likes

Comments

Hejsan!

Nu är det den 27 februari och jag fyller år!
Åh! Så skönt att bli ett år äldre, man känner sig till och med äldre!

Det är även sista dan utomlands och sista dan man kan vara uppe riktigt sent på lovet. (det är sön imorrn och sen skola på mån)
Jag har fått en present som är så underbar....
EN SHOPPINGDAG!
Då får jag köpa vad jag vill (inte hur många saker som helst och inte alkohol och sånt) och jag vet vad jag ska köpa först.

1. Beiga ridbyxor
2. Blå eller vit polo ridtröja
3. Blåa ridstrumpor
4. Kanske en väska
5. Kanske en stickad ridtröja m.m

Haha, det här inlägget var säker tråkigt, så om ni vill får ni gärna kommentera vad jag kan skriva om.
Nu vet jag inte vad jag ska skriva så

Byeeeee!

Likes

Comments

Hejsan på er!

Nu är jag på Gran Canaria och solar bort min hud!
Jag har inte kunnat skriva så mycket för att internet är så dåligt att det knappt går att använda.

Jag ska egentligen lägga upp det här kl.16:00 men jag lånar pappas internet så jag fick ta nu eller aldrig.

Har ni det bra nu på sportlovet?
Jag har jättebra men jag längtar lite tills vi kommer hem för då ska jag köpa StarRider på sso.

Jag ska gå och sola och bada nu, senare ska vi åka ner på strandpromenaden och kolla i några butiker och restauranger, jag fyller nämligen år den 27 feb (om tre dagar) och då ska jag få välja en resturang som vi ska äta på.
Men nu måste jag hjälpa min bror med att smörja in ryggen så
Byeeee!

Likes

Comments