Header

​Nu har jag använt den här, Dior nude air foundation (jag har färgen 020) i några veckor och jag måste verkligen tipsa er om den! Det är verkligen skillnad att köpa lite dyrare smink, jag har alltid använt billigare och "vanliga" foundations men efter att ha läst så många bra recensioner om denna så var jag tvungen att prova. Den är lätt på huden och väldigt dryg så den räcker länge! Helt klart den bästa foundationen jag testat so far :-) Finns här!

"Diorskin Nude Air Foundation är ett serum-foundation som låter huden andas och ger en unik fräsch naken lyster. Ultra flytande konsistens för att korrigera huden.
Ger energi till cellerna och hjälper huden andas bättre. Dag efter dag, förbättrar hudens fukt och komfort. SPF 25 PA ++"

Likes

Comments

​Även fast sommaren lider mot sitt slut så kunde jag inte låta bli att klicka hem dom här populära solbrillorna! Hur snygg är dom inte? Dessa hittade jag på ebay för runt 30 kronor styck, det finns såklart billigare också men den här säljaren hade bra omdömen och det är alltid det första jag kollar efter när jag beställer därifrån. Men 120 kronor för fyra stycken solglasögon är ju nästan samma pris som för ett par i vanlig butik så jag är supernöjd :-) Ni hittar dom här!

Likes

Comments

Helgen började med att jag jobbade fredagen till 17-tiden ungefär. Sedan blev det middag med familjen på Estreet, mums! Sen skjutsade pappa mig till Christoffer där vi drack och hade kul hela kvällen. Efter några få timmars sömn på lördagen så flyttade vi ut det sista från lägenheten och sedan på kvällen var jag ut med tjejerna. En bättre helg helt enkelt, förutom att jag fick min första parkeringsböter på lördagkväll.... Men men!

Likes

Comments

Alltså vilken mysig ledig dag jag hade igår! Först sov jag ut tills jag vaknade, de blev inte så länge men det var endå de mesta jag sovit dom senaste veckorna. Sedan gjorde jag mig klar och åkte till Linnea! Vi kollade på alla djur och bakade en paj som vi fikade innan jag var tvungen att åka hem igen. Hämtade Gunnar och åkte till veterinären där vi skulle kolla hans öga som vi trott att det var något fel med, men det var lugnt som tur var :-)
På kvällen var jag och Lina på bilbingo utan vinst men det var kul ändå!

Likes

Comments

​Jag har knappt internetshoppat på hela sommaren men nu när hösten börjar närma sig så börjar man känna suget igen. Kollade runt lite på Ginatricot och kolla vilka snygga trosor som finns inne nu?! Love them! Ni hittar dom här.

Likes

Comments

​Förra veckan fyllde Christoffer år så kvällen innan hade vi planerat en överraskningsfika till honom. Vi bakade en kaka och fixade ute i uterummet medans Sebbe uppehöll honom. Sedan ringde vi och bad dom komma hit och hjälpa oss med några grejer så några minuter senare kom dom upp på gården och vi skyndade oss att tända ljusen på tårtan! Lite förvånad blev han nog så det var kul ;-)

Likes

Comments

Jag vet att ni är många som har väntat på det här. Även fast jag inte bloggat på flera veckor så är ni ändå över 100 stycken här inne varje dag! Som ni säkert redan förstått så har jag och William gjort slut. Det kom från ingenstans för mig, visst har vi haft det jobbigt till och från en längre tid men jag tror alltid det bästa och att man kan lösa saker tillsammans om man älskar varandra. Men tydligen inte. Så nej, enligt mig var inte detta ett gemensamt beslut. Jag får bara acceptera och gå vidare.

Vi har liksom känt varandra i 10 år. T I O år! Det är ingenting man bara kastar bort. Också händer det här, "roligt" nog på samma dag som vi varit tillsammans i 2.5 år. Jag hade liksom planerat hela min framtid med den här killen och sen rasar allt samman på en jävla dag. Första dagarna var värst, tacka gudarna för alla vänner jag hade runtomkring mig dygnet runt som torkade mina tårar och fick mig på bättre humör. Ni är bäst i världen.

Nu, en vecka senare så börjar jag väl se ljuset i tunneln. Det jobbiga är ju att det inte bara är att göra slut, vi har ju en hel lägenhet tillsammans också. Jag bor återigen hos m&p, i gästrummet. Första dagarna bodde jag i en handväska men nu har jag börjat fått hit alla mina kläder och smink. Jag som vill ha ordning och reda h a t a r att bo i ett sånt kaos som jag gör nu. Allt suger men det kan bara bli bättre som sagt!

Förutom att hela min hjärna är fucked up av det här så är det värsta att jag vet att det finns flera av er som gottar er i det här. Som ser er lycka i min olycka och tycker att det här är svinkul :-) Kram på er med!

Vet egentligen inte varför jag skriver och delar med mig om detta, men nu vet ni hur det ligger till i alla fall.

Likes

Comments