Här är några bilder som hintar till vad jag gjort det senaste.

Annars vill jag med detta inlägg uppmana till att följa mig på instagram där jag uppdaterar way mer med bilder och så. Tycker är lite osmidigt med bloggen, måste ju lägga ner fett med tid om det ska bli bra liksom och jag känner just nu att jag inte vill lägga den tid som kanske behövts. Så följ mig, nicolinaojala på instagram. Det finns en direkt länk till höger här på bloggen, det är tre pluppar typ, klicka på dom så ser ni!

För att dra en snabb recap så har mina föräldrar varit här, vi har gått på museum och ätit fin mat. Sen har mina visdomständer börjat växa igen efter en liten paus och igår åt jag sushi. Typ så har det vart. Jag hänger med i svenska hollywood fruar nu förresten också. Det är ju viktigt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Älskar att jag är så dedikerad till att inte uppdatera er om mitt liv via en blogg jag tydligen driver. (www.nouw.com/nicolinaojala 10/10 rekommenderar.)

Jag hedrar genom bilden och titeln A$AP Rocky's bday i efterskott förresten pga vi alla älskar honom. Annars är jag i min media klass just nu och den är så sjukt bra. Detta är verkligen en av mina favoritklasser och allt är på grund av läraren. Han är friendship level/lärargoals/föredetta biltjuv/Kanye fan/fett rolig. Ska sluta praisa honom nu lol.

Vill säga att vi lyssnade på Jesus Walks via en grammofon i klassen för en stund sen och GODDAMN jag dog, mp3 filer tar bort delar av ljudet som en grammofon actually kan förmedla och till alla er därute detta är inte en drill, investera i en grammofon. Har College Dropout på LP hemma och jag vet vad jag vill ha.

Livet är ganska stabilt annars, har mycket att göra i skolan, försöker överleva, ska se Lovell på lördag och jag gråter typ inombords jag är hans biggest fan omg. Tror vi ska gå på bio imorgon också för vi är ju bokstavligt talat stereotypen av ett par, vi går på bio typ varje fredag vad är mitt liv egentligen.

Ska fokusera på skolsaker nu.

Likes

Comments

Jag ligger i soffan, lyssnar på Make it nasty, minuter ifrån att kolla New Girl och är fett stressad. (Bra saker att göra i denna situationen.) Har ett projekt jag inte riktigt får ordning på vilket såklart är jobbigt, särskilt när det involverar andra personer. Det löser sig nog, men det stör mig i alla fall.

Annars är det mycket i skolan nu och min pappa kommer hit på onsdag. Jag och min person har ätit svenskt godis, blivit störda av brandlarm typ 6 gånger under en natt och gått ganska mycket det senaste. Kul grejer. 

Att detta blev värsta depp posten, ber om ursäkt. Ni vet hur man ba don't drink and drive jag känner typ don't stress and blog på riktigt. Önskar jag gjort massa exotiska aktiviteter som att ta bilder vid Walk of fame, träffat Chris Rock eller besökt ett vaxmuseum. Men nej jag har ätit stört goda våfflor med min favoritperson och planerat att köpa ananas imorgon. Exotisk frukt i alla fall. 

Nu ska jag kolla New Girl och möjligtvis (säkerligen) överkonsumera juice.

Likes

Comments

Wow vad bra det går för mig med bloggandet. Typ årets blogg award går till mig för jag är så fett extremt bra på att komma ihåg min bloggs existens plus att jag i varje inlägg är nytänkande med layout av bilder. Grattis till mig.

På riktigt tho så är college jobbigt. Jag har mycket att göra, många inlämningar, nu prov och korta deadlines. Jag lever ändå, jag är ju bra på att gå i skolan. Så vill inte riktigt klaga.

Sen när jag inte går i skolan eller pluggar gör jag ju roliga saker. Typ imorgon ska jag kanske till Ty Dolla's pop up butik om jag inte måste plugga och efter det på nån konstgrej i en Adidasbutik (hur #jag) och på lördag är det en till konstsak jag vill gå på. Kan försöka ta bilder och leva upp till mitt obefintliga award. 

Livet är bra i alla fall. Mina föräldrar är bäst och har kirrat hotell och shit till mig och Aubrey a.k.a min person till Köpenhamn på nyår. Är pepp på att visa Sverige och Danmark och köra en MTV cribs grej liksom. 

Nu insåg jag att vi hade läxa till denna kursen jag inte gjort vilket är otroligt pinsamt och dåligt för mig. Like rest in pieces Nicolina du fuckar redan upp. Tänk om läraren kastar ut mig ur Amerika pga detta??? Klassen är till tio jag hinner inte skriva och lämna in idag omg skriver min egna dödsannons just nu. 

Ska sluta skriva nu för jag babblar ju mest. JAG HAR FUCKAT UPP.

Likes

Comments

Detta collage är lite av ett let down, men man kan ju inte vara ett geni hela tiden. Känner mig snäll som genom detta collage låter någon annan skina.

Annars har vi ätit pannkakor och jag har gått upp för ett och ett halvt berg innan jag kom hem, satte mig i soffan och blev kvar. Jag har lite läxor jag ska göra men vem vet när idag det händer.

