Hej allesammans!

Jag hoppas ni mår super bra, för det gör jag tack!

Idag så har jag jobbat ifrån 07:00-15:45. Efter jobbet så tog jag bussen hem. Jag var i Gnarp klockan 16:20 och då blev det att gå på Ica och handla lite hem. Efter det var det bara att gå hem och göra middag.. Efter middagen så gick jag och la mig i sängen och slumrade till en stund. Vaknade klocka 17:45 och då blev det att duscha och så. Efter duschen så satte jag mej vid datorn och kollade lite efter jobb och åt lite fredagsmys samtidigt. Sen har jag bara kollat på Family Guy!

Så jag ska väl fortsätta med det innan läggdags!

Så jag hoppas ni har haft en bra dag!

Pussar

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej allesammans!
Jag hoppas ni mår super bra idag, för det gör jag Tack!
Idag så vaknade jag halv 10 och då blev det frukost med lillebror. Efter det så blev det att diska och klä på sej. Vid 10:30 så kom Michaela (min syster) och hämtade mej och lillebror för att vi skulle åka till Patricia. När vi kom dit så gick jag och Michaelas dotter till parken och gungade en stund. Sen hon vi tillbaka till Patricia och då somnade Michaelas dotter i vagnen. Vid 12 tiden så skjutsade Michaela mig och lillebror till tåget för att vi skulle åka till stan. Vid 13 tiden   så var vi framme i stan och då handlade vi en present till Evelinas minsta unge. Efter det tåg vi bussen till jättendal och mötte upp pappa vid busstationen för att åka till Evelina för att hon fyller år idag. Vid 16 tiden skjutsade pappa hem mej och då blev det middag och efter det så blev det att städa lägenheten.Blev klar vid 20 och då åkte vi till Statoil och handlade lite och åkte även förbi Patricia en sväng. Så nu är vi hemma igen och ska kolla på film innan läggdags.
Jag hoppas ni också haft en bra dag.
pussar

Likes

Comments

Hej allesammans !
jag hoppas ni mår super bra idag , för det gör jag tack!
Idag jobbade jag ifrån 07:00-13:45. Efter jobbet så kom Jocke och hämtade mig, och då blev det att åka och handla lite Thai middag. Efter vi hade ätit så blev det att packa badkläder och åka till pappa för att hämta lillebror. När vi hade hämtat honom så åkte vi på himla badet. Jag skulle ha knäppt kort men man fick inte knäppa där eller ha telefonen där. Så det var lite typiskt.. Men vi var där 16:00 och vi badade och hade roligt fram till 18:00. När klockan var 18 så åkte vi hem till pappa och satt där ett tag och pratade. Så nu är vi på väg hem och vi var med oss min lillebror. Han ska sova hos mej! 💕 Så det ska bli roligt att ha min lillebror hos mej tills imorgon! 😊
När vi kommer hem blir det nog bara att kolla film och mysa på innan läggdags! 😊
Jag hoppas ni har haft en bra dag också!
Pussar

Likes

Comments

detta är grejerna jag har köpt ifrån new yorker.
En t-shirt med text.
En grön t-shirt med text.
string trosor spets
en tjock tröja med text.
En bikini
jag är super nöjd med Köpet!

Likes

Comments

Hej Allesammans !
Jag hoppas ni mår super bra idag. Jag mår bättre än igår faktiskt.
Igår tränade jag emellan kl 14 -15:45 och när jag hade tränat klart kom Jocke och hämta mej och då åkte vi och åt lite middag. Efter middagen så åkte vi hem. Vi kom hem vid 17 och då blev det inge vidare för mej för jag blev dålig i magen och mådde inte alls bra så för mej blev det toa 1 timme och sedan var det bara att lägga sej och sova hela kvällen.. Så det var min dag igår. inte så kul..
Idag så vid 13 så åkte jag och Jocke och shoppade lite grejer och sedan efter det åt vid på subway super gött! Efter det så åkte vi till pappa och hälsade på och vid 8 tiden tog vi med oss lillebror på konsert och min lillebror tyckte det var jätte kul. Det var Dolly Style. Efter det så åkte vi hem igen med lillebror och då sa vi Hej då till pappa. Så nu är vi på väg hem jag och Jocke.
Så det var min dag idag. Ska knäppa på kläderna när jag kommer hem så får ni se vad jag har köpt.
Jag hoppas ni också har haft en bra dag.
pussar

Likes

Comments

Hej allesammans!

Jag hoppas ni mår super bra idag, för det gör jag tack!

Idag har det bara regnat hela dagen. Så jag fick hitta på något hemma istället.