Livet är fett jobbigt när man som jag har svårt att fatta beslut. Typ det finns kul beslut och inte kul beslut, det måste man ju bestämma först, om man ska ta ett kul eller inte kul beslut alltså. Sen finns det fler underkategorier än det finns Kardashians vilket säger en del. Med andra ord vet jag verkligen inte vad som händer idag. Det är lugnt ändå, jag försöker att inte stressa över sånna här dagar, det kommer fler dagar då jag kan göra saker. Kanske kan baka något svenskt eller sp

Likes

Comments

Här har man varit borta med vinden ett tag va, det är så det kan bli när fett bra saker händer och man hellre fokuserar på dom. Vi har varit på observatoriet idag, men jag berättar allt i kronologisk ordning då jag tänker att ni skulle gilla det. Ni kan tacka mig senare.

I fredags köpte jag pizza och på vägen hem ba magiskt hoppar min pojkvän ut ur en bil, jag flippar lite på insidan, medan jag på utsidan (självklart) är fett cool för jag visste ju att han skulle komma. Var vänliga att beundra hur lugnt jag nämnde att jag har en person nu. Jag driver fortfarande med förhållanden som en hobby så inte mycket har ändrats förutom att jag har en person som är bättre än alla andras. Och vi bor ihop.

För att göra en snabb sammanfattning av helgen har jag förstört hans syn på pannkakor genom att laga svenska. Så man vill starta dagen, krossa drömmar om pannkakor en tugga i taget. Vi har kollat American horror story vilket gjort mig liiite paranoid och vi har haft ett seriöst snack om att kittla mig inte är något man bör göra om man leva ett fint liv och vi har varit på museum. Vi åkte också till Santa Monica för att jag av misstag skrev in fel baby blues i gpsen, vilket man kan tänka inte gjorde nåt men dom hade varken hush puppies eller sweet potato fries, man ba ????? coolt. Glad att ha hans support i en stund så svår som den.

Vet inte riktigt vad jag ska säga utan att förlora min image. Livet är bra, alltså väldigt bra och i fall ni missade det så har jag en tjockt konstig person som är min och bättre än, helt ärligt, alla andra. Kanye West bra, fatta nivån.

Älskar bilden lmao.

  • Everyday
  • 340 Readers

Likes

Comments

Visst hoppas man att jag varit iväg och gjort en massa vilda grejer sen jag sist skrev här? Jag hoppas ni hoppas det för det har jag. 

Jag har tvättat, ätit en orimligt stor portion med en fett god pasta jag gjorde till migsjälv för jag är en independent person som gör allt själv. Har varit i skolan och även funderat på om jag ska gå till Drake's pop up idag eller inte. Typ det va inte så mycket folk igår men sist gång jag gick till en pop up va till Pablo och goddamn, 7 timmar i kö och en ful solbränna senare hade jag två tröjor. Rekommenderar ej. 

Annars ska jag gå och träna snart, sen kanske färga håret. Tror ni jag klarar det själv? Och sen dammsuga, köpa ananas och påbörja ett självporträtt till min art class. Sen ska jag nog satsa på att läsa i min engelska bok, bli tjockt nervös och vänta. 

Likes

Comments

Känner mig typ som Gucci i den låten när han säger att han bara har med Kanye för att dom båda är some fucking narcissists på grund av alla dessa bilder på mitt ansikte. Det jag vill förmedla är att mitt hår är klippt av en mycket talangfull person aka yours truly. Jag är inte bara snygg ni vet. 

Annars är jag på väg till skolan. Jag har engelska och bild idag vilket är kul. Sen har jag bara en lektion imorgon och sen är det helg. Om ni inte visste hur en vecka fungerar så är det så att man har skola och eller jobb ett visst antal dagar innan döden knackar och man sover hela helgen. Min helg kommer bli fett bra. Jag är otroligt mega peppad. Asså sjukt pepp. Typ för peppad. 

Jag hade också glömt hur bra Angel Haze är. Och tidal fuckar upp för mig idag så jag missar Kanyes grej. (Har en ohälsosam obsession med Ye.)

Ska åka buss ifred nu. 

  • Art, Everyday
  • 375 Readers

Likes

Comments

Jag tycker att klockan tio i två på natten borde vara det internationella klockslaget för uppdateringar angående besök till museum. För ja, det är vad detta är.

Annars gick jag på en typ fyra timmars lång promenad idag och klippte även håret själv pga jag är fett grown. Har kollat The get down två gånger redan men ska chilla lite med det nu ett tag lol. Tänker sova nu för klockan är tio i två. 

Godnatt.

  • Art, Everyday
  • 401 Readers

Likes

Comments

Idag var man lite vild va. Jag satt vid köksbordet och funderade över en tatuering jag vill skaffa men kom inte på nån bra placering. Rocky måste ha mött min blick i ringen och klivit ut för jag gav upp och gick för att skaffa några andra tatueringar istället för den jag tänkt. Är nöjd. Shoutout till den alkoholdoftande tatueraren Eric på High Seas, han är snäll och har nyss tatuerat huvudet.

Också, hur nedrans artsy är inte jag? Min blogg är ju fasen ett konstverk värt att kika på. Tycker jag då.


​I got tattoos today.

Likes

Comments