Min dag började klockan halv 1 och då blev det att äta liten sen frukost. Efter frukosten så blev det att diska och sedan klä på sej och börja städa lägenheten. Efter jag hade städat så var klockan runt 16:15 och då blev det att kolla lite bloggar och youtube. Efter en stund blev det att gå på ica och handla lite, när jag kom hem igen så blev det att släng in kläder i tvätten och stryka lite sängkläder. När jag hade gjort det så blev det att göra lite middag. Efter middagen så blev det att diska och städa det sista. Klockan 19 så gick jag och tog det sista i tvättstugan. När det blev klart så blev det att ta det lite lugnt. Sedan var jag tvungen att gå till ica igen för att handla lite för att hade glömt att köpa lite grejer hem. Så nu sitter jag bara och lyssnar på musik och tänkte strax gå och duscha. Efter det så blir det nog bara kolla lite serie innan jag ska gå och lägga mig.

Jag hoppas ni har haft en bra dag och bättre väder än här!

Btw så sökte jag utbilding idag , så nu håller jag tummarna att jag kommer in till hösten!

Pussar!

Likes

Comments

Hej allesammans!

Ursäkta att jag inte blogga igår, blev sent osv..

Igår så jobbade jag ifrån 15:30-21:00 och när jag kom hem så blev det att duscha och efter det så gick jag en promenad med Jennifer och lekte liten för en stund på lekparken. Sedan så gick vi hem till henne ett tag! Så jag kom hem runt halv 1 på natten. Men jag hade det super roligt och det var mest roligt att prata gamla minnen.. :)

Idag så vaknade jag halv 1 och då blev det frukost och sedan fixa sen lite. Efter det så kom Fanny vid 14 och då satt vi och pratade och myste på. Sedan vid 16 så kom Molly och då satt vi alla 3 och pratade ett tag. Så nu åkte dom och skulle rida , men dom skulle komma sen igen, och då ska vi äta go middag. Fläskytterfile och potatisklyftor! Så det ska bli gott. Sen blir det nog ut på byn och hänga resten av kvällen innan det blir dags att sova. Ska förmodligen träffa Johan en sväng också.. Tror jag iaf! :)

Så jag hoppas ni får en bra kväll och att ni har haft en bra dag!

Pussar

Likes

Comments

Hej allesammans!
klockan är ju rätt mycket satt jag drar en kort blogg om min dag!
Idag så vaknade jag halv 1. (torsdag) Och då blev det frukost och sedan blev det att klä på sej och börja städa lägenhet! Jag blev klar med städningen och diskningen vid 15 och efter det så blev det att tvätta kläder. Vid 16:15 så blev jag hundvakt åt min systers hund, jag och sötnosen gick på en promenad en sväng och sedan myste vi bara hemma hos mej. Vid 17 så blev vi klar med tvätten och då kom min syster och hämta hunden. När hon hade gjort det så åkte jag och åt middag på en restaurang med Jocke. Efter det så blev klockan 19 och då så åkte vi på bergsjö parken och kollade först på Erika Jonsson och efter henne va det the boppersJag har haft en super bra kväll och rolig kväll. Så nu ligger jag hemma på sängen och ska strax sova.
Hoppas ni har haft en bra torsdag och får en bra fredag .
Pussar

Likes

Comments

Hej allesammans !
Jag hoppas ni mår super bra idag , för det gör jag tack !
Idag så har jag jobbat ifrån 07-15:45. När jag slutade  så blev det att åka hem .  När jag kom hem 16:30 så blev det börja med middagen. Efter middagen så blev klockan 17:00 och då diska jag och sedan så blev att duscha. När jag hade duschat klart så va klockan 17:15 och då la jag på sängen med handduk och sov en stund. Jag vaknade 18:15 och då blev det att kolla lite Youtube och äta lite fika. Sedan efter det så plockade jag lite och sedan gjorde jag mig i ordning för sängen. Så nu ligger jag på sängen och ska strax sova. jag är svin trött så det ska bli så skönt att sova nu.
Imorgon är man ledig. Hur ser det ut för er?
Jag hoppas ni har haft en bra dag!
pussar

Likes

Comments

Hej allesammans!
Jag hoppas ni mår super bra idag. Idag mår jag mår bra men är skit trött! Har jobbat idag ifrån 07-15:45 och sen när jag kom hem vid 16:30 så duschade jag och sedan så la jag mej med handduk på sängen och sov en stund. Vid 17:15 så fixade jag med och sedan så drog jag och handlade lite. Efter det så åt jag lite när jag kom hem. Så nu har jag precis diskat och gått ut med soporna. Ikväll blir det nog lugnt jag kanske ska träffa Johan en sväng.
Igår så gymmade jag och sedan så var jag med min kusin en stund och efter det så blev det att vara med Johan, Jennifer och Oskar. Vi hade super roligt !
Sedan var det bara hem och sova typ.
Så det var idag och igår.
Jag hoppas ni har haft det bra och mår bra.
pussar

Likes

Comments